8/6/11

Τρεμοκουκούλιας: Αδειάσαμε τον σοσιαλισμό και γεμίσαμε Βαρβάρες. Ή κάπως έτσι.

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2009/10/06/2009100600256-preview.jpg.


Πάρις Κουκουλόπουλος: Αφανής ήρωας της Κ.Ο του πασόκ! Δεν έπεσε με την μία, πέφτει  εδώ και ένα χρόνο κάθε μέρα!

Έσκισε χτες δυό τσουβάλια πίτουρα, χώρια κάτι πρόχειρα καλσόν της Αρσέναινας, ο βουλευτής του πασόκ! Αφού κατάφερε πρώτα να ξεκολλήσει το κουλό του απ΄το ταβάνι, που είχε πάθει αγκύλωση τεντωμένο συνέχεια προς τα πάνω από τα συνεχή "ναι" στην Βουλή, το βρόντηξε με τσαμπουκά (κατ΄άλλους του έπεσε λόγω βαρύτητας) πάνω σε ένα επί τούτου στρωμένο μαξιλαράκι, μη πάθει τίποτα το όργανο δημοκρατικής έκφρασης κομματικού ραγιαδισμού και χάσει ο σοσιαλισμός καμμιά ψήφο, ψόφο!

Μπα δεν τσατίστηκε όπως πολλοί θα περιμένανε με τον κουκουλονόμο ο Κουκουλόπουλος, ούτε με τα μεσοπρόθεσμα και οτιδήποτε άλλο επί της (συν) ουσίας, σιγά μη χαλάγανε με τέτοια ψιλοξενερέ κοινοβουλευτικά περαδώθε την ζαχαρένια τους, οι ναίδες της ΚΟ του πασόκ!

Μπα ο κουλοχέρης ο Κουκουλόπουλος ξύπνησε ξαφνικά από την θόρυβο που έκανε ο άλλος περιοδικός επαγγελματίας θορυβοποιός του πασόκ, ο Τσε Κουρουμπλής - έκανε γαργάρες με μια διαμαρτυρία 4Χ4 - (λέω ναι, μετά κάνω την δύσκολη, λέω ναι, γράφει ο θυρεός του) και ένοιωσε το πολιτικό ζόρι να αμολύσει μία κούφια: Καταφέραμε σε ένα χρόνο να φύγουνε τα χρήματα από τις τράπεζες και να γεμίσουνε οι πλατείες με αθρώποι!

Κάπως έτσι!

Τώρα που είναι εδώ το ζόρι, δεν μας τόπε ο Κουκουλάκιας. Λέτε να θέλανε τα σαπάκια οι πρασινίλες να γεμίσουνε τις τράπεζες με αθρώποι και να φουλάρουνε τσι πλατείες με χαρτονόμισμα, που έχουνε ανάγκη, και δεν τους βγήκε, άρα μεγαλόπνοο αλλά αδικοχαμένο όνειρο;

Θα μας μείνει η απορία και η Δαμανάκη η Μαρία, που λέει το ανφάν γ(σ)κατέ της ελληνικής ποιητικής πολιτικής, Μίμης Ανδρουλάκης, πίσω μου σ ΄ έχω σατανά!

Αυτά τα ολίγα για τον πιανίστα. Δεν ξαναπυροβολώ, τζάμπια σκάγια για την κάμπια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου