3/8/11

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: Κατακαημένα Καλάβρυτα....

http://www.agonaskritis.gr/wp-content/uploads/2011/04/apovlita.jpg

Βλέπετε τα πρασινωπά απόβλητα; Ε, καμμία σχέση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και λοιπών Σλάϊτς, Μιλτιάδη Παπαϊωάνου! Ακόμα και το πράσινο δροσερό χορταράκι γύρω από τον αγωγό ουδεμία σχέση με τον άμωμο, άχραντο και αειπάρθενο υπουργό του πασόκ. Ο Μιλτιάδης δεν εντάσσεται στα επίγεια! Ο Μιλτιάδης έχει απογειωθεί από το 1981 και καταφέρνει χωρίς άλλο καύσιμο εκτός του...Κομμουνιστικού Μανιφέστου των Μαρξ και Ένγκελς να υπερίπταται της κοινωνίας. Έτσι, για να βλέπετε τι υπέροχες υπηρεσίες προσφέρουν αυτά τα σούπερ ελαφριά σοσιαλιστικά φωτοστέφανα...

Ο Μιλτιάδης είναι ένας από τους λίγους έλληνες πολιτικούς που κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να γυροβολάνε πχ τριάντα χρόνια μέσα στην χαβούζα αλλά να διατηρούν πεντακάθαρο το άσπρο κοστουμάκι τους! Τον βλέπεις να γυροφέρνει με ελαφρά πηδηματάκια πάνω στις πετρούλες και αντί να αναδύει την αναμενόμενη μπόχα σκατίλας, να σε ευφραίνει με ένα άρωμα που θυμίζει - τουλάχιστον - Έντελβάϊς!

Άφθονες οι πετρούλες βλέπετε: Μέλος του πασόκ από την μέρα που είδε το φως του κόσμου το έκτρωμα. Εκλεγμένος βουλευτής από το 81 μέχρι σήμερα. Υφυπουργός Εσωτερικών υπό τον Α.Γ.Π το 82. Υπουργός Δικαιοσύνης πάλι υπό τον Α.Γ.Π το 85. Υφυπουργός Προεδρίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος το 86. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας το 93. Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων υπό τον Σημίτη το 96. Υπουργός Επικρατείας το 2000. Υπουργός Δικαιοσύνης το 2011 υπό τον Γ.Α.Π. Μόνο στην Κυβέρνηση του Βουνού δεν συμμετείχε, ας όψονται οι γονείς τους που δεν βιάστηκαν.

Τριάντα και χρόνια στο σοσιαλιστικό κουρμπέτι, και στην πρώτη γραμμή μάλιστα, ο Μιλτιάδης, μιλάμε για γαμάτες υπηρεσίες στην Δημοκρατία! Ότι πιό φωτεινό, ότι πιό αθώο, ότι πιό βιολογικά καθαρό, από τον Μιλτιάδη μας προέρχεται παιδιά, εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα οι άλλοι. Δηλαδή κανένας, όπως απέδειξαν άπειρες εξεταστικές. Ο Μιλτιάδης πέρασε αλώβητος από την χαβούζα γιατί φορούσε αλεξίβρωμο γιλέκο. Πατέντα! 

Τα τελευταία 11 χρόνια την είχε αράξει στην κορυφή του κινήματος και περνούσε μια χαρούλα σηκώνοντας που και που το κουλό του στην Βουλή, μέχρι που ήρθε του Παπανδρέου η φαεινή ιδέα να κάνει...ανανέωση. Ε τι να κάνει, δεν άντεξε να πει όχι στην πρωθυπουργική πρόταση, λύγισε τελικά μετά από σθεναρή αντίσταση 2, 01 δευτερολέπτων και νάτον πάλι στα προεδρικά έδρανα ολόφρεσκος κι΄ ωραίος!

Φυσικά θα ζητούσε πρώτα συγνώμη για τις αμαρτίες του παρελθόντος, αλλά αφού ήταν παραγραμμένες τι να έκανε; Άσε που δεν είναι καν σίγουρο ότι υπήρχαν αμαρτίες, και αυτές τις λίγες που όντως τόλμησαν να ξεμυτίσουν, πρόλαβαν να τις διαπράξουν οι...άλλοι!

Εγκλήματα γίνονται μόνο σήμερα κατά τον περήφανο Μιλτιάδη. Βρωμιά όση θέλετε, αλλά στα...τσαντήρια στο Σύνταγμα εδώ και τώρα, κατά τον υπουργό. Ναι, σήμερα κινδυνεύει η Δημοκρατία, παλιά κυκλοφορούσε ελεύθερη όλο το βράδυ μέχρι το πρωί.

Οι ταξιτζήδες, οι Αγανακτισμένοι, τα blogs, είναι οι πληγές της σημερινής Ελλάδας σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη του κυρίου Παπαϊωάννου. Μάλιστα. Δεν αντέχει ο Παπαϊωάννου να "βλέπει την Ελλάδα να πεθαίνει" χτυπημένη από την επάρατη νόσο Antiskiniasis Plateiosyntagmaticus, και μάλιστα στα καλά καθούμενα εκεί που έσφιζε από υγεία και γκάστρωνε γαιδούρα στον ανήφορο.


http://1.bp.blogspot.com/-qAy6e56Ef-k/ThyLgRCxiII/AAAAAAAAGI8/5Is4cSluIZE/s320/papaioannou_dikes_127_300___.jpg

Μη φτύνετε, τζάμπα το φτύσιμο! Και μην εκστασιάζεστε με την δεδομένη ομοιότητά του με τον Καραγκιόζη: Ο άνθρωπος δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου