20/9/11

Απαράδεκτη η NASA

http://www.handelsblatt.com/images/-/4615570/2.jpg?format=format3

H  NASA προειδοποιεί ότι την προσεχή Παρασκευή (μάλλον) μας έρχεται ουρανοκατέβατος ο δορυφόρος UARS, πέντε έξη χιλιάδες κιλά πράμα, όχι τίποτα σπουδαίο δηλαδή.

Έφαγε τα ψωμιά του ο δορυφοράκος, πρέπει τώρα να επιστρέψει σαν ουράνιο σκουπίδι στον πλανήτη μας και ότι προκύψει. Τον ξαπόστειλαν το 1991, να δει ο άνθρωπος τι μπορεί να κάνει με την κλιματική αλλαγή, και τώρα που δεν υφίσταται πλέον...κλιματική αλλαγή τον γυρίζουνε πίσω για τον παροπλισμό του σε παλιοσίδερα.

Εντάξει, δικός τους είναι, ότι θένε τον κάνουνε, αλλά πέφτει με...φόρα ρε παιδιά! Θα καεί ότι είναι να καεί στην ατμόσφαιρα, λένε, θα κομματιαστεί από μόνος του με το "πέφτω" καθ΄οδόν, αλλά θα μείνουν και κάτι κομματάρες ξεγυρισμένες, γύρω στα 150 κιλά οι μεγαλύτερες, να πέφτουν στο Μαξίμου και να γίνεται το "έλα να δεις πως έγινε κρατήρας της Αίτνας το μέγαρο", αμάν και πότε!

Καλά ως εδώ, αλλά έρχονται τα τζίνια της NASA και μας χαλάνε τα αντιστασιακά μας...διαστημόπλοια, πανάθεμά τα! Αίσχον! Γιατί ξέρεις τι είναι να ονειρεύεσαι σαν διαστημικά συντεταγμένος πολίτης και χαρατσικά σιχτιρισμένος φορολογούμενος ότι έρχεται φουλαριστό και ανεξίτηλα κατηφορικά το δορυφορικό πετούμενο ντουγρού Άθενς Σίτυ, νταϊρέξον Μέγαρο Μαξίμου, και μάλιστα ακριβώς την ώρα που έχει μάζωξη απαξάπαντο το υπουργικό συμβούλιο και ίσα που προλαβαίνει να πετάξει τα τσαρούχια του το φυλάσσων τσολιαδικό σώμα και να το βάλει στις κάλτσες, και να βγαίνει εκείνος ο απαράδεκτος Νασάκιας και να σου λέει, μπα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, η κομματάρα θα πέσει στο πέλαο!

Γιατί ρε φίλε τόσο μίσος; Τι σου κάναμε ρε συ διαπλανητικέ και θα πέσει το ογκοδέστατο και λίαν υπουργοπλακωτικό τεμμάχιο τζάμπα και βερεσέ στην θάλασσα; Δηλαδή επειδής είμαστε φτωχοί και περνάμε κρίση δεν έχουμε δικαίωμα κτηριακού μεγαρομαξιμικού καταπλακώματος; Γιατί τέτοια εμπάθεια ρε γκάϊς; Δεν έχετε ακούσει που όλοι λένε ότι θα το βρούνε τα λαμόγια "από πάνω"; Ε πως θα το βρούνε από πάνω όταν κάνετε εκατόν πενήντα ξεγυρισμένα κιλάκια θαλασσογαργάρα; Αίσχον!

Μούφα τελικά αυτό το λίαν ορθόδοξο "θα το βρούνε από πάνω".....

Λέτε να το βρούνε τελικά από....κάτω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου