22/5/11

Διαμαντοπούλου: Έχουμε πόλεμο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmElGTDVUIpUbiqeUpGUdoDman9vz7TxdPwF-sOQlgiP7MzU0JEbPmEkovOu8ThoFFlW7DKaVqzIJV_PP56iqGroscgq5eoP9W7THojOMiKKDz04EPl666oFIH3Q91q4SpjNUsi9cJ-vA/s1600/diamantopouloy-voylh.jpg

Καιρό είχαμε να γράψουμε για την Αννούλα Διαμαντοπούλου, την γλυκειά Καρχαρία Παιδείας και Δια Βίου Χλαπάτσας, χίλια συγνώμη! Δεν είχαμε και τόση καΐλα να ασχοληθούμε με το ημιάγριο νεοφιλελεύθερο ξωτικό, αλλά αναγκαζόμαστε μετά από εκατοντάδες επιστολές θαυμαστών της να ενδώσουμε. Ιδίως το τελευταίο e-mail ενός εντελώς ανέραστου οπαδού της Αννούλας: Γράψε ρε βράχε κάτι τις ρε! Έστω για την ελίτσα στο μαγουλάκι της ρε!

 Ε τι να κάνω;

Δεν είχε αυτή την βδομάδα να πετσοκόψει τίποτα στην Παιδεία η κυρά, την ξαποστείλανε να πάει να στηρίξει τα πασοκολαμόγια στη Λαμία, κακό χρόνο νάχουν. Ανοίγω λοιπόν μια σελίδα στο διαδίκτυο και τι να δω; Η Διαμαντοπούλου τσιρίζει από την Λαμία, "έχουμε πόλεμο"! Ωχ, αμάν, λέω, ξεκίνησαν τα όργανα και δεν προλαβαίνει το ελικόπτερο, και έχει κάτι πλατανάρες στην Πλατεία Λαού για κρέμασμα, Παναγία σώσε!

Μούφα τελικά η είδηση, άλλο εννοούσε το σκυλόψαρο της Παιδείας. Άλλο πόλεμο στόκαρε η κυρία Άννα: Τον πόλεμο ζωής ή θανάτου για την αντιμετώπιση της, όπως είπε, δημοσιονομικής κρίσης, της κρίσης ανταγωνιστικότητας και της κρίσης αρχών και αξιών. Καλά, τα περί δημοσιονομίας και ανταγωνιστικότητας νεοφιλελεύθερα ανοξείδωτα μανταλάκια της πασόκας, γνωστά και μη εξαιρεταία. Αλλά δεν παραπάει να τη λιανίζουμε την δόλια την μύγα για να βγάλουμε ξυγκάκι επειδή μας τέλειωσε το μπέϊκον και το  Lidl είναι κλειστό;

Αρχές και αξίες ρε συ Διαμαντοπούλου; Ποιές αρχές και ποιές αξίες τσαμπουνάς ωρέ κυρά; Η μόνη αρχή που έχει να κάνει με το κώμα του αξιοθρήνητου ελληνικού καρασοσιαλισμού, είναι αυτή που δεν υπάρχει ούτε για να πεις ότι το πασόκ "δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος".

Μιλάει για αρχές και αξίες η καρατσεκούρω παιδείας, το νεοφιλελεύθερο σαρκοβόρο της μόρφωσης που έχει αναγκάσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να μη μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ και την Πάντειο να μη μπορεί να αλλάξει σπασμένο τζάμι!Έτσι σώζει η Διαμαντοπούλου την Παιδεία και κατά επέκταση την χώρα!



Μπα Διαμαντοπούλου, δεν έχετε πόλεμο! Δεν έχετε ακόμα πόλεμο! Η διαφορά μεταξύ ειρήνης και πολέμου βρίσκεται σε μια...κοφτική λεπτομέρεια: Στην ειρήνη βουτάς εσύ το πριόνι και κόβεις κατά βούληση, στον πόλεμο το βουτάνε οι άλλοι και σου κόβουν τον υπουργικό σου πισινό!

Εκεί να δεις τι πλάκα έχει ο πόλεμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου