29/6/11

Προβόπουλος: Αυτοκτονία η καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Τράπεζες, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, μεγάλες επιχειρήσεις, ΕΕ, ΔΝΤ, όλοι το ίδιο τροπάριο: Ή ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο, ή καταστρέφεστε! Σε τούτη την χορωδία των Εχόντων ή των πληρεξούσιών τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, το παράσιτο Προβόπουλος.

Αυτοκτονία για την χώρα η μη ψήφιση του πακέτου λεηλασίας της χώρας και εξαθλίωσης της κοινωνίας απειλεί ο αρχιτοκογλύφος της ΤτΕ με δηλώσεις του στους Finacial Times. Είναι στην μόδα τελευταία να βγαίνουν κάτι σκουλήκια σαν και δαύτονε και να τρομοκρατούνε κατά το καυλούν! Το σύστημα "διάσωσης" της χώρας βλέπετε προβλέπει ορισμένες εντελώς γαμάτες μικρολεπτομέρειες όπως πχ κάτι ξεγυρισμένα πακέτα (διαδέχεται το ένα το άλλο) διάσωσης τραπεζών, να ρουφάει ξένο αίμα ο βρυκόλακας και στο βρυκολακάκι να μη δίνει! 

Το "ευεργέτημα" που προσπαθεί να επιβάλει εκβιαστικά ο νταβατζήκουλας Προβόπουλος είναι κατηφορικό: Όλα για τις τράπεζες, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα μονοπώλια, και όλα πάντα από την τσέπη του μαλάκα! Αυτοκτονία κατά τον λεκέ Προβόπουλο αν ο μαλάκας δεν κληθεί να πέσει πάλι στα τέσσερα για αφαίμαξη και τα γνωστά άλλα φαιδρά. Την έχει δει διαφορετικά βλέπετε το παλιοτόμαρο ο Προβόπουλος: 

Δεν είναι αυτοκτονία για τα νοικοκυριά η εξαθλίωση, δεν είναι αυτοκτονία για τον εργαζόμενο η μείωση των αποδοχών του με ταυτόχρονη αύξηση της φορολόγισής του! Η προκοπή και ευημερία της κοινωνίας θα ήταν αυτοκτονία!


Κατά τον κοπρίτη Προβόπουλο είναι σικ να μην μπορεί ο νέος να βρει δουλειά και να σιτίζεται από τους γέρους του ή να παίρνει τον δρόμο για τα ξένα. Το αντίθετο θα ήταν μάλλον αυτοκτονία!


Να κόβονται συντάξεις και επιδόματα, να ακριβαίνουν τα πάντα, να αποτελειώνεται η Πρόνοια, να δουλεύεις περισσότερο για λιγότερα, να είσαι συμβασιακά επί ξύλου κρεμμάμενος και εξαρτημένος από την...φιλανθρωπία του αφεντικού σου, μπα όλα αυτά συγκαταλέγονται στην συνομοταξία της "διάσωσης", άλλο πράγμα είναι αυτοκτονία. 


Κατά τους αλήτες που την έχουν πέσει οριζόντια και κάθετα στην κοινωνία μας να της φάνε το μεδούλι δεν ισχύει σαν αυτοκτονία το κλείσιμο χιλιάδων μαγαζιών και η μαζική πτώχευση δεκάδων χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων. Το πισωγύρισμα της χώρας δεκαετίες ολόκληρες, η καταστροφή της οικονομίας, η έξαρση του ρατσισμού, η ανασφάλεια, η φτώχεια, το ψαλίδισμα των ελπίδων των παιδιών, το μαύρο και άραχνο παρόν και το ακόμα πιό σκοτεινό μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ για βρωμόσκυλα α λα Προβόπουλο, μπα αυτοκτονία είναι κάτι άλλο!

Τι μας λένε οι Προβόπουλοι με κάτι τέτοιες δηλώσεις; Μας λένε ξεκάθαρα αυτό που βιώνουμε από καταβολής Μνημονίου μέχρι σήμερα: Είμαστε σε πόλεμο! Οι λίγοι κατά των πολλών! Οι κατέχοντες κατά των μη εχόντων! Τα παράσιτα κατά των δημιουργών. Βρισκόμαστε σε έναν απροκάλυπτο άγριο πόλεμο της ξετρελλαμένης ολιγαρχίας κατά ολόκληρης της κοινωνίας, Βιετνάμ! 


«Η καταψήφιση το μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή θα ήταν έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της»  

Τάδη έφη το ψοφήμι Προβόπουλος: Πιό κυνικά δεν έχει ακουστεί ποτέ άλλοτε το σύνθημα...


...εκτελέστε την κοινωνία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου