29/6/11

ΑθαΝΑΙ-ΟΧΙ-ΝΑΙσιάδης: Πήγε με τα πόδια από την Βουλή για...καφέ!


Προπηλάκισαν τον Αθανασιάδη
 
Δημοσιότητα έψαχνε εναγωνίως το λαμόγιο του πασόκ, βουλευτάντζα Κοζάνης, Αθανασιάδης, γνωστός από τις αλεπάλληλες κρίσεις οξείας κωλοτουμπίτηδας, και την βρήκε!
Μετά από την επιβλητική του σημερινή εμφάνιση κατά την διάρκεια της ψήφισης του πακέτου λεηλασίας, με όλες τις κάμερες στραμένες πάνω του, διάσημος πλέον ανά το πανελλήνιο και αναγνωρίσιμος σαν την Αννούλα την Νταλάρα σε παρέλαση, αποφάσισε να τεστάρει πόσο περνάει η μπογιά του στο αθηναϊκό κοινό και την έκανε με τα πόδια !!!!! από την Βουλή για την Βουκουρεστίου, για...καφεδάκι!

Μιλάμε για σέρτικο στόκο εισαγωγής, αυθεντικό γερμανικό προϊόν, δεν χρειάζεται ούτε αραίωμα με λινέλαιο, ούτε σφίξημο με στόκο σκόνη!

Και μαλάκας και παληκάρι, θα έλεγαν εδώ ορισμένοι αν δεν γνώριζαν τον άνθρωπα. Μετά τα σημερινά καραγκιοζιλίκια της Βουλής όμως αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε λιγάκι το ρητό, προσαρμόζοντάς το στην σκληρή βουλευτική πραγματικότητα: Και μαλάκας, και μαλάκας ο Αθαναισιάδης!

Ε κάποιοι τον αναγνώρισαν (σταρ της πολιτικής σκηνής πλέον) και έγινε το "αμάν, ο Αθανασιάδης!" Πέσανε κάτι μπουκαλάκια με νερό, ανάθεμα σ΄αυτόνενα που ανακάλυψε τα πλαστικά, κάτι καφέδες, κάτι μπινελικάκια από τα καλά και θάπεφταν και οι καθιερωμένες μάπες αν δεν πέφτανε να τον σώσουνε κάτι μπατσόπουλα που έτυχε να κοπανάνε παραδίπλα κάτι αναρχικούς εβδομηντάρηδες.

Δεν λέμε ναι στην βία φυσικά, αλλά στην περίπτωση του...επιστήμονα Αθανασιάδη δεν μπορείς να μην πεις: Ε τα ήθελε ο κώλος του, τού πούστη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου