21/9/11

Τρόϊκα-Πασόκ: Θα φας καλά, κουφάλα Έλληνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJBN6YWNfb3FMsfVQlWUaYG_JuXvEp542oB8BUYDVRmVTixkyzpJysskatEadZzjwhSYkVco75caDFFhwRV310ZWrTRG6loNESjX4pLxVhiEvM9Uk0cYE7m4J1DcW5Wnh9EOVACqDBMQ/s1600/troikavenizelos_649518911.jpg

Τάπανε λοιπόν και χθες στο τηλέφωνο οι λεβέντες της τρόϊκας και ο εκπρόσωπος της πράσινης παρακμής, ξεφτύλα οικονομικών Χοντροβενιζέλος. Τι ακριβώς τσαμπουνάγανε τόση ώρα οι ταμίες των δανειστών δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ακριβώς (αν και οι φήμες οργιάζουν). Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι ΚΑΙ οι δύο πλευρές δήλωσαν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα του ελλαδοπάζαρου, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά την σημερινή σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου των Κουΐσλινγκ του πασόκ. Ικανοποιημένοι οι νταβατζήδες; Πιό βαθιά επίκυψη λαέ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου επήλθε συμφωνία σχετικά με το περαιτέρω γδάρσιμο του πολίτη και την προγραμματισμένη καταστροφή της χώρας. Τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα; Τι θα ακούσουμε ακόμα; Απλά, ότι γνωρίσαμε και ακούσαμε μέχρι σήμερα: Νέα μέτρα για να σωθεί από την χρεωκοπία η καταδικασμένη σε θάνατο χώρα, γιατί κάνανε πάλι "λάθος" υπολογισμό τα τσογλάνια που μας πουλάνε νταβατζηλίκι, και αυτά ήτανε, πάπαλα, δεν έχει άλλα μέτρα! Μία από τα ίδια!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι το απόστημα ονόματι πασόκ δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ από μόνο του την απίστευτη επιδρομή του κατά της κοινωνίας! Τα τσιράκια των δανειστών είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα προκειμένου να σώσουν για κάνα δυό χρονάκια το βρωμοτόμαρό τους! Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος σε τούτον τον εφιάλτη: Έξω -από την χώρα- οι μπάσταρδοι της τρόϊκας, μέσα -στον Κορυδαλλό- οι πουλημένοι μπάσταρδοι του πασόκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου