9/2/11

Έγιναν όλοι τους μάγκες!

http://2.bp.blogspot.com/_wS8zWt-vfYE/TPYW-wEkMZI/AAAAAAAACVQ/QiPpYcbpOIU/s640/%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%25821_12.jpg


Βγήκε χτες ο τζάμπα μάγκας, ο τυχάρπαστος μπούλης, ο Πεταλωτής, ο "φάτσας" κυβερνητικός απρόσωπος του πασόκ, στα κανάλια και έκανε, εκ του μακρόθεν φυσικά, τον καμπόσο και τον νταή!

Ο καραδεξιός φλώρος προσπάθησε να μας κάνει...φροντιστήριο για το τι είναι αριστερό (!!!), τι σημαίνει...αντίσταση (!!!) και τι είναι...μαγκιά! Το κίνημα "δεν πληρώνω" δεν είναι κίνημα αλλά απλοί τζαμπατζήδες, και να χαθούνε από τα τσιμπλιασμένα μάτια του γιατί δεν είναι αριστεροί, αυτός μόνο με αριστερούς βλέπετε γουστάρει, και δεν είναι αυτό αντίσταση, αντίσταση είναι πχ να στήνεις κώλο σε τρόϊκες, κάτι που φαίνεται να εμπεριέχει άφθονη ποσότητα της "μαγκιάς" που γνωρίζει ο χτικιάρης παρλαπίπας Τύπου και Δημοσίων Κουραφέξαλων του πασόκ.

Μέχρι να έρθει η άγια ώρα του παλουκώματος είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τους ψευτοκουτσαβακισμούς κάθε πράσινου Τίποτα. Αβάσταχτο φυσικά, να βγαίνει στο πασοκοκανάλι ένας "καθόλου", ένας "τς", ένας "δήθεν", τύπου Πεταλωτή, και να σε φλομώνει στον κουραμπιέ με γέμιση σκατά, αλλά τι να κάνουμε; Θα τον υποστούμε ξύνωντας την μύτη του παλουκιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου