9/3/11

Για μια χούφτα στρέμματα

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2009/12/koinoboyleytiipasok.jpg


Νάτα τα παιδιά με τα πράσινα καδρόνια στα μυαλά!

Η κοινοβουλευτική ομάδα του πασόκ μου φέρνει στο μυαλό ένα παλιό καλό ανέκδοτο που έχει παραλλαχθεί άπειρες φορές, ανάλογα με την περίπτωση, Πάμε!

Ερώτηση: Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ δυστυχήματος και καταστροφής;
Απάντηση: Δυστύχημα είναι να βουλιάξει το πλοίο με το οποίο πάει ταξιδάκι η Κ.Ο του πασόκ. Καταστροφή είναι, αν κάποιος επιζήσει.

Μακάβριο; Ε όχι ντε! Έχετε δει ποτέ να πηγαίνουν σε άλλη εκδρομή εκτός σ΄αυτήν της Βουλής; Όχι! Κακώς, να πάνε!

Τι έγινε και άνθησε πάλι ο βραχόκηπος με αντικυβερνητικά λουλουδάκια; Μα η... "έκρηξη" της Κ.Ο του πασόκ κατά της Μπιρμπίλως για τα...στρέμματα!

Θύελλα λέει, χαμός και πανικός, μόνο σκαμπίλια δεν έφαγε ακόμα η Μπιρμπίλω από τα έχταχτα παιδιά της ΚΟ που δεν το πάνε με τίποτα το νομοσχέδιό της περί Natura και άει κατούρα! Μιλάμε για βίαιη εσωπασοκική επανάσταση, μίσος, φαγωμάρα μέχρι μεδούλι σοσιαλισμού, κλονίζονται τα θεμέλια του πράσινου μαρξισμού-παναγοπουλισμού!

Τέσσερα στρέμματα, γράφει η σημαία των επαναστατών, δέκα η σημαία της Μπιρμπίλως και να μια πραγματική έκρηξη συνείδησης και τσαμπουκά στις τάξεις των ξεφτυλισμένων ναίδων και παλαμάκηδων που γλύφουν εδώ και ένα χρόνο ασηζητητί την πατούσα της κυβέρνησης, να την καθαρίσουν από τα σκατά που πατάει κατά τον δύσκολο αγώνα της να σώσει, που να μη σώσει!

Γιατί τόσος ντόρος και πανικός για το θέμα της ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ δόμησης στις περιοχές natura ρωτάνε οι αγαθοί! Γιατί έχουν αρπάξει τα όπλα οι επαρχιώτες βουλευτές του πασόκ και ρίχνουν στο ψαχνό, γιατί απειλούν ανοιχτά, γιατί πάει να πέσει η κυβέρνηση;

Ξυπνήστε ρε! Τι ρωτάτε; Αφού το έγραψα: Στρέμματα, επαρχία, δόμηση εκτός σχεδίου. Τι άλλο θέλετε ν΄ακούσετε; Βάλτε το νιονιό σας κάτω και κάντε λογαριασμό: Ένα και ένα κάνουν τρία! (Με τους τόκους φυσικά. Χωρίς δεν γίνεται την σήμερον ημέραν).

Πίσω από την...ιερά οργή και αγανάκτηση των πράσινων βουλευτών κρύβεται ο μπαγασάκος παράγων που ακούει στο συναρπαστικό ονοματάκι Μάσα! Ψωμί! Κονόμα!

Μα, λέει πάλι κάποιος άλλος αγαθός, αυτοί ψηφίσανε με κλειστά μάτια και αυτιά τον πάτο της χεσμένης φοράδας στ΄αλώνι!

Αυτοί κατάπιανε αμάσητο τον καραβάτραχο του ασφαλιστικού!

Αυτοί ξύνανε τα απαυτά τους κάνωντας πλακίτσα όταν λέγανε "ου, αμέ, θέλουμε" στο εργασιακό!

Αυτοί κάνανε la ola όταν τους είπαν ότι έρχεται η τρόϊκα!

Αυτοί καθόντουσαν με άνετο χαμογελάκι στα αυγουλάκια τους όταν πέφτανε μισθοί και επιδόματα!

Αυτοί οι ίδιοι που κωλοβαράνε στα βουλευτικά έδρανα, που μιλιά έχουνε αλλά δεν μιλάνε, αυτοί που ίσως έχουνε μια γνώμη αλλά δεν τους την ζητάει κανείς, αυτοί οι βολικοί κουστουμάκηδες "σηκωνωχέρηδες" που στηρίζουν το ΠΟΓΚΡΟΜ και το ΤΣΟΥΝΑΜΙ της νεοφιλελεύθερης ακρίδας, σηκώνουν μπαϊράκι για μια χούφτα στρέμματα!

Να ποιά είναι τα αποτελέσματα της τελευταίας ενδοπαλαμικής πεοπαλινδρόμισης του ένδοξου ψηφοφορικού είδους "malakas-malakas"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου