9/2/11

Διαβάστε σήμερα Τα Νέα, να δείτε πως συμφωνούμε σχεδόν όλοι με το πασόκ!

http://www.misterfun.gr/files/images/mpougelo6.jpg

Πάω που λέτε σήμερα το πρωί στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα, και εκεί που περίμενα να τελειώσει ο προηγούμενος, πέφτει το μάτι μου στα " Νέα" που κρεμμόντουσαν έξω στο σύρμα.

Ωχ, αμάν! Τρελλάθηκα! Ακούστε πρωτοσέλιδο να σας φύγει η πυτιρίδα (όσοι έχετε, όσοι δεν έχουν, χάνουνε!)

«Ναι» στις αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λένε φοιτητές, γονείς και πολίτες. Αυτό, καθώς και την απαισιοδοξία για την εφαρµογή τους, δείχνει πανελλαδική έρευνα. *

Αμάν, λέω, τι γίνεται εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Βλέπεις άμα έχεις παιδί φοιτητή είσαι και εσύ θέλεις δε θέλεις γονέας και πολίτης, και άμα γνωρίζεις ότι κανένας από τους φίλους και γνωστούς σου γονείς, φοιτητές και πολίτες δεν λέει "ναι" στις αλλαγές, ε παραξενεύεσαι λιγάκι. Λέω, ας τα πάρω κι΄εγώ μια φορά τα Νέα, που τα γνωρίζω μόνο σαν χωνί για ψάρια, να δω τι γίνεται σ΄αυτή τη χώρα, ν' ανοίξουνε τα μάτια μου.

Μια "Τα Νέα" και ένα άφιλτρο Σαντέ παρακαλώ, λέω στο παιδί στην απομέσα και χουφτώνω την τσέπη για κανά ψιλό. Ρε συ βράχε, από πότε έγινες ρε συ κομμουνιστής, ακούω μια φωνή από πίσω μου. Γυρνάω να δω, ο φίλος μου ο Μάκης!

Τι έγινε ρε Μάκη, γιατί κομμουνιστής; Τα Νέα πήρα, όχι τον Ριζοσπάστη, του λέω. Το ίδιο και χειρότερο είναι τα Νέα, μου απαντάει. Να μη πολυλογώ παιδιά, παίρνω την εφημερίδα και τα τσιγάρα και πάμε με τον Μάκη στο καφενείο για καφέ.

Ρε συ βράχε, μου λέει εμπιστευτικά, τό ΄μαθα από μια γνωστή γκομενίτσα, τριανταπεντάρα, 4χ4 κανόνι, που έχει έναν κνίτη νοικάρη, ο οποίος έχει μια υψηλόβαθμη θεία, λίγο πιο κάτω από την ΚΕ του ΚΚΕ, που του το εμπιστεύτηκε και αυτός ο ρουφιάνος το ξέρασε στην νοικοκυρά του. Ίσως "τρώει", δεν ξέρω. Το ΚΚΕ κατάφερε να μπει στα Νέα, να τα αγοράσει, ξέρω γω να τα εξαρτήσει από την κόκκινη ιδεολογία. Σπαθί αυτό! Είναι μεγάλο μυστικό, να φανταστείς σε καμμία από τις ΚΟΒ που έχω γνωστούς δεν έχει γίνει κουβέντα.

Και αρχίζει ο Μάκης, που είναι από τα πρώτα σφυροδρέπανα σε κάθε πορεία και με ζαλίζει συνέχεια με τα "μπέκα ρε στο κόμμα", να μου εξηγεί την αφάνταστη αυτή πικρή ιστορία από τον κόσμο της δημοσιογραφίας και του διαλλεκτικού υλισμού. Δενόμαστε παιδιά!

Διαβάζουμε λοιπόν το άρθρο πρώτα, να ξέρουμε για τι μιλάμε.

"Αναγκαίες θεωρούν τις αλλαγές στα πανεπιστήµια φοιτητές, γονείς και πολίτες...

...Σύµφωνα µε έρευνα του Υπουργείου Παιδείας, το 97,4% των φοιτητών που ρωτήθηκαν τάσσεται υπέρ γενικευµένων αλλαγών στα πανεπιστήµια και ΤΕΙ της χώρας, ενώ υπέρ των συγκεκριµένων αλλαγών που προτείνει το υπουργείο Παιδείας τάσσεται και το 79,4% των γονέων µαθητών και φοιτητών που ρωτήθηκαν, αλλά και ποσοστό 76,1%των πολιτών...

...Μάλιστα, ποσοστά σχεδόν 80% των γονέων και 75,8% των φοιτητών λένε ότι οι αλλαγές θα πρέπει να εφαρµοστούν όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις, δηλαδή ακόµα και αν κλείσουν τα ΑΕΙ!...

...Το 80% των φοιτητών πιστεύει ότι τα ΑΕΙ δεν ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

από τα Νέα 

 

Δεν καταλαβαίνω ρε Μάκη; Που βλέπεις εδώ γραμμή του ΚΚΕ, τον ρωτάω με το δίκιο μου ο έρμος. Κουνάει το κεφάλι μου η γάτα ο Μάκης και χαμογελάει με νόημα. Μα ντιπ τούβλο ρε βράχε και σε είχα για ξύπνιο, μου λέει. Άκου να δεις τι έγινε, αλλά τσιμουδιά, έτσι;

Το και το φίλε μου. Δικά μας τα Νέα εδώ και μερικές βδομάδες, μια χαρά το στήσαμε, ούτε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας το έχει πάρει χαμπάρι. Βάζουμε προσεκτικά και σοφά μια δική μας πινελιά στην είδηση και περνάμε την γραμμή μας χωρίς να το πάρει κανένας χαμπάρι. Άκου! Μάθαμε από δικά μας παιδιά στο Παιδείας, έχουμε μια καλή εκεί, Άννα το μικρό της, άγνωστο αν λέγεται Διαμαντοπούλου, δεν γνωρίζω, μάθαμε που λες ότι ετοιμάζει αυτήν την έρευνα το πασόκ και θέλει να την σερβίρει στον τύπο σαν ουδέτερη, αντικειμενική έρευνα! 

Ε, δεν είμαστε αγαθοί να περιμένουμε να σερβίρει το πασόκ τα δικά του νούμερα. Κάναμε εμείς οι ίδιοι την έρευνα, πριν αυτοί προλάβουν να τυπώσουν την δικιά τους, και την πασάραμε προς δημοσίευση στα Νέα. Διαβάζει σήμερα ο ακροδεξιός του πασόκ και παθαίνει πλάκα! Γιατί φίλε βράχε την έρευνα την κάναμε μέσα στο κόμμα! Δικά μας είναι τα αποτελέσματα, συντόφους ρωτήσαμε, δικιά μας γνώμη! Καλό ε;

Για σταμάτα ρε Μάκη, του λέω, και από που κι΄ως που είναι το 97,4% των κουκουέδων φοιτητών, το 79,4% των κουκουέδων γονέων µαθητών και φοιτητών και το 76,1% των κουκουέδων πολιτών υπέρ της πρότασης του πασόκ; Και γιατί, άμα είναι έτσι τα πράγματα, δεν αφήνατε να δημοσιεύσει το πασόκ τα δικά του αποτελέσματα;

Γέλασε ο Μάκης. Τα πασοκικά αποτελέσματα τα έχουμε στα χέρια μας, βράχε, μου απαντάει ο καλός μου φίλος. Να σου πω τα νούμερα, τα ξέρω απ΄έξω. Σύμφωνα με την έρευνα του πασόκ, υπέρ των κυβερνητικών αλλαγών στην Παιδεία είναι το 132,55% των φοιτητών, το 186,2% των γονέων-μαθητών και φοιτητών και το 199,9% των πολιτών! Όχι θα τους αφήναμε να τουμπάρουν πάλι την κοινή γνώμη!

 

http://radiobob.de/wp-content/uploads/2009/03/buhne-vorhang.jpg

Τέλος της παράστασης. Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι: Βράχος, Μάκης, Καφετζής,    Περιπτεράς. Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και κόμματα απολύτως αναγκαία.

 

Σχόλιο

Δεν είναι ούτε για γέλια. Διαβάζεις και δεν μπορείς ούτε οργή να αισθανθείς...

Μόνο απέραντη θλίψη... 

Θλίψη για την κατάντια ανθρώπων, πολιτικών, κυβερνητών, συντακτών, εκδοτών, δημοσιογράφων, που καταφεύγουν χωρίς απολύτως καμμία ντροπή στο μέσο της εξώφθαλμης νοθείας, στην ξεφτύλα του καραμπινάτου ψέμματος ολκής, στην ατιμία της εξαπάτησης του κόσμου, βαδίζοντας ακριβώς πάνω στα ίχνη των βημάτων του πρώτου μεγάλου διδάξαντος, Γκαίμπελς!

Η έμπνευση για αυτήν την έρευνα-σκουπίδι δείχνει τον ηθικό πάτο που έχουν πιάσει οι πράσινοι απατεώνες, δείχνει την λύσσα των φονταμενταλιστών ταλιμπάν του Παιδείας για την εφαρμογή του νεοφιλελεύθερου μοντέλλου ξεπουλήματος της μόρφωσης, αλλά και την απόγνωση της πράσινης ηγεσίας που βρίσκεται αντιμέτωπη με την μαζική αντίσταση πρυτάνων, φοιτητών, κομμάτων και κοινωνίας.

Η αισχρά κατασκευασμένη "έρευνα" του πασόκ,  τα φανταστικά εξωπραγματικά ποσοστά, είναι εκτρώματα-ντοκουμέντα της αρρωστημένης "σοσιαλιστικής" νοσηρής φαντασίας του δημιουργού τους.  Ενός επιστήμονα στην απάτη δημιουργού, που χαμένος μέσα στο άπειρο της "σοσιαλιστικής"  διαφθοράς και ανηθικότητας έχει ξεφύγει εντελώς, έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι πλέον ικανός ούτε τα κραυγαλέα  προσχήματα πια να κρατήσει.  

Η σκηνοθετημένη, κατάπτυστη προσπάθεια των σκοταδιστών εμπνευστών αυτής της σικέ έρευνας αποδεικνύει πόσο κοντά βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι στον φασισμό. 

Με την "έρευνα" αυτή, η ηγεσία του Παιδείας στέλνει στην κοινωνία, εκτός των άλλων, και ένα σημαντικότατο επιπλέον μήνυμα:  

"Ναι ρε γαμώτο, δεν μπορούμε να βγάλουμε στους δρόμους τα τανκς!"

 Ακόμα;


 

* Η "έρευνα" βρίσκεται στο εσωτερικό, όχι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου