13/2/11

Πράσινα ΜΜΕ: Τράα, κακέ, βρωμοολλανδέ! ΤΟ μίσος!

Ο κ. Τράα απολογήθηκε πως δεν μπορούσε να βρει ευπρεπές σπίτι με νοίκι περί τα 2.500 €

Σαν να έδωσε (τι σαν;) κάποιος το σύνθημα, πιάσανε τα πασοκικά ΜΜΕ, φυλλάδες, ράδια και κανάλια την τρόϊκα και την κάνανε φύλλο και φτερό!

Ξαφνικότατο μεν το απύθμενο μένος του τύπου, αλλά "κάλλιο στημένο, παρά ποτέ" που λέει και το κοράκι όταν δίνει το πέναλτυ-μαϊμού.

Άγριος ξυλοδαρμός των τριών μεγάλων χτες, σήμερα η σειρά των δευτεροκλασσάτων. Πιάνουνε που λέτε τον μονιμά του ΔΝΤ στην πασοκοξεπουλημένη χώρα μας, τον αξιαγάπητο κύριο Μπομπ Τράα, καλό παιδί, Ολλανδός σαν τυρί Gοuda και κατωχωρομερίτης τουλίπας νεδερλαντάς του κερατά, τόνε βάζουνε χάμου, και ποιός είδε το Έθνος και δεν το φοβήθηκε!
Απίστευτο μίσος!

Ακούστε τι του χώσανε του ανθρώπου, σαν δεν ντρέπονται, κοτζάμου Έθνοι άνθρωποι! Ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, λένε, δεν δίνει μια για την φτώχεια στην χώρα, αδιαφορεί για την δυστυχία του εξαθλιωμένου Έλληνα, μένει σε ακριβή σπιταρώνα, είναι κακός και επιθετικός με τον κόσμο κτλ.

Ίδιος ο Πάγκαλος ρε σεις, μόνο που ο αντιπρόεδρος δεν ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, αλλά είναι ο ίδιος μύθος, και είναι συμπονετικός με τον φτωχό λαό, μέχρι και το σώβρακό του έστειλε στο ράδιο αρβύλλα, να βοηθήσει! Φυσικά δεν αδιαφορεί ο Πάγκαλος για την κατάσταση της κοινωνίας, την σκέφτεται κάθε μέρα και μην σας πω ότι μετακόμισε στο πιο φτωχικό από τα 38 ακίνητα που κατέχει, για να δείξει αλληλεγγύη. Και ο Πάγκαλος είναι καλός και ευγενής, χρυσό παιδί, όχι όπως οι ξενέρωτοι της τρόϊκας!



Άσταδιάλα ρε πρασινογραφιάδες!
Όχι άλλο κάρβουνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου