2/6/11

Πασόκοι πήγαν για φαΐ και βγήκαν καϊκιμένοι....

 http://2gymcharb1.wikispaces.com/file/view/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BA%CE%B9.jpg/210029996/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BA%CE%B9.jpg

Βουλιάζει κάθε μέρα και πιό βαθειά η χώρα, βουλιάζει και το πασόκ! Μετά την πρώτη, ημιεπιτυχημένη πολιορκία της Βουλής από αγανακτισμένους συμπολίτες μας, ακολούθησε νέα λαϊκή πολιορκία χερσαίων πασοκικών δυνάμεων σε παραθαλάσσιο  εστιατόριο της Κέρκυρας!

Τα σώματα του δωσιλογικού πασοκικού αγήματος, μεταξύ των οποίων η βουλευτού Γκερέκου, ο βουλευτίνος Βρεττός, σαράντα ευρωβολεμένοι και η Αννούλα η Νταλάραινα (μην την ενοχλείτε παρακαλώ και σκίσει καμμιά παρέλαση!) περικυκλώθηκαν από μικτές ομάδες αγανακτισμένων Κερκυραίων, οι οποίες ανάγκασαν την πράσινη σωτηράντζα μετά από σύντομο, αναίμακτο και άνισο αγώνα, σε άρον άρον υποχώρηση με ένα καΐκι! Όχι, δεν υπήρχαν ελικόπτερα!


Οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ανά την χώρα τους δίνουν να καταλάβουν, δένει σιγά σιγά το νερατζάκι, οι μέρες της χολέρας είναι μετρημένες!

Λέτε θα λειτουργήσει το ένστικτο αυτοσυντήρησής τους και να την κάνουνε οικειοθελώς ή θα το τραινάρουνε μέχρι τελικής πτώσεως; (του ελικοπτέρου)

Το μπλογκ μας, πιστό στην μεγάλη θαλάσσια παράδοση του Έθνους και στην εξαίσια τοπική κουζίνα της Πλάκας της Μήλου, θα προτιμούσε το καΐκι αντί του ελικοπτέρου σαν μέσο σκαπουλαρίσματος της σοσιαλιστικής ρεντικολέντζας. Έτσι μπορεί να συνδυαστεί το όνειρο με την ευχή: Δεν σας θέλει ο λαός, στο καΐκι και άντε να πνιγείτε!

Χαρείτε το βιντεάκι της καθαρής νίκης των ημέτερων αγανακτισμένων δυνάμεων!




http://www.youtube.com/watch?v=gpOtPO2SI04&feature







.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου