24/6/11

Παπανδρέου: Μας εξασφάλισε την δόση μας! Τι λέει ο ΟΚΑΝΑ;

http://alithinapsemata.files.wordpress.com/2011/06/image-ashx.jpg


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Εξασφαλίσαμε την πέμπτη δόση του δανείου, ύψους 12 δισ. ευρώ για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία του κράτους, την καταβολή των μισθών και των συντάξεων»


Παλιά μου τέχνη κόσκινο: Εδώ παπάς, εκεί παπάς...


Δυό καραμπινάτα παπατζηλίκια σε μία και μόνο πρόταση! Εξασφάλισε λέει! Τι εξασφάλισες ρε συ που σε έχουν στην καρπαζιά και τα τριτάκια πρωθυπουργοί των Λουξεμβούργων! Εξασφάλισε λέει, την στιγμή που δεν περνάει ο λόγος του ούτε για τα εν Ελλάδι τεκταινώμενα! Εδώ τον κουμαντάρουν ακόμα και μέσα στου Μαξίμου και τον παίζουν κομπολόϊ εντός, στα εκτός έδρας θα...λάμψει;

Λες και μετράει ο λόγος του στους εταίρους και δανειστές, εξασφάλισε λέει! Αν δεν γουστάρανε αυτοί να εξασφαλίσουν για τους δικούς τους λόγους ότι θέλανε αυτοί να εξασφαλίσουν, δεν θα εξασφάλιζε ούτε την αυριανή του ημέρα!

Εξασφάλισε λέει ο ζήτουλας, που δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι έλληνες μεταφραστές όταν τον κάνουν simultan και μεταφράζουν με μισάωρη καθυστέρηση μήπως και τους μηδενίσει κάνα πηλίκιο.

Και τι εξασφάλισε λέει; Τα μιστά και τσι συντάξεις του Δημοσίου! Αυτά που βλέπεις ΔΕΝ πλήρωνε το κράτος πριν βγούμε στην Συγγρού του Μνημονίου και μας χώσουν το πρώτο Μπουκέτο Στήριξης!

Μάλιστα! Τι να περιμένεις τώρα από τον λακέ της τρόϊκας, να σου πει, αν δεν μας χώναν τα 12 δις της δόσης από πίσω, δεν θάχαμε να πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ για τσι τόκοι των "παιδιώνανε"; Σιγά μη στο έλεγε αυτό ο αρχιστόκος της άτιμης πανελλήνιας σοσιαλιστικής κοντραπλακερίας....

Δυό "ανακρίβειες" και μια απειλή σε μία και μόνο πρόταση! Να ακούει ο μαλάκας ο "πλερώνων" και να τρέμει!

Α, νάχει να λέει και η Τρέμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου