24/6/11

Βενιζέλος: Φάτε το Μεσοπρόθεσμο πρώτα και βλέπουμε μετά...






Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη από την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου, που ξαφρίζει από την τσέπη του ελαφρώς αδιάφορου ανελεύθερου πολιορκημένου έλληνα πολίτη περίπου δύο μηνιάτικα τον χρόνο, και πλάκωσαν καπάκι τα επόμενα ΚΑΛΑ μαντάτα!

Δεν γουστάρει που έρχονται συνέχεια με νέα μέτρα, λέει ο Βενιζέλος, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα! Γουστάρω, και όποιος έχει αντίθετη γνώμη, να πάει να κάνει κάνα μπάνιο, να δροσιστεί, Βρωμοπούσι μεριά που έχει και ταβερνάκι στο κύμα!

Μέχρι σήμερα είχαμε μάθει να δικαιολογούμε την απραξία μας με την καραμέλα του λεχρίτη Παπακωνστανιοφλωρά "Αυτά ήντουνε τα μέτρα, δεν έχει άλλα. Μα τον Ευνούχο!". Θα πείτε τώρα, μα καλά, πως μπορεί να χάφτει ένας το ίδιο ακριβώς ταβανόξυλο δεκαπέντε συνεχόμενες φορές;

Μπορεί και ξεμπορεί Κύριοι, Ελλάς Ελλήνων Δικομματισμένων είναι ΄τούτη, πάτος άνευ βαρέλι! Αλλά τώρα δεν κρατάει ο χοντρός ούτε τα προσχήματα πλέον! Ο Βενιζέλος ξέφυγε πιά από την πάγια σοσιαλιστική μούφα, άφησε την πανελλήνια εξαπάτηση, παράτησε το καθιερωμένο παπατζηλίκι του κινήματος (που να μείνει παράλυτο και να μη μπορεί να κινήσει ούτε την αιμορροΐδα του) και μας τα χώνει...χονδρικώς και ευθέως: Πλέρωνε τώρα μαλάκα και ετοιμάσου για νέα γαμησιάτικα!

Ε, ακριβώς αυτό είναι και το καλό νέο: Τώρα δεν είσαι επί ξύλου κρεμμάμενος, τώρα ξέρεις: Θα έρθουν κι΄άλλα μέτρα! Κάτσε λοιπόν και περίμενε, ή βγες έξω και φάτους το σηκώτι!

Μα τι λέω ο βλάκας;

Κάτσε ρε και περίμενε!





...μα να υπάρχουν αγαθοί που πιστεύουν ότι κάποτε θα σταματήσουν από μόνοι τους! Μα να πιστεύουν ότι υπάρχει ράτσα σκύλου που σταματάει να τρώει το έτοιμο επειδή χόρτασε!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου