9/6/11

Λεηλασία χώρας και κοινωνίας μέρος 2ο. (Βλάσφημο κείμενο! Μακριά οι του κατηχητικού, μικρά παιδιά και παρθέναι)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr4i9XosvLlBMsR7OwOSW4BiykSDxHp3MBdOBkBoEpQGmWdzcC9-G7qNZU2zolwDQy2ymJp11WcBOG_9u8Wp12aFYJ2sMSQ1KC2FsP4kux-ygR1Yx6MSJsDsm3iSRRJkgriO5v2w30bF5K/s1600/_eu_eu_citizen_thumb_medium.jpg


Έτοιμα τα νέα χαράτσια που περιμέναμε με ανυπομονησία τόσο καιρό! Άντε να ξεκινήσει επιτέλους η νέα επιδρομή κατά της κοινωνίας, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην φτώχεια. Άσε που μπορεί να φτάσει η ανεργία - αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια υψηλή απόδοση - πριν τον νέο χρόνο στα 20% και να προκριθούμε χωρίς προκριματικούς αυτόματα στους τελικούς της εξαθλίωσης.

Φόροι εδώ, φόροι εκεί, κατά κεφαλήν χαράτσι δεξιά, κατά οικονομικό κλάδο γαμησιάτικο αριστερά, να κάτι σβουρηχτές στα ΙΧ, να κάτι τσεκουρέματα σε ότι αναπνέει και ζει, να κάτι ξεγυρισμένα πογκρομάκια πάνω στα παλιά, να κάτι "φάε μαλάκα νέα μέτρα" πάνω στην λάσπη των "απαπαπα, δεν έχει άλλα, αυτά ήταν" που δεν είχε προλάβει ακόμα να στεγνώσει, θεομηνία πάνω στο τσουνάμι, σεισμός πάνω στην καταστροφή. Μόνο παιδομάζωμα δεν είδαμε ακόμα....

Κάθεσαι και βλέπεις ακόμα κάτοικε αυτής της χώρας; Ε κάτσε και κοίτα μαλάκα! Κάτσε και κοίτα, άνοιξε και κάνα mega μη χάσεις κάνα επεισόδιο από την αποκτήνωση της "ενημέρωσης", τρίψε τον κώλο σου στο κάθισμα καμμιάς τοπικής συνέλευσης του πασόκ και χάψε αμάσητον τον σοσιαλισμό, σκάσε και κάνα "έκτακτο" νταβατζηλίκι για την σωτηρία της τράπεζας, μη σε πούνε άπατρη, αλλά προπάντων, μην τολμήσεις ποτέ να αρχίσεις να ερευνάς!

Πίστευε μόνο, μαλάκα! Η πίστη σε όλους αυτούς που σε κουβάλησαν μέχρι το κολαστήριο εδώ, απαιτεί νέα πίστη στις υποσχέσεις τους ότι σε σώζουν! Σιγά σιγά, μην σπρώχνεις, έχει τσεκούρεμα όσο θες, όλοι θα πάρουνε! Αγκάλιασε την προσπάθεια της πλουτοκρατίας να πάρει σε δυό-τρία χρονάκια όλα αυτά πίσω που της "αφαίρεσε" η κοινωνία σε εκατό χρόνια αγώνα! Στήριξε τον κύριο με το φράκο που στην έχει πέσει από πίσω, μην πέσει κάτω και διακοπεί πριν την ώρα της η τσόντα, αφού δεν μπορείς να αποφύγεις την "περιποίηση", διασκέδασέ την!

Εκεί, να σε δω να κάνεις καλά την δουλειά σου σαν σκουλήκι που το πατάνε! Εκεί, να παράγεις το ίδιο καλές υπηρεσίες σαν θύμα, αντάξιες των υπηρεσιών που σου προσφέρει η κυβέρνηση σαν θύτης. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο η κυβέρνηση (αυτοί που εκπροσωπούνται απ΄αυτήν) κάνει σωστά και καλά την δουλειά της, μάγκα μου. Τι καλά, τέλεια!

Για φαντάσου όμως πόσο ηλίθιος πρέπει νάσαι, για να αρκούν ένα μάτσο ηλίθιοι να σε δουλεύουν κατά βούλησην! Για σκέψου πόσο ντουβάρι πρέπει νάσαι για να μασουλάς πάνω από χρόνο τον ίδιο στόκο: Χανόμαστε, φάτε μέτρα, δεν έχει άλλα, ξαναχανόμαστε, ξαναφάτε μέτρα, τέρμα τα μέτρα, αυτά ήτανε, βουλιάζουμε, ξανασκύψτε για κάτι...μεσοπόθεσμα οθωμανικά, πωπω τέλειωσαν τα μέτρα κοκ....

Τόσο απλά λειτουργούν οι 132 σκηνές της Ελληνικής Τραγωδίας!
Ίδιες και απαράλλαχτες!
Ένας ο πρωταγωνιστής, εκατομμύρια κομπάρσοι.
Μονότονοι διάλογοι:

Φάτην πούστη να σωθείς!
-Ωχ!
Σκύψε μαλάκα για το καλό σου!
-Ωχ!
Σφίξε τα δόντια μαλάκα και πες για την Ελλάδα!
Ωχ!
Πάρε και τούτο που σε ξεβουλιάζει!
-Ωχ!
Πες μου μάναμ τι σου κάνω;
-Με σώζεις....

Το παιχνίδι είναι πάντα το ίδιο: Τίποτα δεν είναι τζάμπα! Όσο πληρώσεις, τόσο θα πάρεις. Και αυτό μεταφράζεται την σήμερον ημέραν σε, όσο θα πληρώνεις, τόσο θα τον παίρνεις! Απλά πράγματα. Κάθεσαι λοιπόν και περιμένεις; Καλά σου κάνουν πούστη! Έχεις τους λόγους σου να μην αντιδράς. Λόγοι χειροπιαστοί, δικοί σου λόγοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

Τι;
Βρίζω;

Να σου πω φίλε. Άμα έκανες ότι έκανες για την πάρτη σου και μόνο, άμα ζούσες μόνος σου σε ένα μακρινό νησί ή άμα τέλος πάντων ήσουν απομονωμένος κάπου στα βουνά μόνος ή με τον σύντροφό σου, δεν θα μου καιγότανε καρφάκι γιά σένα και αυτά που κάνεις ή δεν κάνεις. Αλλά είσαι εδώ ανάμεσά μας, μάγκα! Είσαι εδώ, δίπλα μου, η σκιά σου πέφτει πάνω στην ζωή μου! Είσαι εδώ, γύρω παντού, σκυφτός, γονατισμένος, αδιάφορος, προσκυνημένος, εφαλτήριο για κάθε νεοφιλελεύθερη κατάρα, εχθρός του εαυτού σου, εχθρός του παιδιού σου, εχθρός μου. Άντε γαμήσου τότε μαλάκα, που θα μου πεις ότι βρίζω!

Βαρέθηκα ρε συ να με χλευάζουν για πάρτη σου! Γιατί δεν θα ακούσεις κανέναν εδώ στην ξενητειά να τα χώνει σε Παπαμανλήδες και Καραμανδρέουδες, σε πασόκια και νουδούδια και ας κατάστρεψαν τα πάντα, ορατά και αόρατα. Δεν θα ακούσεις ούτε μιά λέξη οίκτου για τον κοσμάκη που υποφέρει τα πάνδεινα, για τον φτωχομπινέ τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον άνεργο, τον νεόπτωχο, τον εξαθλιωμένο. Για τον κλέφτη, τον κακομαθημένο, τον τεμπέλη και τον καλοπερασάκια πολίτη θα ακούσεις, αυτόν τον άχρηστο και αχάριστο που αντί να πει ευχαριστώ για τα δις που του στέλνει "βοήθεια" ο ευρωπαίος, βγαίνει και βουλιάζει τις πλατείες και ρημάζει την χώρα με συνεχείς απεργίες. Δεν θα ακούσεις λέξη για τις απίστευτες υποχρεωτικές θυσίες της κοινωνίας, το αντίθετο: Δεν κάνατε τίποτα μέχρι τώρα, δεν φτάνουν, άλλα τόσα, θα ακούσεις!

Δεν υφίσταται έλληνας πολίτης για τα αρπαχτικά της ΕΕ! Όπως δεν υφίσταται ούτε Ιρλανδός και Πορτογάλος, ούτε Ισπανός και Ιταλός ή Γερμανός και Γάλλος! Η συμμορία που έχει πέσει στην Γηραιά Ήπειρο αλλά και σε όλον τον κόσμο, η ακρίδα, τα παράσιτα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού δεν υπολογίζουν κοινωνίες, δεν δίνουν μία για εθνικότητες, δεν χαμπαριάζουν από κράτη, δεν σκαμπάζουν για τίποτα άλλο εκτός του άμεσου, ελεύθερου, άκρατου, εύκολου και απόλυτου κέρδους.

Και έχουν απλωθεί παντού! Σαν θανατηφόρα επιδημία, σαν πανούκλα: Μια σαν έτσι Χριστιανοδημοκράτες, μιά σαν γιουβέτσι Σοδιαλδημοκράτες και όλοι πάντα στο ίδιο μοτίβο και στον ίδιο σκοπό: Σωτηρία από το Πυρ το Εξώτερο και ή βουλιάζουμε ή αλλάζουμε! Και όταν μιλάνε για Σωτηρία και Αλλαγή εννοούν πάντα και παντού, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ένα και το αυτό: Εκζάκτ λιτότητα για τον κοσμάκη και απελευθέρωση του Κέρδους χωρίς σύνορα για τις βδέλλες. Πατέντα!

Χάνεσαι μαλάκα, σου φωνάζουν κάθε μέρα μέσω των πουλημένων καναλιών, αν δεν σφίξεις την λουρίδα σου να υποφέρεις σήμερα που η δυστυχία είναι...αποδοτική! Αν δεν το κάνεις, μετά δεν θα βρίσκεις στα συντρίμια τοίχο να βαρέσεις το κεφάλι σου! Η κάθε σωτηρία που υπόσχονται αυτά τα βρωμερά σκουλήκια προϋποθέτει λεηλασία του κόπου σου, λεηλασία του βιού σου, λεηλασία της ζωής σου και απαλλοτρίωση της ζωής των παιδιών σου! Ε, γιατί δεν τον πιάνεις τότε τον παλιοπαπάρα τον παπατζή από τον γιακά, να του πεις, ωραία μεγάλε, για κάτσε να πα να σου κάψω εγώ τώρα την βίλλα στο Καστρί, να σε σώσω, μη σου γκρεμιστεί στον επόμενο σεισμό και σε πλακώσει και χάσει η Βενετιά βελόνι!

Άει στον διάολο ρε!

(Μη κα κανένας καμμιά μαλακία τώρα και τα πάρει επί λέξει και βουτήξει τίποτα βενζίνες και με τραβολογάνε μετά περί "τον έβαλες να του κάψει το τσαρδί του, κερατά". Όχι το σπίτι, το πολιτικό του μέλλον να του κάψετε, καθ΄όλα νόμιμο)

Η μελλοντική καταστροφή που δήθεν θέλουν να αποτρέψουν ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Την νοιώθεις κάθε μέρα στο πετσί σου, την αισθάνεσαι στην τσέπη σου, την βλέπεις στους εφιάλτες σου στον ύπνο και στο ξύπνιο σου! Εδώ και τώρα, σήμερα, γύρω σου, παντού: Θάνατος!

Ξύπνα επιτέλους μαλάκα και κάνε κάτι να σώσεις το τομάρι σου! Ξύπνα κόπανε, κοπάνα τη απ΄την γαλέρα και πήγαινε να τραβήξεις για την δική σου ζωή κουπί! Πήγαινε και ένωσε την φωνή σου με τους άλλους που πολεμάνε μέχρι τώρα και για σένα! Ξύπνα επιτέλους όρνιο, άνοιξε τα γκαβά σου και δες!

Δες τι σημαίνει "Δανειζόμαστε 110 δις και αλλάζουμε αντί να βουλιάξουμε"!
Βάλτο μετά δίπλα στο "δανειζόμαστε τώρα άλλα τόσα" και άστο λίγο να...επιδράσει μέσα σου.

Πρόσθεσε μαλάκα!

"Ξαναδανειζόμαστε τώρα άλλα τόσα, για να αλλάξουμε αντί να βουλιάξουμε, όπως δηλαδή θα βουλιάζαμε αντί να αλλάζαμε δανειζόμενοι μόνο 110 δις"

Γκέκε;

Αντιλαβού;

Κομπρέντο;

Φερστάντεν;

Χτύπησαν φλέβα χρυσό, δεν φεύγουν μέχρι να σηκώσουν και το τελευταίο καράτι! Μπήκαν μέσα και δεν βγαίνουν όσο υπάρχει κάτι για μάσα! Έτσι προβλέπει το καταστατικό κάθε λεηλασίας!

Βαρέθηκα να σε βρίζω ρε κακομοίρη. Δεν βαρέθηκες εσύ την κακομοιριά σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου