24/6/11

Μαρινάκης, Μπέος, Μπουρούσης όλα τα Μ στο μάτι του κυκλώνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizK-JguDli5UO3a64e63SqSXsFya_N0uFnou3UTUUAJCnSn5cDM-yTNYKvFodEliLoxqjOMQJ2PIS0tCAQG-j56OX_B_t5162yLU_LJzplHXb87KS5f0jZEUVYePtJRClpqztxBTfVvneK/s1600/gambling-in-sports_65.jpg


Φανταστική απόδοση η ελληνική δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό! (αν συνεχίσει έτσι προβλέπω να την γράφω σε μερικά χρονάκια με κεφαλαίο Δέλτα)

Αυτό που πέρασε σαν σίφουνας πάνω από τα κεφάλια μας και χάθηκε σαν αστραπή στον ορίζοντα δεν ήταν αεριωθούμενο της Πολεμικής Αεροπορίας ή εξωγήινο Ούφο, η ελληνική καταστολή ήταν! Πετάει η ΕΛ.ΑΣ και το υπουργείο δικαιοσύνης τις τελευταίες μέρες, φτύστε τους στο κούτελο μη τους ματιάσετε!

Πιάνουν που λέτε ξαφνικά, πολύ ξαφνικά, πάρα πολύ ξαφνικά, ξαφνικότατα θα έλεγα, τα λαμόγια της μπαλίτσας που στήνανε τα παιχνιδάκια, και κονομάγανε τα μαγκάκια και αυγατίζανε τα ευρωπουλάκια και παθιαζόντουσαν με την σαπουνόφουσκα στις κερκίδες τα καφράκια! Πριν πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια δεν μπορούσανε να πιάκουνε κανένανε, γιατί τότε δεν είχε λαμόγια, οπότε ποιός θα τα ΄στηνε τα ματσάκια, άρα δεν πιάνανε γιατί δεν υπήρχανε στημένα. Εύγε τους!

Τώρα τσι πιάκανε μαζωμένοι! Είδε ο Θεός που ψάχνανε να βρούνε παρανομία οι αθρώποι και έβαλε το χέρι Του! Τσι πιάκανε μέχρι λίγο πιό κάτω από το Θεό: Μαρινάκης! Τεράστια επιτυχία του Θεού και των επίγειων θεϊκών δυνάμεων του σοσιαλιστικού ένδοξου κράτους!

Και σαν να μην έφτανε το πιαστικό περαδώθε της μπαλίτσας, τήνε κάνανε ξαφνικά και στην σπυριάρα! Κάνανε σήμερα τον Μπουρούσαρο του Γαύρου τσακωτό περί φούμας ασίκικης και κόκας καραγραμμάτης! Ακριβώς δεν ξέρουμε περί τίνος ναρκωτικού ή διεγερτικού πρόκειται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πιάκανε και τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής και ας έκανε γαμάτη σαιζόν και έσκισε στα πλέϋ οφ!

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, όσο και αν είχε ρέντα η ερυθρόλευκη φροντ λάϊν, στο τέλος μίλησε η κλάση του Εξάστερου και η μαγκιά του Ζοτς... συγνώμη παρασούρθηκα!

Μεγαλείο της ΕΛ.ΑΣ , των εισαγγελικών και μυστικών υπηρεσιών, όλος ο πούστης ο διεφθαρμένος αθλητισμός στον Κορυδαλλό και στις Αγροτικές! Κάθαρση ρε! Μπράβο τους ρε!

Θα πιάσουνε προσεχώς και στο βόλλεϋ και στο πατινάζ επί πάγου και παντού, μην εκπλαγείτε! Μόνο βουλευτή ή υπουργό δεν πρόκειται να πιάσουνε ποτέ...

Βλέπετε η πολιτική δεν είναι σπορ να στήνεις ματς, έτσι τραβάει μόνο τσι καλοί και τσι σωστοί τρομάρα μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου