8/6/11

Πετσάλνικος: Βάλτε σε όλους 3% χαράτσι!

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/petsalnikos.jpg

Τον γνωρίζετε τον κρίτσουρα; Εμ τι κάνουμε από το 84 και δώθε, θα πείτε, τον τρώμε συνέχεια στην μάπα, τον μπάκακα! Πετσάλνικος, πρασινοφρουρός από το 74 και από τότε κομματόσκυλο, νυν πρόεδρος της Βουλής. Άλλη μία πολιτική παρθενογέννεση της πασόκας, άλλος ένας περήφανος πουτανοκονσόμης σβουνιάς στον οποίον έχει αναθέσει ο μαλακοπίτουρας ψηφοφόρος την σοβαρότατη ασχολία του αρμέγματος της φλέβας του!

Από το 84 φωσφορίζει σοσιαλιστικά από υπουργείο σε υπουργείο, χωρίς αυτό το μπουρσούκι δεν γίνεται βλέπετε. Δεν δούλεψε φυσικά ποτέ στην ζωή του αυτός ο απαίσιος, αυταρχικός γερμανοτσολιάς αλλά γυροφέρνει τζαμπατζήδικα στην τσέπη του φορολογούμενου για να αποδείξει ότι βρισκόμενος στον κατάλληλο δρόμο προς τον σοσιαλισμό, τον δέκατο τρίτο παράδρομο, μπορεί να κάνει πολιτική καριέρα ακόμα και ένα πυρηνικό ατύχημα!

Τον έχουν βάλει λοιπόν τώρα να κάθεται ψηλά, να βροντάει την κουδούνα, ίσως επειδή "θριάμβευσε" σαν υπουργάντζα Δημοσίου Μπάχαλου κατά την αξέχαστη σοσιαλιστική.... σουπερνόβα της καραρεζιλικοϋπόθεσης Οτσαλάν, ίσως γιατί αυτό το γραμματόσημο έλειπε από την συλλογή του, αλλά αντί να λουφάρει προεδροβουλευτικώς και να την βγάζει μορτικοκουδουνέζικα και τσιφτοντινγκιντάδικα, θεώρησε ο καστοριανός (που σε κάνει να αναθεματίζεις τις ανύπαρκτες πνιχτικές ικανότητες της κωλολίμνης) πραιτωριανός του πασόκ υποχρέωσή του να...σώσει και αυτός Ελλάντα!

Κόβουν οι Λοβέρδοι, κόβουν οι ευνούχοι, κόβουν οι κατσελοπατσαβούρες, κόβουν οι Ρεππαίοι, κόβουν οι Διαμαντοπουλίνες, κόβουν υπουργοί και υφυπουργοί, κόβουν σύμπασαι αι τρόϊκαι και αι σοσιαλησταί πάσαι, και αντί να πρωτοτυπίσει η ξεφτύλα ο Πετσάλνικος που γούσταρε και δαύτος κόψιμο και να πάει να κόψει το κεφάλι του, να ησυχάσουμε από δαύτον, ανεβαίνει πάνω στο έδρανο και "γερμανοκράζει" την εφαρμογή του γερμανικού ειδικού χαρατσιού, γνωστού σαν "εισφορά αλληλεγγύης", ήτοι 3% του ετήσιου εισοδήματος απαξάπαντων των ηλίθιων φορολογουμένων!

Χώστε στον μαλάκα τον κοσμάκη μία χαρατσάρα της τάξης του 3% τον χρόνο μέχρι τον αιώνα τον άπαντα αντί να αυξήσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να μειώσετε το αφορολόγητο που προσφέρουν ψίχουλα και πενταροδεκάρες, προτείνει ο γερμανομαθημένος, γερμανοπαντρεμένος και γερμανοσπουδαγμένος, γερμανοταγμένος γερμανοκομματοσκυλογαβγάς!

Το Solidaritätszuschlag της Γερμανίας που σιχτιρίζει εδώ και δεκαετίες εκατομμύρια γερμανών προτείνει να εισαγάγουμε από την προοδευμένη αυτή χώρα με την ακμάζουσα οικονομία! Όχι την τεχνολογία τους, ή το ιατροφαρμακευτικό τους σύστημα, ή το οδικό τους δίκτυο, ή τα πανεπιστήμιά τους, ή τα τραίνα τους, ή τους μισθούς τους και τον προγραμματισμό τους! Απ΄όλα τα καλά της..."Γης της Επαγγελίας" που ακούει στο όνομα Γερμανία ο ρεζίλης ο Πετσάλνικος προτείνει να εισάγουμε εν καιρώ βαθύτατης κρίσης, φτώχειας, ανεργίας και κοινωνικής αναταραχής ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Όχι, να μη καεί φυσικά η Βουλή! Αλλά αν έπαιρνε λίγο φωτιά το προεδρείο της δεν θα χάλαγε ο κόσμος....







Δείτε από το 0,57 και μετά και καμαρώστε πρόεδρο Βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου