6/2/11

Ιδιοφυία ο Γιωργάκης

http://athens.cafebabel.com/public/athens/.albert-einstein-relativity_m.jpg

Καλοί αυτοί οι άνθρωποι του Κυριακάτικου Βήματος, εξαιρετικά παιδιά! Τα στηρίζω φυσικά όσο μπορώ, λίγοι μπαίνουν στο Online Βήμα όσο εγώ!

Σήμερα είχε μπόλικο φύλλο, χώρο, στην διάθεσή του ο τσίφτης που κάνει κουμάντο που δεν έλεγε να γεμίσει με τίποτα. Βάλανε κάτι κουφά να γεμίσει η βιτρίνα της πρώτης, κάτι παπανδρεοσαμαράδες να τσακώνονται, δήθεν, για το τίποτα, κάτι για την Αίγυπτο μιας και πουλάει πολύ η πυραμίδα τις τελευταίες μέρες, κάτι καταθλιπτικά όπως "δεν πήγε Κάιρο ο Γιωργάκης", γιατί δεν πήγε, απαράδεκτος, βάλανε και τον κολλημένο τον Παπουτσή που του έχει κολλήσει η βελόνα (και αυτός μαζί της) στο "θα φύγουν οι παράνομοι μετανάστες" να ξαναλέει αξύριστος τα ίδια και τα ίδια, τίποτα, δεν γέμιζε με τίποτα!

Να βάλουμε κάτι για το ΚΚΕ ρε σεις, μη μας κατηγορήσει κανένας ότι δεν κάνουμε την δουλειά μας, πρότεινε ένας που έχει μια γκόμενα στον Περισσό και περνάει τα βράδυα που και που έξω από τα γραφεία του κόμματος. Μα βάλαμε ρε συ, του απαντάει ένας άλλος συντάκτης. Σοβαρά; Σοβαρά! Καλό; Ουυυυυ, τους βάλαμε ότι κάνουνε κι΄αυτοί στο κόμμα τους Καλλικράτη, πολύ γέλιο!

Ε, αφού έκανε η εφημερίδα την υποχρέωσής της απέναντι στην εξουσία, αφού έριξε τις καθιερωμένες σπόντες στο ΚΚΕ, αφού πέρασε σε Ζάετς και Μαρινάκη, αφού μας πληροφόρησε ότι η Άννα Καρένινα ήταν...λυκάνθρωπος και ότι ο Ζούρος είναι ο πρώτος υποψήφιος της Ομοσπονδίας για κόουτς της Εθνικής, τρομάρα της, ρίχνουν μια τελευταία ματιά, να δουν άμα γέμισε, τζίφος! Είχε μείνει ένα κομμάτι ίσαμε την ξεφτύλα του Πάγκαλου: Τόσο, όσο το γήπεδο της Ξάνθης στα τρία-πέντε πηγάδια, μαζί με τα πηγάδια!

Τι να κάνουν, αναγκάστηκαν να βάλουν ένα καταπληκτικό άρθρο για έναν διάσημο ελληνοβρετανό φωτογράφο, τον Πλάτωνα Αντωνίου, άγνωστον μεν στο πλατύ κοινό, αλλά τέλος πάντων διάσημο.

Ο φωτογράφος αυτός έχει κάνει όπως φαίνεται δοκτορά στην φωτογράφηση πολιτικών λαμόγιων ανά την γη, μάλλον "σοσιαλιστής" πρέπει νάναι. Τι μάλλον, σίγουρα! Ποιός άλλος θα μπορούσε να βρει τον Πούτιν "ωραίο τύπο, χαρισματικό" και τον Μπερλου Σκόνη συμπαθή, με "αίσθηση του χιούμορ, αλλά όταν πρέπει σοβαρό";

Αλλά εκεί που ο συμπαθής φωτογράφος "έγραψε" πραγματικά, ήταν στην αναφορά του σε ένα άλλο διάσημο μοντέλο που σημάδεψε, δυστυχώς μόνο, με τον φακό του: Τον Γιώργο Παπανδρέου! Ναι, τον δικόνε μας (;)...

Δεθείτε!

«Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος ο Πρωθυπουργός. Φωτογενής, υπάκουος
στις οδηγίες ενός φωτογράφου, ιδιοφυής, με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ» 

 Τι ελληνοβρετανός, με αυτά που λέει ο άνθρωπος μάλλον ελληνοέλληνας θα είναι! Μόνο καθαροί Έλληνες έχουν την "ικανότητα και το περίσσιο ταλέντο" να εκστασιάζονται με τον πρωθυπουργό. Καλά ευγενικός, οκ, φωτογενής, άντε το καταπίνεις με την μια κλείνοντας την μύτη, αλλά πλακατζής ο κρυάδας ο Γιωργάκης;

Για σταμάτα ρε συντάκτη του άρθρου! Καλά, ο φωτογράφος είναι εκτός πραγματικού φακού, ως ξενάκι και γενικά ξενεράκι, εσύ όμως που είσαι εντός και επί των αυτών, αστέρι και φωταγωγός της δημοσιογραφίας, πως το αφήνεις το "γκαζάκι" να σκάει; Ντάξει μπορεί να το είπε ο τύπος, αλλά δημοσιεύμε κάθε μπαρούφα που μας τσαμπουνάνε οι άσχετοι; Τι χιούμορ ο Παπανδρέου ρε; Δηλαδή άμα γελάνε οι άλλοι με την πάρτη σου είσαι χιουμορίστας; Μηδέν εις το πηλίκιο, κύριε δημοσιογράφε!

Αλλά εκεί που τα έσπασε κανονικά ο φωτογραφίας, είναι η...ιδιοφυία του Παπανδρέου! Δεν λέμε ότι ο πρωθυπουργός είναι τούβλο (και αν το λέει κανένας, δεν του κόβουμε το κεφάλι του ανθρώπου), αλλά άλλο βούρτσα, άλλο (σιγά μη σας κάνω την χάρη) κοντραπλακέ μετά στόκου! Ιδιοφυία ρε Βηματάδες σημαίνει μυαλό ξουράφι, σημαίνει τσαφ διακόπτης, γάτα, λέρα αστραπή. Τα παραγεμίζουμε να φτιάχνεται η εξουσία, αλλά όχι με λουκάνικο αέρος άνευ λουκάνικου! Σίγουροι ότι το είπε ο φωτοτραβηχτής για τον συγκεκριμένο Παπανδρέου;

Ακολουθήστε λινκ να το διασκεδάσετε αυθεντικά!

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=382742&dt=06/02/2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου