8/2/11

Έκκληση στην ανθρωπιά σας!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh25yUDTR203CPXgPcx7ql6jwZDG7HIiv2ADezRuhSujAXAmRhLsAfudHGvkF24o3pqmaUOsFmBY4zmKC5uE8ljDskkNKffE0GaLMHu7eihbfS_qnZ5D76OkHcCGo5swM-DnjO88sFtMk8/s1600/3687217.jpg


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ BLOG!

Φίλες αναγνώστριες
Φίλοι αναγνώστες
Φίλοι που απλά διαβάζετε
Απλοί φίλοι

Ντου με εύφλεκτα υλικά (αλλά και με μολότωφ, και με μπουκάλια γεμάτα βενζίνα και φυτιλάκι αναμένο) έκαναν χθες βράδυ κερατιώτες αναρχοσκουπιδομάχοι κατά ειρηνικού τροφιμομεταφορικού μέσου της αστυνομίας, με αποτέλεσμα την απόλυτη αποτέφρωση του περιεχόμενου και το κάψιμο του ίδιου του οχήματος!
Η άνανδρη επίθεση του ντόπιου αντιχωματερικού κατεστημένου κατά του θεσμού του Τρόφιμου και κατά του λειτουργήματος της Διατροφικής Ανάγκης της αστυνομίας θλίβει το blog μας  μέχρι δακρύων! 
Ο κατάλογος των αδικοκαμμένων τροφίμων είναι μακρύς:
122 σαλάτες
  122 ψωμάκια
122 τυράκια
         122 γιαουρτάκια
              122 χυμοί φρούτων 
          122 φιάλες νερού
        122 πορτοκάλια
    122 τυρόπιτες
                          121 σάντουιτς κοτόπουλο 
Από την ποσότητα των κεκαμμένων αντιπεινικών προϊόντων οι εμπειρογνώμονες της Ασφάλειας έβγαλαν το συμπέρασμα, ότι ένας από τους (παρολίγον) αποδέκτες ΜΑΤατζήδες της ευρύτερης ζώνης αστυνομικής βίας Οβριόκαστρου είναι χορτοφάγος!

Οι ύποπτοι καταστροφείς και οι ανύποπτοι συγγενείς τους -που ως συνήθως θα πληρώσουν τελικά την νύφη- κρύβονται πίσω από την μάσκα της λαυρεωτικής ανωνυμίας και του αρβανιτισμού! Και σα να μην έφτανε το τροφιματικό ολοκαύτωμα, οι δράστες άφησαν να διερεύσει τεχνηέντως η είδηση, ότι τα πυρπολημένα εδέσματα πρώτης ανάγκης δεν ήταν αυτά που ανακοίνωσε παραπάνω η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ, αλλά μουσακάδες, μοσχαράκια γάλακτος με πατάτες φούρνου, σουτζουκάκια σμυρνέϊκα με μπόλικη σάλτσα, αστακομακαρονάδες, γαρίδες σαγανάκι και διάφορες άλλες τρελλές λιχουδιές, με αποτέλεσμα το ήδη πεσμένο ηθικό των δαρτικών δυνάμεων, να πέσει ακόμα παρακάτω.
Το blog μας, πιστό στην παράδοση που θέλει τον μπάτσο χορτάτο (για να είχει δυνάμεις ο άνθρωπος. Πως να δείρει πεινασμένος;) κάνει έκκληση στους νομιμόφρονες, σκουπιδόφιλους πολίτες, ανεξαρτήτως πασοκικής ιδεολογίας, όπως προβούν σε τροφιματικό έρανο προς καρδάμωση των φιλοεργολαβικών δυνάμεων καταστολής.

Μαζέψτε ότι τρόφιμα έχετε, φέρτε τα στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ και εμείς με την σειρά μας τα διανέμουμε στο μπατσικό κοινό.


Εκ της επιτυροπής σίτισης αδικοπεινασμένων ΜΑΤ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου