8/6/11

Σαλαγιάννης: Μημ΄τμστάκαμ΄ τάραττε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8Svnbz7Iha4DGvpZma6eTAZSZpvSuEyPqWBrnvqcPlm2oE0vncmbAkvfSizipx2-XVEqg0UKch52RjmmiARvHhrYZfcOUBkqchnYS1s83agVFLEp5CXQHtSqOQGpq-zRDEPxXtrtWhmZn/s1600/1.jpg


Να σ΄ ΄στήσου τουν ηπιστήμουνα αν δεν τουν ξέερς: Είνι η Σαλαγιάαννς, η βουλευτής τ΄ πασόκ απ΄ τη Καρδίτσα, ουόχ΄ βουσκός, αλλά βόσκ. (Συνέχεια σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά)

Η Σαλαγιάανς σκέφτεται να ματαξαναπεί όχι στον εσωτερικό οχτρό, να ξαναματαπροτάξει την αγέρωχη μστάκατ στην καράφλα του Γιωργάκη!

Άξιος!
Αγωνιστής!
Αθανάσιος Διάκος!
Εύγε!
Πολλά, πολλά τυριά και η τυροσακούλα στάζει!

Από την πρώτη μέρα του μνημονίου μέχρι σήμερα η Σαλαγιάννς δεν θάχει πει καμμιά πεντακοσαριά όχι σε βαρβαρότητα και σε βουλιάζουμε και άλλα τόσα ναι σε σοσιαλισμό και σε αλλάζουμε; Γειάσ΄ρε Σαλαγιάνν΄ μτημστάκασ΄!

Ε είπε και τώρα άλλο ένα όχι και μετά ναι, ζοριζότανε και δεν κρατιώτανε με τίποτα! Πολύ μίσος στο μεσοπρόθεσμο η Σαλαγιάανς μπροστά, αλλά να όμως που το άτιμο έχει πίσω την ουράτ! Κι κάατ μλέει, ουότ΄ πάαλ΄ θα μας κάαν΄ η Σαλαγιάανς μπρος-πίσω!

Να δούμε τι θα λέει ο παραλίγο...Κατσαντώνης όταν φτάσει η άγια ώρα που το μπρος-πίσω θα αντικατασταθεί από το...μέσα-έξω του λαού!

Ικί νατδούμι τμστάκας, Σαλαγιάνν΄!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου