9/2/11

Φέρανε τον Φίσερ! Δεν ερχότανε λένε ο George W. Bush!

Παπαστόκος:

"Προσκάλεσα τον Joschka Fischer να μας μιλήσει σήμερα εδώ: για την πράσινη ανάπτυξη και τις προοπτικές της χώρας μας στον τομέα αυτό."

 http://www.detlev-mahnert.de/joschka68-2.jpg.

Καλά ρε παιδιά, κάθε τομάρι αυτού του άδικου ντουνιά πρέπει να μπει στη Βουλή με πρόσκληση της πράσινης ρεταλαρίας; Μετά τους Στρος-Κάνηδες τους Όλι Ρένηδες, τους Τρισέδες και δεν συμμαζεύεται μας κουβάλησαν και τον ηθικά απανθρακωμένο πρώην γερμανό υπουργό εξωτερικών, το αρχιλαμόγιο Γιόσκα Φίσερ, να βγάλει, λένε, λόγο για πράσινες αναπτύξεις που ιππεύουν επί πρασίνων αλόγων και η πλεξούδα της Φρόσως!


http://www.juergenfeldpusch-siemens.de/index/index_fischer.jpg

Συνταξιούχος για φτύσιμο ο Γιόσκας Φίσας, χέστηκε για την πρασινάδα της ανάπτυξης, και γενικά για όλα, εκτός της πάρτης του. Το αρχιτομάρι της γερμανικής πολιτικής, χέρι με χέρι με τον σοσιαλήτη πρώην πρωθυπουργό, νυν λαμόγιο της μαφιόζικης ρωσικής Gazprom, έκανε καριέρα πάνω στις πλάτες ΟΛΩΝ! Η ιδεολογία του ήταν και είναι "πηδάω πάνω στο εκάστοτε γρηγορότερο άλογο"! Η επιτομή του οπορτουνισμού!


http://cdn1.beeffco.com/files/poll-images/normal/joschka-fischer_2408.jpg

Αρχικά ξεκίνησε μια ελπιδοφόρα σταδιοδρομία κοινού αλήτη, την παράτησε όταν κατάφερε να γίνει ο αρχηγός της αλητείας, για να συνεχίζει στο περισσότερα υποσχόμενο επάγγελμα του τραμπούκου! Μεταπήδησε στους κουκουλοφόρους, έδειρε κάμποσους μπάτσους, έριξε και ένα νταμάρι ολόκληρο πέτρες, και πήρε μετά μετάθεση για τους αναρχικούς.


http://www.spiegel.de/img/0,1020,519930,00.jpg

Το αναρχιλίκι το συνήθισε πολύ γρήγορα, βλέπετε κανένας αναρχικός δεν κάνει καριέρα στον κρατικό μηχανισμό σ΄ αυτήν την άτιμη ζωή. Εκείνη την εποχή περνούσε έξω από το...σπίτι του εντελώς τυχαία το κίνημα των οικολόγων κατά της ραδιενέργειας, της μόλυνσης του περιβάλλοντος, του πολέμου, των εξοπλισμών, όλων αυτών που ξέχασαν εντελώς μετά από 20 χρόνια. Έτρεχε το κίνημα, ένα σωρό λέτσοι, λέτσος κι΄ αυτός, σαλτάρει πάνω και σε κάτι μήνοι βγαίνει και καβαλάρης του κινήματος!

 http://view.stern.de/de/picture/1160937/Joschka-Fischer-joschka-fischer-Schwarz-People-510x510.jpg

Αρχηγάντζα των πράσινων λοιπόν, κάνουνε μια καλή, ένα μπραφ και νάτους τους πράσινους μπαίνουν σε μια τοπική Βουλή! Πράσινος ο Φίσερ; Σιγά την πρασιά! Ο Φίσερ δεν ήταν ποτέ κάτι άλλο εκτός από Φίσερ! Το έδειξε και στην πορεία. Ο ατσούμπαλος, κακοντυμένος, άξεστος, τσαμπουκάς και καταπράσινος οικολόγος φισεριστής εξελίχτηκε σιγά σιγά σε έναν ατσούμπαλο αλλά ιδιαίτερα καλοντυμένο λαμόγιο.

 http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/images/Joschka%20Fischer1.jpg

Μπήκαν οι πράσινοι στην ομοσπονδιακή Βουλή, μπήκε και αυτός μαζί τους, να μη χάσει. Ο πρώην πράσινος επαναστάτης, εμένα μου λες, καταλαβαίνει πολύ γρήγορα (δεν είναι χαζός, καθόλου μάλιστα) ότι ο...ορθόδοξος πρασινισμός δεν έχει και τόσο πολύ μάσα και πηδάει την κατάλληλη στιγμή στο πιο γρήγορο μέρος του κινήματος, τους λεγόμενους "ρεαλιστές οικολόγους". Η αρχή της μεγάλης μάσας! Περασμένα ξεχασμένα τα πράσινα...τα πράσινα...πως τα είπαμε ρε γμτ...α, τα πράσινα ιδεώδη!

http://www.zeithistorische-forschungen.de/_ZF/images/default/klemm_fischer.jpg

Εκεί λοιπόν κάνει την μεγάλη γκέλα ο γερμανικός λαός, που είχε μπουχτίσει 16 χρόνια Κολ, και ψηφάει την μεγαλύτερη τσατσά, το πιο κλούβιο αυγό της μεταπολεμικής γερμανικής πολιτικής: Τον αρχισοσιαλιστή, αρχιλέρα, μπαγιάτικη κλανιά, το άγριο νεοφιλελεύθερο παλιοτόμαρο, Γκέρχαρντ Σρέντερ! 

 http://www.krusenstern.ch/wp-content/gallery/joschka-fischer-ueber-russland-2008/joschka-fischer-deutscher-ex-aussenminister-12.jpg

Δεν του φτάνανε οι έδρες όμως του Σρέντερ, αναγκάζεται λοιπόν να συνεργαστεί με τσι οικολόγοι του Φίσερ, που διαθέτανε ορισμένες παρά φύση έδρες, και κάνουνε μαζί χαΐρι λοιπόν! Εδώ να δεις δέσιμο το γλυκό! Δυο παλιοτόμαρα του κερατά, αριβίστες, καριερίστες, παλιάνθρωποι, αλλά και χαρισματικοί, και γαμώ τσι ηθοποιοί!


 http://ceo.poebeln.de/uploads/FischeruGlatzeder1.jpg

Τα κάνουνε πλακάκια και αρχινάνε τον ρεβιζιονισμό! Σοσιαλδημοκρατία; Σβήστε το σοσιάλ παρακαλώ, θατσερικοί είμαστε! Οικολόγοι πράσινοι; Σβήστε τα και τα δυο γιατί κουνιούνται και θα πέσουν, παρακαλώ!

 http://www.spiegel.de/img/0,1020,228519,00.jpg
 http://static.wiwo.de/media/1/fischer_joschka10933063.jpg

Και αρχίζουν την ξεπούλα. Πόσα πιστεύω έχουμε; Ε, πεντέξη. Ειρήνη; Δε πα να γα η ειρή λέω γω, λέει ο ένας και σιγοντάρει ο άλλος. Πήγε η ειρήνη, τι να κάνει; Ήταν η εποχή που υπήρχε μεγάλη ανάγκη να ρίξουνε μερικές δεκάδες χιλιάδες βόμβες στην Γιουγκοσλαυία, να δουν άμα σκάνε. Ε, τις ρίξανε και σκάσανε όλες. Στην πρώτη γραμμή οι δυο υπέρμαχοι της ελευθερίας και τους οικολογικού ταπεραμέντου του σοσιαλισμού!


 http://www.n24.de/media/_fotos/bildergalerien/2008_4/joschkafischer60/13_1996_Parteitag-AP.jpg

Έπεσε ψέμα και των γονέων, και από τους δυο, για να λυγίσει η κοινή γνώμη και οι βουλευτές των κομμάτων τους! Ασύστολα ψέματα, καληώρα ο δικός μας ο Παπακαράφλας.
Να κάτι δήθεν πογκρομάκια των Σέρβων, να κάτι φωτογραφίες-ντοκουμέντα-μαϊμού, να κάτι τεχνάσματα και ύποπτες τρίπλες, το βάλανε το περιστεράκι της ειρήνης κάτω και το κάνανε με πατάτες!

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00182/lila_fischer_DW_Lif_182687b.jpg

Αλλά το μεγαλύτερο πογκρόμ το κάνανε εντός έδρας οι συναιτεραλήτες! Πιάκανε που λέτε το εργατικό διακαίωμα και του αλλάξανε τα φώτα! Τρόϊκα καληώρα και βάλε! Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ τόσο άγριος νεοφιλελευθερισμός, ούτε στην Χιλή του Πινοσέτ! Δεν αφήκανε οι ξεφτύλες, καληώρα οι θκοίμας, τίποτα όρθιο! Φεύγανε τα μέλη των κομμάτων τους κατά λόχους κάθε μέρα! Θεομηνία! Ούτε σοσιαλισμός, ούτε οικολογία, ούτε και ξυνός τραχανάς, τίποτα!

http://www.derwesten.de/omg/38819-452493911/530_530_0025781152-0055030092.JPG.jpg

Άρχισε ο πρώην επαναστάτης να παρουσιάζει βίτσια προχωρημένου βαθμού σήψης, όπως η μεγάλη αγάπη με την πατσαβούρα (από μούμια η πρώτη ύλη) της Όλμπράϊτ! Τέλος πάντων, πολεμοκάπηλοι ξαφνικά οι ειρηνοποιοί, και να πέφτει η δημοτικότητα των κομμάτων όπως έπεσε ο Πανθρακικός στην Βήτα!

 http://media.news.de/resources/thumbs/37/47/855030718_800x600/e5202aead8aada1600475ca0c300.jpg

Κι΄εκεί που βαράγανε "κλειστόν λόγω επειδής μας φτύνουν" έρχεται το Μπουσάκι, ο στόκος ντε, ο Μπους ο βου, όπως λέμε ο παπατζής ο γου, και βαράει προσκλητήριο, πάμε όλοι μαζί να φάμε του Ιράκ το μαγαζί! Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους! Σε όλον τον κόσμο! Δεν γούσταρε ρε σεις ο κοσμάκης μπαμ μπουμ και αμερικάνικες τρακατρούκες, δικαίωμά του!

 http://wirtschaft.t-online.de/b/42/77/01/32/id_42770132/tid_da/rewe-holt-sich-tipps-von-berater-joschka-fischer-foto-dpa-.jpg

Την μυρίζονται την κούφια οι πρώην ειρηνιστές-νυν πολεμοχαρείς ρεντίκολα ηγέτες, σου λένε, χανόμαστε που χανόμαστε, άμα πάμε και στον πόλεμο, θα μας φτύνει και η συγχωρεμένη μας η μάνα, και γίνονται και οι δυό τους που λέτε μέσα σε δευτερόλεπτα από πολεμοχαρείς πρώην ειρηνιστές, ειρηνιστές πρώην πολεμοχαρείς και δυο τσουβάλια κάρβουνο για εφεδρεία!

http://deinweckruf.files.wordpress.com/2010/08/joschka-fischer.jpg?w=377&h=500

Ρημάξανε μετά μερικά χρονάκια ακόμα, δεν αφήκανε τίποτα, ούτε δείγμα για να ξέρουν οι εξωγήινοι, που θα έρθουν μετά την καταστροφή της γης, τι έγινε! Τους πιάσανε στο πρόωρο φτύσιμο οι γερμανοί, τους ξαποστείλανε μια για πάντα και έκλεισε το κεφάλαιο της ξεφτύλας του χωρίς άλλη ξένη βοήθεια.

 http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00101/fischer_HA_Kultur_B_101722c.jpg

Ο σκατόψυχος Γιόσκας την έκανε για πάντα από την πολιτική αφήνωντας πίσω του κάτι εκατομμύρια πρώην οπάδων να τον φασκελώνουνε. Την μέρα που εγκατέλειψε το υπουργείο εξωτερικών οι υπάλληλοι (αλήθεια αυτό!) ανοίξανε σαμπάνιες και ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι!

 http://www.welt.de/multimedia/archive/01205/joschka_DW_Vermisc_1205507p.jpg

Να όμως που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι (οι μοναδικοί πλέον) που πιστεύουν ακόμα στο παλιοτόμαρο Φίσερ! Και μάλιστα τον μπάζουν στα υπουργικά τους συμβούλια να του αρμέξουν το πρασινωπό του know how!

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00243/pif_ypsilanti17_BM__243009b.jpg
Μια παλιά ινδική παροιμία λέει: Ο ηλίθιος βρίσκει πάντα έναν πιο ηλίθιο για να τον θαυμάζει!

 http://i2.bunte.de/img/gen/I/z/HBIzIwNY_762x428.jpg

http://www.faz.net/m/%7B71E505D4-1756-4EB1-8F4C-076E3F7E3F75%7DPicture.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου