3/8/11

Κυβέρνηση: Σχέδιο για διαπλανητικούς ανέργους!

http://www.mensch-und-unternehmen.de/graphics/m_qualifizierung_seitenkopf.jpg

Ξεπατικούρα ότι μπούρδα δούνε στο εξωτερικό, οι αστέρες της διαπλοκής και της διαφθοράς που βρίσκονται ακόμα στο τιμόνι της χώρας ελέω μαλάκυνσης εγκεφάλου του ψηφοδωρητή και μαζοχιστή λαού.

Τελευταία κρεασιόν τα ξεπερασμένα και εντελώς αποτυχημένα "προγράμματα κατάρτισης", που υιοθετούνται σαν μέτρο αντιμετώπισης της ανεργίας. Ο επιστήμονας υπουργός Εργασίας Κουτρουμάνης δεν είναι κάνας μαλάκας φυσικά, να βάλει κάτω τον κώλο του και να σκεφτεί κάνα μέτρο δικό του. Σιγά μη κατεβάζανε οι πολιτικοί του πασόκ δικές τους ιδέες. Άμα ήταν σε θέση να το κάνανε, νομίζετε ότι θα καταντούσανε πολιτικοί του πασόκ;

Μπα. Ο Κουτρουμάνης αμόλυσε τα τσιράκια του υπουργείου που είναι σε θέση να μεταφράσουνε σωστά ένα i love you darling ή ένα ich liebe dich Brunhilde, να μάσουν σχετικαί πλεροφορίαι εις τας Ευρώπας, καταλήγοντας φυσικά στα γνωστά αναμασημένα και εντελώς αποτυχημένα: Προγράμματα κατάρτισης, σκίσου Γιάννη ο καημός να γιάνει!

Χεστήκανε φυσικά οι παστόκοι για την ανεργία, αλλά να, τα γνωστά του κώλου μαύρα δίχρωμα. Να δείτε τι προγραμματάρες περιμένουν το ανενεργό πλήρωμα της γαλέρας, δώσε και μένα κουπί να τραβήξω μπάρμπα! Εκεί να δεις να μαθαίνει σύσωμο το ανεργιακό σώμα πως να αναβοσβήνει τον υπολογιστή και να σκοτώνει τα εξέλια και τα γουόρντια! Εκεί να δεις να γίνεται και το τελευταίο αναλφάβητο ντουβλούκι μάστορας στην δημιουργία βιογραφικού! Εκεί να δεις τον θρίαμβο του παράλογου σε μιά παράσταση καθολικής ανάτασης μόρφωσης και ταλέντου στην ατέλειωτη ουρά επίδοξων υπαλλήλων που δημιουργεί η αγγελία αναπληρωτή καθαριστή δημόσιου ουρητηρίου!

Βουρ στην...κατάρτιση λοιπόν, και όταν μάθει όλη η Ελλάδα να βαράει τα πλήχτρα του esc, του alt και του ctrl, θα τραβάμε για την θέση κλήρο!

Τα προγράμματα κατάρτησης μπορεί να εξυπηρετούν φυσικά και άλλους σκοπούς, σαφώς πιό...ιερούς από την κατάρτιση: Πχ την έντεχνη εξαφάνιση των ανέργων που λαβαίνουν μέρος στο πρόγραμμα, από τον αριθμό της συνολικής ανεργίας, πράγμα που νοθεύει τα θλιβερά νούμερα προς το καλύτερο. Ή ακόμα χειρότερα, την απώλεια μέρους ή ολόκληρου του επιδόματος ανεργίας σε περίπτωση που ο...καταρτιζόμενος δεν ακολουθήσει τον δρόμο της...μόρφωσης που πρότεινε με το ζόρι το κράτος. Τα έχουμε δει άπειρες φορές αυτά τα έργα.

Και τι να κάνει ο άνεργος ρωτάτε; Να σηκωθεί επιτέλους και να τους κάνει εκείνους άνεργους! Δεν έχει άλλη λύση! Και όσο δεν λέει να το κάνει, ας μαθαίνει με το ζόρι...κομπιούτερ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου