20/9/11

Κλείσε το φως, και μη τους δίνεις ούτε απόψε, ούτε ποτέ τίποτα!

http://kalloni.net/images/stories/save-of-electricity.jpg

Χαράτσι κατοικίας η νέα καταδρομική έμπνευση του πράσινου σαν χολή σοσιαλισμού. Αλλαγή θέλατε τσουτσέκια, σκύψτε να την πάρετε τώρα που θέλει κι΄αυτή να σας...πάρει!

Αλλά ας σοβαρευτούμε τώρα και ας ασχοληθούμε λιγάκι με το νέο διλημματάκι που μας κέρασε το Κίνημα: Πληρώνουμε το νέο χαράτσι ή όχι; Δεν χωράει αμφιβολία ότι πληρώνοντας κερδίζει η χώρα ακριβώς τα ίδια που θα κέρδιζε αν δεν πλήρωνε. Το νέο χαράτσι ούτε σώζει την παρτίδα  της "σωτηρίας" της πατρίδας, ούτε μειώνει χρέος ή έλλειμμα ή ικανοποιεί τέλως πάντων τελεσίδικα τα βίτσια των δανειστών. Το χαράτσι αυτό δίνει απλά μιά ανάσα στο καθεστώς πασόκ, τίποτα άλλο!

Δώρον άδωρον, τζάμπα μαγκιά της κοινωνικά και πολιτισμικά εξαθλιωμένης πασόκας που εκμεταλλεύεται χωρίς τσίπα τον φόβο και τρόμο που έσπειρε η ίδια σε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας. Τι κάνουμε λοιπόν; Ρισκάρουμε; Τολμάμε; Βάζουμε το κεφάλι μας να δουλέψει και ανακαλύπτουμε όντως συγγένειες με τον μπαγαπόντη Οδυσσεάκο; Με την σειρά λοιπόν:

Είσαι πασόκος; Πλήρωσε!
Δεν είσαι πασόκος αλλά περισσότερο μαλάκας από το επιτρεπόμενο; Ε πλήρωσε!

Δεν είσαι τίποτα από τα δύο, αλλά δεν φημίζεσαι και τόσο για τις τσαμπουκαλίδηκες επιδόσεις σου; (Χεσμεντέν επιδόσεις) Πλήρωσε!

Έχεις αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, λίγο τσαμπουκά, δεν είσαι βολεμένο κομματόσκυλο, δεν "την" ξεφλουδίζεις εκ πεποιθήσεως, έξης ή εκ προμελέτης και έχεις μπαϊλντίσει να τους τα ακουμπάς εδώ και ενάμιση χρόνο; Βάλε μπρος το μοτοράκι που είναι μέσα στο κεφάλι σου και άναψε λαμπάκια:

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο αυθαιρετάκι σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο εξοχικό σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο σπιτάκι που έχεις στην γεννέτειρά σου, ας πούμε Λαμία, που πηγαίνεις κάθε Πάσχα και Εκλογές, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο σπιτάκι στο χωριό σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Το τελευταίο δεν βγαίνει φυσικά από μόνο του, είναι ένα θέμα που σηκώνει, δεν αντιλέγω, πολύ...μπαταρία! Και μπαταρία, και κεράκια, και φακό, τίποτα εξωγήινο και δύσκολο δηλαδή. Το ερώτημα είναι: Μπορούμε να ζήσουμε ένα έως δύο μήνες χωρίς ρεύμα; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ, το μέσο μαζικής καταστολής της κυβέρνησης σαν όπλο μαζικής αντεπίθεσης; Οι περισσότεροι από εμάς, ναι!

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία νόμιμης αυτοάμυνας να πάει χαμένη! Ας συντονιστούμε λοιπόν και ας δούμε αν και πόσο θα επιμείνει η πράσινη ξεφτύλα σε ένα μέτρο που βάλει και κατά του ίδιου του μέτρου, και κατά της ίδιας της ΔΕΗ.

Χαράτσι κατοικίας με τον λογαριασμό της ΔΕΗ αυτοί; Ε, εμείς τους αλλάζουμε με διακοπή σύνδεσης τα φώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου