20/9/11

Εκμοντερνίζεται το σκλαβοπάζαρο! Τώρα έρχεται η Τηλεξεπούλα!

http://www.schulzentrum-doerverden.de/print/telefon.gif


Ότι κανένας δεν παίρνει την χώρα και τον λαό μας στα σοβαρά, γνωστό φυσικά. Ότι δεν υπάρχει ψυχή σε τούτον τον άδικο και ψεύτη ντουνιά, που να δίνει -έστω και χαριστικά- ένα τοσοδούλι ψήγμα τενεκέ για την αξιοθρήνητη κυβέρνηση που μας κότσαρε ο επιστήμων ψηφοφόρος, ε ας μην εμβαθύνουμε για τόσο οφθαλμοφανή πράγματα. Αλλά όχι και τέτοια κατάντια ρε παιδιά!

Φτάσαμε στο σημείο να καταστρέφουν μιά ολόκληρη κοινωνία, να ξεπατώνουν ένα ολόκληρο κράτος, και μάλιστα χωρίς να μπουν στον κόπο να το συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο! Μάλιστα κύριοι! Που να τραβιούνται στις Βρυξέλλες και στα Βερολίνα τόσοι νοματαίοι; Εισιτήρια, ξενοδοχεία, ταξιά, βαλίτσες, σώπα ρε! Για το Αφγανοελλαδιστάν πρόκειται, σιγά τα κράτη τώρα!

Τηλεφωνικά γίνεται το μακελειό φίλοι αναγνώστες! Κάθονται από την μιά οι ρεζίληδες οι δικοί μας -τρόπος του λέγειν δικοί μας οι λεχρίτες- και από την άλλη τα τσιμπούρια και του δίνουνε να καταλάβει του λογαριασμού του ΟΤΕ.

"Έλα Μπένυ, μ΄ακούς; Εγώ σ΄ακώ;" κράζει ο γερμανός τραπεζίτης που χτύπησε με τον Βενιζέλο φλέβα χρυσού και βιάζεται να τα πάρει όλα.

"Μάστα όλα υπουργέ, συνεχίζει ο τσιμπούρης, βάλτα σε πέντε κοντέϊνερ, χτύπα τους με την τρόμπα του φλιτ μισό τόννο αποσμητικό, γιατί βρωμάει απαίσια το ελληνικό χρήμα και δεν αντέχω την μπόχα του, αλλά πολύ αντέχω την παρουσία του στα χρηματοκιβώτιά μου, και στείλτο τσιφ Φρανκφούρτη γιατί έχουμε ανάγκες να πληρώσουμε την δικιά μας ΔΕΗ, μη μας κόψει κάνας λελές συνδικαλιστής της κυβέρνησης το ρεύμα".

Φυσικά δεν αρκείται ο αξιαγάπητος βδέλας με όλα, ξέφραγο κοτέτσι η καταραμένη αυτή χώρα, ότι προλάβουμε ν΄αρπάξουμε λοιπόν. Του σφυρίζει λοιπόν του Μπένυ (πούχε χλαπακώσει μισό κουνέλι στιφάδο με κοκάρια σαν μπαλάκια του τένις και δεν είχε κουράγιο να αντισταθεί):

"Και πούσαι Βαζελίνο; Στέλνεις που στέλνεις, δεν βάζεις ρε συ και καμμιά εικοσιπενταριά χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων, και καμμιά κατοσταριά χιλιάδες εφεδρείες πούχουμε ανάγκη; Και αν έχει ακόμα χώρο, στρίμωξε και τίποτα μειώσεις μισθών και συντάξεων, βάλε και πάνω πάνω κάνα δοχείο με εξίσωση πετρέλαιου κίνησης και θέρμανσης, αλλά τύλιξέ το καλά μη σπάσει. Και μη ξεχάσεις τα λουκέτα των δημόσιων οργανισμών, αυτά χωράνε σίγουρα."

Αυτά και άλλα φαιδρά απαίτησαν οι ξένες λινάτσες από τις ντόπιες στο χθεσινό τηλεφωνικό σκλαβοπάζαρο! Και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον γερμανικό Τύπο είχαμε και νευράκια μεταξύ των πρωταγωνιστών του τηλεφωνικού παζαριού! Συγκεκριμένα, ο Μπένυ πήγε κάποτε να κάνει την δυναμική, ο τίποτας πήγε να κάνει τον καμπόσο δηλαδή, και του κοπανίσανε το ακουστικό εν ψυχρώ! Σοβαρά, μιλάνε για ιδιαίτερα σύντομη συνομιλία σε ιδιαίτερα παγερό κλίμα!

Το τηλεελλαδοπάζαρο θα συνεχιστεί και σήμερα. Πολύ δεν πρόκειται να πάει όμως ακόμα. Δεν άφησαν και τίποτα όρθιο οι απανταχού "σωτήρες" μας βλέπετε.

Και το τέλος της θλιβερής αυτής ιστορίας προβλέπεται ιδιαίτερα...τηλεφωνικό: Ούτε τον κόπο να πάρουνε τηλέφωνο δεν θα κάνουνε οι αξιότιμοι ξεπουλοκυβερνήτες του πασόκ. Ένα μονολεκτικό SMS θα στείλουν* μόνο προς πάσα κατεύθυνση:


Τετέλεσται....


* Ας ελπίσουμε από ελικόπτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου