9/3/11

Νταβούτογλου: Μιλάμε για ΤΟ γέλιο!

http://s.enet.gr/resources/2009-12/davutoglu-2-thumb-large.jpg


Πλακατζής και γαμάτο παιδί ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Νταβούτογλου!

Προχτές έριξε ένα καλό με το Καστελόριζο, πολύ γέλιο! Μπερδεύτηκαν, λέει, τα νερά της θάλασσας και άντε να ξεχωρίσεις εσύ Αιγαίο από Μεσόγειο, έτσι υγρά που είναι και τα δυό τους τα μπαγάσικα. Αλλά το Καστελόριζο μάλλον λούζει τα ποδαράκια του στην Μεσόγειο, καλή θάλασσα, έχταχτη!

Το Αιγαίο αρχίζει από πάνω και τελειώνει κάτω, στα ανοιχτά της Ρόδου. Άμα προσέξεις θα δεις, χωρίζει, μη λέμε ότι θέμε! 

Είπε και άλλα ο τσαχπίνης ο Αχμετάκος, είπαμε πλακατζής ο ζουμπάς. Είπε πχ ότι η Τουρκία δεν αμφισβητεί την ελληνικότητα των νησιών, ότι οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου δεν είναι παραβιάσεις αλλά η τουρκική αντίληψη περί εναέριου χώρου και άλλα πολλά. Να βλέπατε γέλιο ο ξύπνιος (άλλο ανέκδοτο αυτό) ο Δρούτσας, του έπεσε το τζελ απ΄τα μαλλιά!

Μα το πιο καλό το είχε για το τέλος ο παμπόνηρος ανατολίτης κωμικός και ανεκδοτατζής!
Λέει λοιπόν, θυμόσαστε ρε παιδιά εκείνη την χοντράδα με τα 12 μίλια; Τότε που είχατε πει ότι θα βγαίνατε έξω στα 12 μίλια γιατί είναι διεθνές δίκαιο και σας είχαμε πει, ξεχάστε το παιδιά, αν βγείτε σας γαμήσαμε! Συγνώμη για την έκφραση, κάσους μπέλι το λένε στα λελέδικα, εμείς τα λέμε έξω από τα δόντια.

Ε, προτείνω να το λύσουμε πακέτο! Να κάνουμε και οι δυό μας πίσω: Δεν βγαίνετε όξω εσείς, δεν σας...κασουσμπελίζουμε εμείς! Απλά!

Ωραίο σχέδιο ο Νταβούτογλου! Οθωμανικό, από ένα σημείο και μετά: Σου λέει, ε άμα βγείτε στα 12 μίλια φίλοι μας, ε τότε τα...θέλει ο κώλος σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου