1/6/11

Και ξαφνικά κόπτονται για την Δημοκρατία!

Kάποιοι θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι' αυτά που γίνονται είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα με τους αγανακτισμένους έξω από τη Βουλή.
 
Ταπεινωμένος και εξοργισμένος από την χθεσινή πολιορκία της Βουλής από ομάδα αγανακτισμένων πολιτών δήλωσε ο αντιπρόεδρος Κουΐσλινγκ, Θ.Πάγκαλος. 
 
Ο Προστασίας του Γερανού του Εργολάβου, Παπουτσής, μας έκανε γνωστό, ότι αυτά τα γεγονότα δεν έχουν καμμία σχέση με την Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Πετσάλνικος, μίλησε για απαξίωση θεσμών και κίνδυνο για τον κοινοβουλευτισμό.
 
Η υφυπουργός πετσοκοψίματος Παιδείας, Χριστοφιλοπούλου, μίλησε για την αδικία που γίνεται σε ορισμένους νέους βουλευτές που δεν φταίνε σε τίποτα.

Η Ξενογιαννακοπούλου τόλμησε μάλιστα να μιλήσει για ισοπέδωση της Δημοκρατίας!

Ξαφνικά, εκεί που οι Αγανακτισμένοι ήταν σε καλό δρόμο να γίνουν οι αγαπημένοι μικροί ήρωες της κυβέρνησης και οι νταντεμένοι των Τρέμηδων και των Πρετεντέρηδων, γίνεται το αναπόφευκτο και όλα αλλάζουν!

Κακοί τώρα οι μέχρι χθες άγγελοι, κίνδυνος για το στερέωμα το ειρηνικό και αυθόρμητο κίνημα των πρώτων έξη ημερών. Μα τι υποκρισία!

Εκτός τόπου και χρόνου οι ανάλγητοι του πασόκ, αδυνατούν ακόμα και τώρα να συλλάβουν το νόημα της κραυγής απόγνωσης του λαού και εξακολουθούν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και την νοημοσύνη μας παραμένωντας στην απομόνωση της κοσμάρας τους!

Όλα αυτά τα παραπάνω παλιοτόμαρα, και όλα τα άλλα που δεν ονομάστηκαν στο σημερινό ποστ δεν θεώρησαν εαυτόν ταπεινωμένο και εξοργισμένο με τον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της ελληνικής Δημοκρατίας από τους τσιφλικάδες-νταβατζήδες των κομματοσκυλικών μηχανισμών των πασόκ και νδ!

Ουδείς εξ΄αυτών θεώρησε την εγκληματική διαπλοκή του κώματος με την εκδοτοεργολαβική μαφία σαν γεγονός που απαξιώνει έστω και έναν θεσμό!

Κανένας από αυτούς τους φωτεινούς αστέρες του πολιτεύματος δεν θεώρησε την μίζα που γέμιζε δεκαετίες ολόκληρες τα ταμεία του "σοσιαλισμού" σαν κίνδυνο για την Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό!

Ούτε ένας από την πασοκική συμμορία αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να δηλώσει για κάτι μετάνοια, να ζητήσει ποτέ για κάτι συγνώμη!

Ούτε μισός πασόκος δεν πέρασε ποτέ το κατώφλι του Κορυδαλλού, ούτε δράμι σκάνδαλου δεν εξιχνιάστηκε, ούτε καν η υποψία δικαιοσύνης δεν έλαμψε ποτέ πάνω από τον βούρκο του δικομματισμού.

Και επιτέλους, δεν βγήκε ποτέ ένα από αυτά τα καθάρματα στο τζάμι να ζητήσει δημόσια, να απαιτήσει δημόσια την παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ούτε μισή βουλευτής του πασόκ δεν θεώρησε την φυγοδικία των υπεύθυνων για τα χάλια μας σαν ισοπέδωση της Δημοκρατίας!

Και όμως τολμούν οι ύστατοι μετά την ντροπή, οι τελευταίοι μετά τους ουραγούς, οι απατεώνες, οι πουλημένοι και οι γονατισμένοι να βγαίνουν και να μας κάνουν μαθήματα ήθους και δημοκρατικού φρονήματος! 

Οι μέρες του πασόκ είναι μετρημένες! Οι μέρες της νδ είναι μετρημένες! Η εποχή της δικομματικής σαπίλας τείνει προς το τέλος της. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χυθεί ούτε σταγόνα αίμα για αυτά τα τομάρια. Γιατί, ας μην κρυβόμαστε, κατάφεραν να μας φέρουν επικίνδυνα κοντά σε έναν νέο εμφύλιο.

Η αποκατάσταση της βεβηλωμένης, ξεσκισμένης, λεηλατημένης Δημοκρατίας είναι το ζητούμενο αυτής της κρίσης. Και αυτό περνάει μέσα από την γενική αποκαθήλωση, από το τσάκισμα, τον αφανισμό της συμμορίας του πασόκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου