22/6/11

Νέο ΟΧΙ του Αθανασιάδη στο Μεσοπρόθεσμο

http://nostalgia.pblogs.gr/files/59175-photo00101.gif
Πάει να γράψει ιστορία ο αφανής αγωνιστής βουλευτής του πασόκ, Αθανασιάδης! Έτσι λοιπόν ενώ ολόκληρος δικτάτορας Μεταξάς κατάφερε με το ζόρι και δια της βίας να πει ένα μισό όχι, το οποίο το αναβίβασε σε ολόκληρο όχι ο λαός,  ο άξιος αυτός άνθρωπος του σοσιαλισμού και της αλλαγής έχει ήδη βαρέσει δύο!

Ορισμένοι πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι τα δύο αυτά όχι είναι κομμάτια ενός μόνο όχι, το οποίο έχει χωριστεί στα δύο με ένα ενδιάμεσο ναι. Κατά άλλους ίσως νάναι και κομπολόϊ, σε λίγο αναμένεται το επόμενο ναι.

Πάντως ότι και νάναι, ο Αθανασιάδης μας δείχνει με το νέο του όχι μετά το ναι που ακολούθησε το αρχικό του όχι στο Μεσοπρόθεσμο, ότι μία παρέλαση προς τιμήν του ΟΧΙ δεν είναι αρκετή για να ανταπεξέλθει στην ζήτηση πανηγυρικών εκδηλώσεων με επίκεντρο την τόσο δημοφιλή λεξούλα άρνησης και αντίστασης. Θα πρότεινα και άλλη παρέλαση, αλλά αφού μας εγκατέλειψε η Αννούλα η Νταλάρα (αδυναμία της το σκίσιμο παρελάσεων) το αφήνω.

Συνεχίζουμε με το σημερινό Δελτίο ΝΑΙ ή ΟΧΙ



Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Η πρόγνωση του ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο του βουλευτή του πασόκ Αθανασιάδη για τις επόμενες ημέρες έχει σύμφωνα με την ΕΜΥ ως εξής:

ΌΧΙ μετά το προχθεσινό ΝΑΙ και μεταβλητή γνώμη σε ολόκληρον τον Αθανασιάδη και ενίσχυση του δισταγμού για το Μεσοπρόθεσμο, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία του τσαμπουκά τού εν λόγω αντιστασιακού θα κυμανθεί από 40 έως 51 βαθμούς στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε mega και άλλα κέντρα Αλήθειας, από -18  έως -35 στην παρουσία του στην Βουλή, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι αντιστασιακοί άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις, αλλά και λίαν ασθενικοί έως ντιπ κακαντίπ άπνοια. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί, άρα λίαν ισχυροί άνεμοι θα πνέουν και στο Ιόνιο.

ΟΧΙοφάνεια λοιπόν με λίγες αραιές ΝΑΙφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία της Αντίστασης θα φτάσει στους -33 με 55  βαθμούς στην πόλη της Αθήνας και στα νότια ή ανατολικά και δυτικά και στους περίπου -27 με 80 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά, χωρίς να εξαιρούνται φυσικά και οι υπόλοιπες κατευθύνσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από νότια κατεύθυνση με ανατολικό ντράϊβ, μέτριοι μέχρι ισχυροί και γλυκοί βραστοί μέχρι τον άνεμο της αρκούδας στο Σαρωνικό, ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με μεγάλες πιθανότητες να μην κουνηθεί ούτε φύλλο....



Όχι λοιπόν πάλι ο γίγαντας!

Οχιά ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου