29/6/11

Μπένυ: Περάστε καλέ Αγανακτισμένε από το σπίτι που φτιάξαμε και νερατζάκι!

http://www.ekeo.gr/wp-content/uploads/2010/04/venizelos-3-thumb-small.jpg


Ο Βενιζέλος στην αγαπημένη του πόζα σαν ο υπερκαθηγητής του έθνους: Μη με βλέπετε χοντρό και ξερόλα. Λίγο υπέρ του δέοντως ευτραφής είμαι και γνωρίζω τα πάντα, τίποτα άλλο.

Ο Βενιζέλος έχει πάρει για τα καλά τα πάνω του και πάει να γίνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ο πασπαρτού της κυβέρνησης! Από την ανυποληψία και τον σκασμό του Αμύνης με την γνωστή...κλίση, στα φώτα της ράμπας και στην παρλαπίπα χωρίς τέλος του Οικονομικών, μα τι διαδρομή! Αφού κατάφερε να συνεχίσει στα βήματα του ευνούχου της τρόϊκας, της αδίστακτης πριονοκορδέλλας Παπακωνσταντίνου (ψυχασθενής πρέπει νάναι ο τύπος και να τον αδικούμε) και να λύσει το πρόβλημα της οικονομίας, στρέφεται τώρα στο διαμαρτυρόμενο...κοινό!

"Θα ήθελα πολύ με απόλυτο σεβασμό να μιλήσω με τους "Αγανακτισμένους" και τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμε σοβαρά στο Υπ. Οικονομικών"

Αυτό το μήνυμα έστειλε στους μόνιμους κάτοικους πλ. Συντάγματος μέσω του twitter ο αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικώνε, επικοινωνιακός κολοσσός Βενιζέλος, που περιλαβαίνει τώρα και τους Αγανακτισμένους!

Πολύ θα τόθελε ο χοντρός λέει, το ΄χει καΐλα και μεγάλο μεράκι να ψιλοκουβεντιάσει με τα παιδιά της Πλατείας, δεν ξέρουμε αν εννοεί τους πάνω ή τους κάτω. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θέλει να μιλήσει μαζί τους με απόλυτο σεβασμό, όχι τίποτα μεσαίες καταστάσεις και πλακίτσες τύπου "στον στρατό παίζαμε μαζί σφαλιάρες"...

Και επειδή άμα θέλει κάτι πολύ ένας χοντρός και δεν το έχει αμέσως, το ρίχνει από frustration στη μάσα (και ενέχεται κίνδυνος σκασίματος, σιγά τον κίνδυνο τώρα, αμάν και πότε!), κάλεσε τους Αγανακτισμένους όπως προσέλθουν γκαζωμένοι στο υπουργείο οικονομικών για να πούνε σοβαρά! Σοβαρά ρε!

Κάθεται τώρα ένας αγαθός Αγανακτισμένος και ξύνει με απορία το κεφάλι του: Και γιατί δεν έρχεται ο πούστης σε μας στην πλατεία να μιλήσουμε, που είμαστε και πολλοί και κάργα ίδιο σέβας και μπορεί να δει τζάμπα Αλκίνοο και Βασιλάρα; Εξ άλλου δεν ζητήσαμε εμείς ραντεβού με τον αντιπρόεδρο, αυτός καίγεται! Ε, αυτός που καίγεται, τρέχει! Και πες τώρα ότι είμαστε εκτός από Αγανακτισμένοι και μαλάκες, και πααίνουμε, τι έχει να μας πει; Τι δεν μας έχει πει όλα αυτά τα χρόνια ο Βενιζέκουλας που θέλει να μας το σφυρίξει σε τετ α τετ στο υπουργείο; Ρωτάμε!

Να πάμε να του κάνουμε ερωτησούλες "σώζετε κύριε αντιπρόεδρε το Ελλάντα; - Oυυυ αμέ";
Ή "αληθεύει αυτό που είπε σήμερα ο κύριος Προβόπουλος, ή ψηφίζουμε μεσοπρόθεσμο ή αυτοκτονούμε; - Ουυυ αμέ!"

Καλά, και τι γίνεται όμως με την ερώτηση "πότε σκοπεύεις να την κάνεις, να ησυχάσουμε λαμόγιο του κερατά";  Γιατί παίζει και μια τέτοια ερωτησούλα, την στιγμή που ο Βενιζέκουλας δεν ενεφανίσθει ξαφνικά ως κομήτης στο πολιτικό στερέωμα, αλλά τον τρώμε εδώ και τριάντα χρόνια στην μάπα, θέμε δεν θέμε!

Τι θα απαντήσει η παχύσαρκη πριμαντόνα του πασόκ όταν του προσάψεις ότι δεν είναι μέρος της επίλυσης κάποιου προβλήματος, αλλά μέρος του ίδιου του προβλήματος; Γιατί μπορεί να μας παραμυθιάζει τώρα με κάτι σωτηρίες πατρίδος ως αντιπρόεδρας και υπουργάντζα οικονομικών, αλλά η εν λόγω πολιτική παρθενογέννεση έχει και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρελθόν:

Ο μπαγασάκος ο χοντρούλης διετέλεσε μέλος όλων των κυβερνήσεων που κατάστρεψαν την χώρα! Μόνο σε τούτες της νουδού δεν επετράπει η ευγενής συμμετοχή του άξιου αυτού κομματικού δημιουργήματος του σοσιαλισμού, και κακώς, πολύ τον αδίκησαν τον άνθρωπο, να του κάνουν τέτοια νίλα.

Υπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, υπουργός επί Κώστα Σημίτη, υπουργός επί Γιώργου Παπαστόκου! Όλα τα υπουργεία με την μάχαιρα, όλα τα πόστα με τη βούλα, ο Βαγγελάκης!

Αντιπροεδρίας....
Οικονομικών....
Αμύνης....
Πολιτισμού....
Ανάπτυξης....
Δικαιοσύνης....
Μεταφορών και Επικοινωνιών....

Μόνο στα υπουργεία "Μπέτε μέσα ψιχαλλίζει" και "Αργεί το ψητό στο φούρνο, να φωνάξουμε ντελίβερυ" δεν συμμετείχε ο...κυκλικός ούτος ανήρ! Και με τέτοιο βιογραφικό καταστροφής πάει να πιάσει τώρα δουλειά και σαν σωτήρας!

Ελάτε παιδιά στον θείο λοιπόν, σε οικείο υπουργικό περιβάλλον αγκαλίτσα με την σειρήνα Εξουσία, να περάσουμε καλά όπως όλοι οι αντιστασιακοί που πάνε για τέϊον μετά αφεψημάτων και γυρίζουν πίσω...Λεβαντήδες κι΄ωραίοι.

Μπα, χλωμό το βλέπω νάρθει κάποιος για συζήτηση στο οικονομικών, Βενιζέλο. Άμα έρθουν κάποιοι, θα έρθουν για κάτι άλλο Βαγγελάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου