22/6/11

Μη μου κουνιέσαι εμένανε μωρή πατσαβούρα, μη σου κατεβάσω διακόφτη άμα λάχει ναούμ!

http://www.karagiannis-karatzopoulos.gr/media/k2/items/cache/9ded0288e863fbe79d863f606cb05c21_XL.jpg


Πληκτρολόγησε, αν θέλεις να γελάσεις σίγουρα, "Φωτόπουλος" στον γούγλη και δες τα αποτελέσματα. Το γέλιο είναι εξασφαλισμένο: Τα δύο τρίτα αφορούν τον Μίμη Φωτόπουλο, τον μεγάλο κωμικό, τα υπόλοιπα τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τον μεγάλο Καραγκιόζη.

Σύστημα πασόκ είναι και αυτή η γελοία αντιπαράθεση του πράσινου εργατοπατερισμού με τα πράσινα αφεντικά του, μία από τα ίδια! Ο εργαζόμενος της ΔΕΗ όπως και ο καταναλωτής και ο φορολογούμενος όμηροι του κυβερνητικού συνδικαλισμού της ντροπής, θεατές ενός έργου που χρηματοδοτούν από την τσέπη τους, με τον ιδρώτα τους και με το αίμα της ψυχής τους.

Πασόκ και πίσω από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και πίσω από παντού, αλληλοσκυλοφάγωμα ο μεταξύ τους τσαμπουκάς, δεν πα να βγάλουν τα μάτια τους...

Τσιμπούσι καταπράσινο η ΔΕΗ, καλά τρώγαν οι υμέτεροι, καλά πίναν τα συνλαμόγια. Χαμένη υπόθεση για την υπόλοιπη χώρα η επιχείρηση "πασοκοταχτοποίηση", με την μελλοντική ξεπούλα για άλλη μια φορά χαμένη (σε ξένους υμέτερους πιά). Χεστήκαμε!

Όχι γιατί δεν μας ενδιαφέρει η τύχη της ΔΕΗ ή δεν μας συγκινεί η τύχη των εργαζομένων, αλλά να, άνθρωποι είμαστε, δεν χάλασε ο κόσμος με λίγη χαιρεκακία, να βλέπουμε τους εγκάθετους πράκτορες του σοσιαλισμού της φωτιάς να χάνουν τα προνόμια και το νταβατζηλίκι τόσων αραχτών δεκαετιών.

Η θλιβερή φιγούρα Φωτόπουλος, θλιβερή αν και Καραγκιόζης, είναι χαρακτηριστική της "ποιότητας" πιονιού που χρησιμοποίησε η πράσινη λέρα για την άλωση του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και οτιδήποτε άλλου μύριζε ή υποσχόταν μάσα!

Πλακάκια από τα καλά τα ιταλικά με την πασόκα ο λεβέντης Φωτόπουλος αμέτρητα τέρμινα, αλλά τώρα που έσφιξε η τρόϊκα τα γάλατα μας κατεβάζει την ασφάλεια, εμάς τις χαμούρες ο μεγαλόμαγκας!

Λιγνίτη έχει αρκετό η ΔΕΗ Φωτόπουλε, πασκε και πασόκ: Δεν πα να φουντάρετε, να γίνεται στάχτη, να ησυχάσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου