3/8/11

Ο ΟΟΣΑ; Μα ο καλύτερός μας φίλος!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/-OECD-highincomestates.PNG

Τον ξέρετε τον Ο.Ο.Σ.Α; 
 
Τι;
 
Δεν ξέρετε ρε τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης; Ξου ρε!

OECD στα φράγκικα, ο ΟΟΣΑ αποτελεί ένα από  τα φανατικότερα νεοφιλελεύθερα εκτρώματα του πλανήτη. Μιλάμε για παιδιά διαμάντια, ότι προοδευτικότερο έχει να μας παρουσιάσει η ταλιμπανική ιδεολογία της κονόμας χωρίς σύνορα.

 
Μέλος του εκτρώματος και η χώρας μας, αυτό έλειπε να έλειπε η Ψωροκώσταινα από καμμιά ξεφτυλέ ε ρεντικωλέ συλλογικότητα και οργανισμό. Κρατάμε τις παραδόσεις σ΄αυτόν τον τόπο ρε! Εμ, γιατί μας παράδωσε στις τράπεζες η πασόκα νομίζετε, για πλάκα;

Ήρθανε που λέτε οι τσίφτηδες του ΟΟΣΑ στην Αθήνα να θαυμάσουνε το Σύνταγμα χωρίς σκηνές και την χώρα χωρίς κυβέρνηση και μας χώσανε τις προτάσεις τους για το μέλλον. Τι, δεν λέτε; Ε μην λέτε!

Βγαίνει ο πρόεδρας του κωλοχανείου, ο αξιότιμος Jose Angel (A)Gurria, βοήθειά του το όνομά του τού πούστη, και πλακώνει την κυβέρνηση της τρόϊκας στα χάδια: Ουυυ εξαιρετικοί οι κύργοι του πασόκ, αμέ, έχταχτο κινηματάκι, φτούκου τους να μην τους πιάκει το μάτι και μείνει η ιερά αποστολή της ξεπούλας στη μέση!

Άξια τα τσιράκια της τρόϊκας, μια χαρά μέτρα χώσανε, εύγε τους, αλλά δεν μπαίνουνε τόσο βαθιά, χρειάζεται η χώρα και άλλα πιό...μυτερά! Ο Αγγούριας του ΟΟΣΑ πήρε φόρα και δεν τον έπιανε ούτε ο Χρυσοχοΐδης άμα του έσκαγε μέσα σε φέρυ μπωτ καμμιά βόμβα στα χέρια! Πλακώνει τις προτάσεις σωτηρίας που λέτε, και μην είδατε τον Jose Angel! Διαβάστε πως τα γράφουν τα τζίνια της Ελευθεροτυπίας, μη τα γράφω και εγώ από την αρχή και γίνεται τζάμπα διπλός κόπος και πάει χαμένο το κόπι πέϊστ:

"...κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ σε νησιά και μεθόριο....
 
....κατάργηση της απαλλαγής για τους αγρότες...
 
...νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου...
 
...μαζική άρση φοροαπαλλαγών...
 
...κοινοποίηση φορολογικών δηλώσεων και λίστας με όλους όσοι οφείλουν στο Δημόσιο...

...άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσληφθέντες στο Δημόσιο και την εισαγωγή μερικής απασχόλησης...

...μαζικές μετατάξεις 50.000 υπαλλήλων στο ευρύτερο Δημόσιο και αυτοκέφαλες ΔΕΚΟ που, αν έχουν ελλείμματα, θα κλείνουν ή θα πωλούνται...


...νέες αλλαγές στο εργασιακό, πριμοδοτώντας την προσωρινή απασχόληση και τους μισθούς κάτω από τη σύμβαση...

...αύξηση κατά 2 χρόνια του πραγματικού ορίου συνταξιοδότησης...

...νέα άρση των παραθύρων για πρόωρη συνταξιοδότηση και αύξηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στην υγεία...


...συγχωνεύσεις τραπεζών με «ξένους» και αποκρατικοποιήσεις και άλλων κρατικών τραπεζών πέραν της ΑΤΕ και του Τ.Τ...

...νέα «απελευθέρωση» σε δικηγόρους και φαρμακοποιούς με άρση γεωγραφικών περιορισμών και περιθωρίων κέρδους αντίστοιχα και νέο μισθολόγιο για τους ιατρούς του ΕΣΥ..."


Για περισσότερες λεπτομέρειες πάτε στο http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=298777

Πήγατε; Πάτε κι ελάτε μετά, αξίζει τον κόπο ρε!
Γι΄αυτό φωνάζουνε οι απανταχού βραχόκηποι, σηκωθείτε και φάτε τους! Γιατί πρόκειται για υπέρμαχους της φρίκης της παντοδυναμίας της αγοράς, για οικονομικούς τρομοκράτες και ληστές των λαών! 

Δείτε τις μάπες στην παραπάνω φωτογραφία και θαυμάστε χαρακτήρα λίγο μετά από την ανακοίνωση του ΟΟΣΑ που θέλει την χώρα μας να υποφέρει τα πάνδεινα για άλλα τριάντα τουλάχιστον χρόνια: 

Ο Χρυσοχοΐδης με εκείνο το βλακώδες  χαμογελάκι που τον έκανε τόσο αγαπητό στους γκάϋς των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, σαν να σκέφτεται "ε, δεν πολυκαταλαβαίνω τι λέει ο τύπος, τουλάχιστον να δείξω ότι με μάγεψε το χιούμορ του"

Ο Παπακωνσταντινοφλώρος με το γνωστό γλασέ αδιάφορο-ψυχοπαθέ στυλάκι "δεν γαμιέται, δε πα να κοπούν όλα;" Ο τύπος θάχει τα χέρια στις τσέπες και όταν τον πάνε για κρέμασμα! Μιλάμε για Την φόλα, άπαιχτος ο λίγδης!

Ο Βαζελίνος με την ικανοποίηση του ψυχοπαθή με το πριόνι ανάγλυφη στο πρόσωπό του, σε γκριμάτσα που πρέπει να βάζει και τον πιό διστακτικό ψυχίατρο του Δρομοκαΐτιου σε σκέψεις.

Μιά χαρούλα κεφάκια έχουν τα παιδιά, ακόμα και με την προοπτική ισόβιας λιτότητας, χεστήκανε! Εδώ χεστήκαμε εμείς για την ίδια την μίζερη τύχη μας και τους αφήνουμε να αλωνίζουνε, και αυτοί που την έχουν βολεμένη την ντελικάτη την πέτσα τους εις τον αιώνα τον άπαντα, να μη χεστούνε;

Εγώ ονειρεύομαι! Κάτι σαν την Νύχτα του Αγίου Μαλάκα, μην μπλέκουμε άδικα τους Βαρθολομαίους και τους άλλους άγιους που δεν φταίνε σε τίποτα. Νύχτα ή Μέρα, δεν έχει σημασία, αλλά ότι λαϊκή εξέγερση και νάναι, σε λάϊτ παραλλαγή παρακαλώ, μη μας κόψει τσι κώλοι εμάς "τσι ανώνυμοι κουκουλοφόροι μπλόγκερς" ο μαγκίτης ο Μίλτος Παπαϊωάννου λόγω υπονόμευσης της πολιτικής χαβούζας και κακοποίησης του βόθρου της δικομματικής δημοκρατίας.

Και επειδή εγώ ονειρεύομαι ασπρόμαυρα, έτσι γουστάρω, δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι αυτό το ρευστό, αυτό το υγρό που ρέει σαν ποτάμι στα όνειρά μου. Θα μείνουμε όλοι μας με την περιέργεια....



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου