18/3/11

Έκτακτα νέα: Πιάσανε τους τρομοκράτες! Έγραψε ο Παπουτσής!

ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ   "17 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ"!

ΓΑΔΑ: Του ανταποκριτή μας Μιλτιάδη Ανθοτύρη-Τυρόγαλου


http://4.bp.blogspot.com/_JcHzrgM4LTA/TUWLQ8nC7QI/AAAAAAAAAM0/7ZvXOs4CU2I/s1600/alavanos_.jpg

O άτυχος δράστης κατά την προσαγωγή του στο τμήμα.


Μεγάλη επιτυχία του Παπουτσή, παράγει επιτέλους έργο.

Με αυτόν τον τίτλο σχολίασε η πρωϊνή καθημερινή εφημερίδα "Μηνιαία Νυχτερινή", της Πήγασος Εκδοτική του Μπόμπολα φυσικά, την εξάρθρωση της γνωστής παρακρατικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ "17 Γιουρτάκια"!

Μετά από βεβιασμένες αλλά απόλυτα ασυντόνιστες ενέργειες της Αντιγαλακτομικής Υπηρεσίας συνελήφθη φασττράκ, ακαριαία, επ΄αυτοφόρω αλλά εντελώς τυχαία ο καταζητούμενος από τις σοσιαλιστικές αρχές και από χρυσαυγίτες της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα συνήθης γνωστός-άγνωστος Αλαβάνος, γνωστός και σαν  "ο Τουπαμάρος της στάνης".

Ο υπουργός Τραμπουκαλίσματος του ΒΙΟ.ΠΑ και Προστασίας της Φαγάνας του Εργολάβου στο Οβριόκαστρο, Παπουτσής, κατάφερε να εμπεδώσει ταχύτατα τις ανάλογες εμπειρίες του προκατόχου του, Χρυσοχοΐδη, την άραξε λοιπόν στο υπουργείο του και περίμενε, όπως και ο άξιος συνάδελφός του να του...φέξει. Αν είσαι ανάξιος ποντάρεις όλα τα λεφτά σου στην κωλοφαρδία που λέει και το καταστατικό του πασόκ. Ε, και τού ΄φεξε! Ακούμε τι μας είπε ο αυτόπτης μάρτυρας Ιωάννης Γκαβέας-Τυφλός που παρακολούθησε την εξέλιξη του δράματος εκ του διπλανόθεν:


"Περιμενάμε τρεις ώρες στο λιμάνι το πλοίο, αλλά είχε καθυστέρηση και δεν ηξερνάγαμε πότε θάρθει. Τελικά μετά από πέντε τυρόπιτες ήρθε και μας κράξανε "μπεκάτε μέσα". Με το που ημπεκάμε μέσα και καθομαστάνε στο κατάστρωμα κόβω έναν ύποφτο τύπο με μούσια μέχρι κάτω και κάτι καραΰποφτες σακούλες της Έβγας στα χέρια! Λέω, ρε τον πούστη, λες νάναι τίποτα κουκουλοφόρος αλλά χωρίς κουκούλα, μην τον πάρουνε χαμπάρι και τον πιάσουνε και ταξιδεύει προς τρομοκρατική του ανάγκη και νάχω τα μάτιαμ ανοιχτά; 

Να μην σας τα ταρακουνάω λοιπόν, τόνε βλέπω σε μια στιγμή να βάζει το χέρι του στην μια σακούλα και να ανακατεύει! Κάνω έτσι μία με τρόπο και τι να δω; Κεσεδάκια! Βαγγελίστρα μου! Να μας ηβλεπάγατε πως ηφευγάμε, καπινός! Σταμάτησα στην κουπαστή, όχι γιατί είχα κάποιο συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο δράσης, αλλά γιατί αν δεν σταμάταγα θα έπεφτα κάτω ντε, και γυρίζω προς τον ένοχο να δω τι κάνει. 

Ε, εκεί ακριβώς που γυρίζω κάνει μέσα απ΄τη σακούλα ένα "μπαμ", σκάει το περιεχόμενο, ένας κρότος, μια λάμψη, άσπρος κουρνιαχτός και βουή μεγάλη, τον παίρνουν τον άθρωπο της τρομοκρατίας τα σκάγια και η πέτσα στην μάπα, πέφτει χάμου, του την πέφτουνε οι ματρόζοι να δουν, μετά κάτι γιατροί, μετά κάτι μπασκίνες της ΕΛ.ΑΣ, ε τον πιάκανε τελικά και τόνε πήγανε περπατητό, εξού και η παραπάνω φωτογραφία από το κινητό μου. Θα το γράψετε στην εφημερίδα;"


http://assets.in.gr/assetservice/data/D2001/D1126/1pa5a.jpg

Μετά τις πρώτες βοήθειες ο δράστης του ατυχήματος οδηγήθηκε στην Μπουμπουλίνας όπου είχαν συναχθεί ελληνοαμερικάνοι, αμερικανοέλληνες αλλά και καθαυτό αμερικάνοι πράκτορες και φαρισαίοι υποκριτές δια τα...περεταίρω. Εκεί δεν κρατήθηκε ο Αλαβάνος και τα ξέρασε όλα αμέσως, οικειοθελώς και προθύμως. Τζάμπα τις δυο ώρες φάλαγγα...

Και τι δεν είπε! Από μικρός είχε τάση στην τρομοκρατία, παραστατικότατη η παραπάνω φωτογραφία που βρέθηκε στο σπίτι του, που τον απεικονίζει σε νεαρά ηλικία να αυτοπειραματίζεται με εκρηκτικές ύλες!

Ξέρασε λοιπόν τα πάντα: Την διεύθυνση της γιάφκας, και τους συνεργάτες του τρομοκράτες συριζοβομβιστές, συγκεκριμένα τους Μελέτη Πόγκα, και τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρου Ιατρού, και οι δύο, για ευνόητους λόγους, ανένταχτα μέλη και βαθμοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έξω από το ΣΥΡΙΖΑ, καμμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και γαμώ τους δόλους δηλαδή!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ


 http://1.bp.blogspot.com/_l8shCq5yeSg/TJoQA7sdz4I/AAAAAAAABjQ/uuEDdtUdmo0/s1600/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9.jpg


Στην γιάφκα βρέθηκε ένα πλήθος εκρηκτικών γαλακτομικών όπως το εικονιζόμενο ελληνικής παραγωγής βλήμα Συντάγματος-Βουλής. Πρόκειται για εκρηκτικά ευρείας και γενικής χρήσης που παράγουν μαζικά και διακινούν χοντρικά "οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου" όπως λέει ο καλλιτέχνης-γραφίστας του πολιτικού λόγου και σκαπανέας του πολιτικού ήθους, Θεόδωρος Πάγκαλος.


 http://1.bp.blogspot.com/_RADYpbe3SYM/S-UjcGDZiPI/AAAAAAAAANY/sZb0l-KK2KM/s1600/activia.jpg

Αλλά τα περισσότερα εκρηκτικά, όπως το παραπάνω είναι εισαγωγής....Έτσι στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ της εθνική οικονομία;


 http://tastytour.pblogs.gr/files/64662-18.jpg

Εδώ μια Χεριού-Αντιπροέδρου: Η τελεταία λέξη της γαλακτοτρομοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της προχθές στα Καλύβια.


 http://www.kissas.gr/wp-content/uploads/2008/11/giaourti_proveio_3.jpg

Καμμία σχέση με βόμβα! Απλό γιαουρτάκι που βρέθηκε στο ψυγείο της γιάφκας. Ακόμα και ένας αδίστακτος συριζαίος πεινάει κάποτε...

 http://s.enet.gr/resources/2010-04/yogurt-thumb-large.jpg

 Χειροβομβίδα εισαγωγής, κουρδικής προελεύσεως τύπου "pagalotsalan".  Ιδανική για ευτραφείς έως γουρουνέ πολιτικούς στόχους με....παράδοση στην "παράδοση".


 http://1.bp.blogspot.com/_B07DblLcQSY/TIxCwSkx1EI/AAAAAAAAAgE/Ufv3PeOGw5g/s1600/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9.jpg

Εδώ, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 http://2.bp.blogspot.com/_AhGe9uhQ1N0/ScmAC6Fz2ZI/AAAAAAAAGHs/R5I8eSlEMPQ/s400/jalna+yoghurt+natural+1kg.jpg

Χειροβομβίδα εισαγωγής φτιαγμένη αποκλειστικά για την εξόντωση λιπόσαρκων πολιτικών στόχων.


http://img1.topmachinebiz.com/o2010-9/Frozen-Yoghurt-Machine-245--159952840.jpg

Εκρηκτικός μηχανισμός των...ψυχρών συριζαίων τρομοκρατών

1 σχόλιο: