13/2/11

Τους έχωσε μια κόκκινη γραμμή ο Άπαπαπαπάς!

http://ww.cqs.de/www/cqsweb.nsf/files/sw%20Linie+blau00.jpg/$FILE/sw%20Linie+blau00.jpg

Κόκκινη γραμμή έβαλε η κυβέρνηση χτες βράδυ εντελώς ξαφνικά στους δανειστές και ευτυχώς που είχε έναν προβολέα από πάνω και την φώτιζε, γιατί μπορεί να την πατάγανε οι άνθρωποι και να παθαίνανε τίποτα. Η κόκκινη γραμμή που βλέπετε στην φωτογραφία, α, συγνώμη, έβαλα κατά λάθος την γραμμή του Παττακού υπουργού εσωτερικών, Ραγκούση, που απεικονίζει την συνταγματική διαδρομή της κυβέρνησης των εργολάβων στην υπόθεση της Κερατέας. Συγνώμη, μια στιγμή.

http://rotelinien.de/linien.gif














Νάτην. Είναι τριπλή κόκκινη γραμμή, κάτι σαν Εθνική Οδός με δυο ρεύματα και διαχωριστική νησίδα στη μέση. Η μια λωρίδα είναι για την ντόπια, η άλλη για την ξένη πλουτοκρατική ρεντικολέντζα, να μην μπερδεύονται οι άνθρωποι. Ελεύθερη κυκλοφορία του κεφάλαιου χωρίς διόδια και άλλα περιοριστικά που ισχύουν μόνο για τον κοσμάκη επειδή του αρέσουν. Δεξιά και αριστερά ισχυρά αναχώματα με φράχτες που εξασφαλίζουν προστασία από περιθωριακές τάξεις της κοινωνίας όπως εργάτες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές κ.α.


Εκτός της κόκκινης γραμμής ο αυτιάς πρωθυπουργός, που όμως δεν ακούει τίποτα άλλο εκτός των εντολών των εργολάβων, τράβηξε και μια ξεγυρισμένη τηλεφωνιά στον αξιότιμο παλιοκάθηκα κύριο Στρος Καν, επάγγελμα δουνουτάκιας οικονομικός ταλιμπάν, και άρχισε δήθεν την κλαψούρα, θείο πες στα αδέρφια μας της τρόϊκας καμμιά κουβέντα, δηλαδή κάνε ότι τους μαλώνεις, να δει το εκλογικό σώμα τι πέραση έχει η πυγμή του πρωθυπουργού.



Μετά από "παρέμβαση" του Στρως Καν πέσανε οι τρεις της τρόϊκας για τις τυπικές συγνώμες στα γόνατα και...είναι ακόμα γονατισμένοι!  

Τόσο "δυναμικός" μπορεί να αποδειχτεί ένας πρωθυπουργός που έχει εξελιχθεί σε ορντονάντζα του κεφάλαιου και της εργοδοσίας!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου