20/6/11

Η μόνη απάντηση στο δημοψήφισμα του πασόκ: Ψόφος! Δημοψόφησμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfNPptbX_-N8R_Iux4n6TBj5AttGKqFF5gkWlxd6sFPMZ716O1AY-qhf_UJsfWNIEcgEANDXTH4_tFLEaCpKvkPFByVNZMDql4QDt1GDicFHWGBA5wIYnh_xl9xdgq1aWZIJ_MqXVtICel/s320/Referendum-Vauro.jpg


Το πασόκ στην αντεπίθεση!

Αυτήν την εικόνα προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω μετά το διήμερο πατατράκ που τα συγκλόνισε πατόκορφα, τα εγχώρια τσιράκια της παγκόσμιας παρασιταρίας. Σε κατάσταση πλήρης σοσιαλιστικής αποσύνθεσης μεν, αλλά με υπουργό Αμύνης στο υπουργείο Οικονομικών και μερικές άλλες αλλαξοκωλ, εεε αλλαξωυπουργιές,  σωτήρια πράγματα δηλαδή, προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν για μία ακόμα φορά, ότι καλά ζούνε αυτοί, αλλά εμείς οι τρόμπες σαφώς καλύτερα!

Ο θεσμός του παραμυθιού επί καθεστώτος Γιώργου Παπανδρέου απόκτησε μια ιδιαίτερη νότα: Μία made in USA και γενικά made όξω! Ένα ολόκληρο επιτελείο με κοπριτόπουλα αμερικανοεγγλεζάκια, επικοινωνιάκια κοινωνιολογιάκια, συμβουλάκια της φωτιάς, έχουν πέσει με τα μούτρα στην τέχνη της απατεωνιάς, να κάνουν τον επαναστάτη γεώμηλο, από Ζαπάτα-πατάτα!

Και ενώ ότι πιάνει η πασόκα στο χέρι της σαπίζει, τα παιδιά από το Αμέρικα προσφέρουν έργο! Ακούστε πρόγραμμα που ματσακόνισαν οι γκάϋς, να καβουρδίσετε για καφέ, γλάρο!

Το σενάριο της φρεσκομουλιασμένης παπάρας αποτελείται από δύο σκέλη:

1) Στην πολιτική του πασόκ δεν αλλάζει τίποτα
2) Όλα τα άλλα αλλάζουν!

Πως γίνεται αυτό; Δείτε τι μηχανή στήσανε τα ξένα επιτελεία.

Σχετικά με το 1), συνεχίζεται αμείωτη η λιτότητα του μνημονίου 1, 2, 3, 53, 133 κ.οκ, αλλά θα γλυστράει πιό εύκολα τώρα. Ίσως γιατί θα μας μπαλαμουτιάζει με το λέγειν του ο χοντρός και δεν θα το παίρνουμε χαμπάρι, ή ίσως επειδή οι χοντροί υστερούν γενικά σε ορισμένα συγκεκριμένα μεγέθη και δεν πονάει τόσο.

Όλα τα λεφτά το 2)!

Αλλάζει επιτέλους το κλίμα στην κοινωνία! Επιτέλους μετράει η γνώμη του πολίτη! Δημοψήφισμα μας ετοιμάζουν τα παιδιά, τους ενδιαφέρει η σκέψη κάθε άνεργου, κάθε εργαζόμενου, κάθε συνταξιούχου κτλ που λέει και ο αρχικοπρίτης ο Βενιζέλος. Το δημοψήφισμα δεν θα γίνει φυσικά για την ταμπακέρα, λεγεωνάριοι είναι οι επιτελείς, όχι μαλάκες! Δημοψήφισμα περί αναθεώρησης του Συντάγματος που αποσκοπεί σε δύο κύριες απατεωνιές: Την αλλαγή του εκλογικού νόμου που θα ενισχύσει τον φθίνοντα δικομματισμό, στο παγκαλικό στυλάκι "αφού δεν έχω 51% στην Βουλή με 40% των ψήφων, το.... συνταγματίζω δεόντως και έχω πλειοψηφία με 25% των ψήφων"!

Πρώτο μέλλημα του πασόκ η φασιστικοποίηση του εκλογικού νόμου λοιπόν, καημό τόχουν από καιρό! Τα υπόλοιπα περιεχόμενα του κενού αέρος ονόματι Δημοψήφισμα είναι τα γνωστά παπατζήδικα, τα του κώλου: Τα λαϊκά αιτήματα δεκαετιών που αγνόησαν προκλητικά μέχρι σήμερα πασόκ και νδ! Αυτά που έφτυναν επιδεικτικά μέχρι σήμερα οι δικομματικές κυβερνήσεις για να διατηρήσουν τα κεκτημένα, για την διαιώνιση του στάτους κβο, μας τα σερβίρουν σαν πρόταση-εγερτήριο του σοσιαλισμού προς την κοιμώμενη κοινωνία!

Η μαφία αναγνώρισε ως δια μαγείας το εγκληματικό της παρελθόν και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές του φαύλου παρελθόντος, με μόνη προϋπόθεση την απαγόρευση της κάθαρσης! Ουάου, περνάει σαν άνεμος και πέφτουνε και σάλια! Και σε τούτη την ξεφτύλα περιμένουν και ενεργή συμμετοχή του...μαλάκα. Ήμαρτον!

Να σας δω όλους σας να κάνετε την αιώρα με ανάποδες...γραβάτες και ας πεθάνει το εθνικό συμβούλιο του πασόκ!

Η παπαριά του Δημοψηφίσματος θα ανατρέψει παπατζηδικώς το κλίμα γύρω και μέσα στην νεοφιλελεύθερη κόπρο του πασόκ. Ο τρόμπας που απομακρύνθηκε από το κώμα του σοσιαλισμού, αλλά και ο σαφώς μεγαλύτερος τρόμπας που έμεινε μέσα, θα επεξεργαστούν δεόντως, ούτως ώστε να ματαξαναμπορούν να διακρίνουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των....προοδευτικών και των συντηρητικών δυνάμεων, λέει!

Ναι! Ναι κυρίες και κύριοι, καλά ακούσατε, έχουν σκοπό να μας αυγοκόψουν πάλι αυτό με την Προοδευτική και τον Ατρόμητο Περιστερίου! Μα να τα σπάνε εντελώς οι άθλιοι! Που είναι ο Λεβέντης να τους χώσει κάνα από εκείνα τα θρυλικά "να βγάλουν τους καρκίνους αυτοί και τα σόγια τους" (δεν παθαίνουν τίποτα, σκυλιά λυσσάρικα κακό ψόφο δεν έχουν, μη φοβόσαστε)  να γελάσουμε τουλάχιστον λίγο;

Ανάχωμα προς δεξιά και αριστερά θα κάνουνε, λέει, λες και κάτι τέτοιο είναι εκεί στην απόλυτη άκρη της δεξιάς εφικτό! Ανάχωμα λέει ο ξεφτύλας, αντί να πάει να ανοίξει ένα τάφο, να μπει μέσα, να τον σκεπάσουμε να ησυχάσουμε...

Για τους Αγανακτισμένους έχουν ήδη στήσει σχέδιο! Όχι μόνο για τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, αλλά για τους Αγανακτισμένους ανά το Πανελλήνιο! Και τι σχέδιο! Δεν τους ακούνε καλά έτσι που φωνάζουνε έξω από την Βουλή, λέει, θα καλέσει ο Παπαστόκος αντιπροσωπεία τους να συζητήσουν μαζί στο γραφείο του! Και ταυτόχρονα θα αλωνίσει ο τελευταίος σπόρος του σκατόσογου την επικράτεια!

Με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια, λένε: Έτσι θα στοκάρει ο επίορκος πρωθυπουργός  ότι "υιοθετεί και ο ίδιος τα αιτήματα των πολιτών και δεύτερον να αποδείξει ότι δεν φοβάται".

Δεν τις αφήνεις λέω εγώ τις αντιπροσωπείες ρε συ Παπαντρέα, και δεν κατεβαίνεις αφού δεν φοβάσαι και υιοθετείς τα αιτήματα των πολιτών μιά βόλτα στην Πλατεία, να γίνει λίγο "τα σα εκ των σων" και να βαρέσει κάνα σήμαντρο, να ρίξουμε καταμεσήμερο βαρελότα και να τσουγκρίσουμε Ιούνη μήνα κόκκινα αυγά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου