22/5/11

Μαϊμού διευθυντής Κλινικής λέει. Εδώ έχουμε μαϊμού πωρθυπρουγό ρε!

http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00100/467.JPG

Μερικές φορές παρασύρομαι και αποκαλώ τα ξεφτέρια της νουδοπασόκας, αδίκως και καταχρηστικώς, γάγγραινα της κοινωνίας. Φτου μου, που δεν τολμάω να τους στολίσω όπως τους αξίζει, αλλά θα μας το κλείσει το μπλοκ ο γούγλης που τα θέλει κυριλέ τα τσαμπουκαλέ και μετά θα αναγκαστούμε να ρίχνουμε μολότοφ (που λέει ο λόγος ντε, μη τα παίρνουμε όλα κατά λέξη!) για να ξεδώσουμε.

Σήμερα δεν θα παρασυρθώ και θα τα πω κοσμίως: Δεν φταίει σε τίποτα η καημένη η γάγγραινα! Τα κόμματα "εξουσίας" που οδήγησαν το ελληνικό πλοίο από το 74 και μετά μαεστρικά από βράχο σε βράχο πριν το φουντάρουν μια κι΄έξω στο Τρίγωνο της τρόϊκας, είναι κάτι σαφώς πιο επικίνδυνο: Εναλλάξ και αιώνια κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στην χώρα της καθολικής απαξίωσης Θεσμών και Αξιών! Ρρρρρ (καζανάκι)

Διαβάζουμε στο news 247 σήμερα: 


Διοικούσε το ΕΣΥ με πλαστό πτυχίο

Διευθυντής οφθαλμολογικής κλινικής μεγάλου νοσοκομείου καταγγέλεται ότι έχει πλαστό χαρτί και παρά την άσκηση δίωξης ειναι ακόμη στη θέση του. Διορίστηκε στην θέση αυτή, με απόφαση υπουργού Υγείας

Η ιστορία σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή" ξεκίνησε το 2004 με την προκήρυξη θέσης διεθυντή στις υπό κάλυψη θέσεις κλάδου ΕΣΥ σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 11. Στην πρώτη κατάταξη των υποψηφίων, τον Μάρτιο του 2008 ο συγκεκριμένος υποψήφιος κατέλαβε την 6η θέση.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο τότε υπουργός Υγείας αναπέμπει την απόφαση και ζητεί νέα αξιολογική κρίση.

Πράγματι το συμβούλιο επιτροπής συνεδριάζει και ξανά τον Οκτώβριο του 2008 και ο αργότερες επιλεγείς αναβαθμίζεται στην τρίτη θέση, καθώς οι τρεις από τους 11 συνυποψήφιους έχουν δηλώσει παραίτηση.

Ο υπουργός αναπέμπει και πάλι την απόφαση και ζητά νέα κρίση, αναφέρει το άρθρο.
Τον Μάρτιο του 2009 συγκροτείται νέο συμβούλιο επιλογής ιατρών ΕΣΥ. Συνεδριάζει τον Απρίλιο του 2009 και αξιλογεί τον μετέπειτα διεθυντή ικανό για την 1η θέση. Τρεις μήνες μετά διορίζεται με απόφαση του υπουργού Υγείας στη θέση του διευθυντή.

Ωστόσο, όπως είχε καταδείξει και εισηγητής, ο συγκεκριμένος γιατρός εμφανίζεται να απασχολείται σε τρεις διαφορετικούς φορείς την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα: στις φυλακές Κορυδαλλού, στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο ΙΚΑ.

Επίσης ο διευθυντής νομικών υπηρεσιών της Οξφόρδης, απάντησε όταν ερωτήθηκε για τον γιατρό αυτό:

"Η ονομασία του νοσοκομείου (από όπου φαίνεται να έχει αποκτήσει την κλινική εμπειρία) είναι εσφαλμένη. Η διεύθυνση και οι αριθμοί επικοινωνίας ανήκουν σε άλλο πανεπιστημιακό τμήμα και όχι στο οφθαλμολογικό νοσοκομείο. Δεν υπάρχει μητρώο με αυτό το όνομα. Υπάρχουν προβλήματα και με το λογότυπο του πιστοποιητικού. Η υπογραφή δεν ταιριάζει με το δείγμα υπογραφής του καθηγητού που υπογράφει τη βεβαίωση".
Αυτά αναφέρονται για το πιστοποιητικό προϋπηρεσίας που φέρεται να έχει από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σήμερα δύο συνυποψήφιοί του έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου.


Σιγά την είδηση! Χιλιάδες παλιοτόμαρα πασοκονουδόκια έχουν μπει μπακ ντορ μέσα στο Δημόσιο, άρα και στην φλέβα μας. Δεκάδες χιλιάδες κομματόσκυλα έχουν δώσει εξετάσεις για μουγγοί  και έχουν εισαχθεί σαν ρήτωρες! Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν μπει πρώτα και μετά δώσανε εξετάσεις. Άλλοι τόσοι κατέλαβαν τις τελευταίες τρεις τιμητικές θέσεις με αποτέλεσμα να σαρώσουν ταυτόχρονα όλα τα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια!

Άπειρα παραδείγματα...αξιοκρατίας, και αυτός ήταν και είναι ο κανόνας! Ε, στην δεδομένη περίπτωση υπάρχει και μια λογική. Διευθυντή Οφθαλμολογικής ψάχνανε, όχι κλητήρα: Άντε να βρεις τώρα άξιο άνθρωπο και επιστήμονα που είναι πολιτικά και κοινωνικά ευνουχισμένος σε ένα από τα δύο κώματα! Ε βάλανε ένα παιδί δικό τους που εκπληρούσε ορισμένες των προϋποθέσεων.

Πως; Έτσι: Βουτάει η υπουργάντζα το τηλέφωνο και στοκάρει το νούμερο ενός δικού του κομματικού λαμόγιου, νούμερο φυσικά. Γκαλίν-γκαλίν, γκαλίν-γκαλίν, κάποτε το σήκωσε ο λεχρίτης.

Ποιός με καλεί τέθκια ώρα βραδυνή, δώδεκα το μεσημέρι, που οι καθαυτό κοπρίτες ξεκουράζονται θεωρητικά από τον κάματο της πρωινής εργασίας, φτου κακά;

Υπουργός Τάδες ρε Λάμπη, τι κα ρε; Ακόμα ρε να ξυπνήσεις;

-Ναι ακόμα!

Έτσι μπράβο, τσίφτης! Ρε συ ψάχνουμε έναν δικό μας να τον χώσουμε διευθυντή στην Οφθαλμολογική, λίγη δουλειά, πολλά λεφτά. Γουστάρεις ρε;

 -Ουου!

Ε μάσε τότε τα χαρτιά από τότε που σε είχαν καταδικάσει για μπανιστήρι, να μπορούμε να αποδείξουμε σε ώρα ανάγκης ότι είσαι τουλάστιχον ματάκιας, και έλα!

Έτσι γίνεσαι διευθυντής Οφθαλμολογικής και κάνεις καριέρα φίλε μου. Γι΄αυτό,  αν είσαστε φρέσκοι και άβγαλτοι στα κώματα αυτά και τύχετε καμμιά φορά -εντελώς τυχαία- σε κάνα απ΄αυτά τα δασάκια, ξέρετε τώρα ποιά εννοώ ντε, ε κάλυψη πίσω από το πεύκο και....τα μάτια σας ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου