20/6/11

Εκβιάζουν πάλι ΔΝΤ και ΕΕ για την δόση

http://www.newsit.gr/files/Image/17-05-11/resized/DANEIO_538_355.jpg

Το διήμερο των διαδοχικών αποχωρήσεων βουλευτών από την νεοφιλελεύθερη συμμορία του πασόκ ήταν αρκετό για να μας δώσει μια εικόνα του πανικού που επικρατούσε στις τάξεις των παρασίτων που λυμαίνονται τους λαούς.

Αμάν, πέφτει η πασόκα, κινδυνεύει η καλή μας μάσα στο Ελλάντα, άκουγες να βογγάει απαξάπαντο το...ταπεινό "εκκλησίασμα" σε τράπεζες και ευρωπαϊκή ένωση. Κατάσταση χεσμεντέν, πλήρης ακράτεια κοπράνων, χάος!

Έτρεχε και δεν έφτανε ξαφνικά το ΔΝΤ, που μέχρι τότε έκανε τον δύσκολο "απαπαπα, δεν σας τον φερμάρουμε τον δάνειο με τίποτα"! Μα πως κάνετε έτσι ρε σεις, άρχισαν ως εκ θαύματος τα χάδια, αφού ξέρετε ότι σας αγαπάμε ρε, δεν θα σας αφήσουμε μόνοι κι΄έρμοι, βουτήξτε αυτά τα ολίγα και αγαπάτε αλλήλους ρε!

Στο ίδιο μοτίβο και η ξαφνική αγάπη του έτερου μεγάλου νταβατζή, της Ε.Ε! Εκεί που δήθεν δεν έπαιζε δόση ούτε με βαποράκι, άρχισε να βρέχει ακατάσχετα υποσχέσεις και ταξιμάκια: Ρε παιδιά, την δόση σας ρε παιδιά! Περιμένουμε με το ρευστό στο χέρι ρε σεις, πότε θα περάσετε να το πάρετε επιτέλους και μας κόπηκε η μέση να κρατάμε; Έλεος ρε παιδιά, πολύ βάρος!

Φόβος και τρόμος μη χάσουν το γλυκό και άνετο νταβατζηλίκι, τα καθήκια που την έχουν πέσει στην φλέβα του κοσμάκη! Και χασούρα γι΄αυτούς δεν σημαίνει πραγματική χασούρα: Και μόνο η υποψία χασούρας, ή το ενδεχόμενο μείωσης του κέρδους είναι αρκετό για να τους τρομοκρατήσει!

Πάρε κόσμε λοιπόν, υπό το καθεστώς πανικού, πάρτε παιδιά αλλά κάντε μας την χάρη να παραμείνεται εκεί που είσαστε εδώ κι΄ένα χρόνο: Στα τέσσερα! Και γαμώ τις αγάπες!

Διάβαζαν οι αγαθοί στις πασοκοφυλλάδες για την μεγαλοκαρδία των σωτήρων μας και κούναγαν με απορία το κεφάλι τους: Μα γιατί τα βάζουν με την κυρία τρόϊκα και την κυρία ΕΕ; Έχταχτες κυρίες και οι δυό τους, μακάρι όλες έτσι....

Μέχρι...χτες όμως!

Έχει και η αγάπη τα όριά της! Αφού είδαν τα σαΐνια ότι καρδάμωσε πάλι η ρουφιαναρία του πασόκ, αφού είδαν απαξάπαντες τις κότες της Κ.Ο πάλι μαντρωμένες στο κοτέτσι τους, και τις αλανιάρες και τις κότες κότες, ε ξανάβγαλαν το κομπολόϊ της βαρυμαγκιάς από εκεί που το είχαν χώσει πρόσφατα και άρχισαν πάλι το τσαμπουκαλέ κι΄ ασήκωτο νταβαντούρι: Ή έτσι, ή δεν έχει γιουβέτσι!

Νάτα πάλι τα παιδάκια τα καλά πάνω στο καταπληκτικό τους όχημα που τους πάει παντού, τον οδοστρωτήρα του  ωμού εκβιασμού!

Ψόφα Έλληνα, εμείς τα λεφτά μας θέλουμε, με τόσα οκτάνια είναι εμπλουτισμένη η καύσιμη ύλη που τον κινεί, απλά νεοφιλελεύθερα πράγματα. Ψόφα Έλληνα και ακούμπα τα όλα σε μας, αφού επιμένεις να πιστεύεις το ευαγγέλιο του φόβου που σου σερβίρουν πασόκ και μήντια.

Πάλι πίσω στο αγαπημένο τους παιχνιδάκι, τον εκβιασμό, οι ντόπιοι και ξένοι λεχρίτες που την έχουν πέσει σε όλον τον πλανήτη με την νέα γαμάτη ιδεολογία του "γύρω γύρω όλοι, στην μέση ο Μανώλης" ή όπως μεταφράζεται επί λέξη: Οι κινέζοι φτιάχνουνε, όλοι οι άλλοι αγοράζουνε, τα κονομάνε οι λίγοι...

Μέχρι πότε; Μέχρι να σηκωθούνε οι πολλοί και να τους κοντύνουν κατά ένα κεφάλι! Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μόνο το πότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Αμάν και πότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου