21/9/11

Νέο πογκρόμ πασόκ-τρόϊκας: Σήκω επιτέλους μαλάκα!

http://w1.kunstnet.org/15569/gross_apokalypse-mit-rauch.jpg

Νέα μέτρα; Τι νέα μέτρα; Των εχθρών τα φουσάτα περνάνε σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά!

Περνάνε εδώ και δυό χρόνια, ξανά και ξανά και ξανά! Περνάνε και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στα διάβα τους! Και αυτοί οι εχθροί δεν πρόκειται ποτέ να σκορπίσουν, όσο πιάνει τον "ήρωα" τον Έλληνα αυτό το γαμημένο το τσιριπιτί στο άκουσμα της λέξης "χρεωκοπία".

Φρέσκα, ολόφρεσκα λοιπόν τα σημερινά μετρουλάκια, μούτζα και φτύσιμο στα μούτρα της κοινωνίας που επιμένει να τους ανέχεται. Μιά κοινωνία χεσμένη στον καταναλωτικό της φόβο, που καλύπτεται ακόμα από την "ιερή αγανάκτηση" των πρασινογάλαζων ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ και παίζει αδιάφορη το πουλάκι της σε τρίωρες παναττικές άλλοθι μαζώξεις.

Σκίσημο κανονικό, τύφλα νάχει η Κόλαση του Δάντη, και ξανά, και ξανά και ξανά! Και όμως ο μεγάλος Μαλάκας ανέχεται ακόμα τους βιαστές και τις παραφυάδες του: Τα πάντα πάνε στον διάολο αλλά το πασόκ και η νδ είναι ακόμα εδώ! Και η πάσκε και η δάκε! Και η πασπ και η δαπ! Και όλα τα κομματοσκυλικά διορισμένα δικομματολαμόγια του Δημόσιου!

Τίποτα δεν λέει να αλλάξει από την συνταγή της αποτυχίας και καταστροφής η κουφαλίτσα ο βολεμένος ή ημιβολεμένος συμπολίτης μας! Όλο αυτό το σκυλολόι που λυμαίνεται σχεδόν 40 χρόνια την χώρα και την ζωή μας είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! Ήμαρτον!

Μα να μην ανθίζονται οι κόπανοι ότι πρόκειται για ένα πραγματικό δίλημμα! Μα να μην θέλουν να καταλάβουν οι στόκοι ότι πρόκειται για ένα υπαρξιακό Ή Εμείς, Ή Αυτοί; Μα να μην έχουν ίχνος τσίπας και φιλότιμου και να καταπίνουν αμάσητα κάτι ανείπωτα θλιβερά τύπου "ευτυχώς που έχουμε και την τρόϊκα" όπως ξέρασε το κήτος Οικονομικών σήμερα στη Βουλή.

Αντέχουμε ακόμα; Αν αντέχουμε, και αυτός είναι λόγος κοινωνικής αναισθησίας, ας την αράξουμε πάνω στο αυγουλάκι "μισθούλης", ή "συνταξούλα", ή "υπάρχουν ακόμα κάποια στην άκρη", ή "έχει ο μπαμπάκας", ή "τι να κάνω εγώ ένας τοσοδούλης", η "όλοι ίδιοι είναι" και ας κλωσσήσουμε με αυτόν τον ...ηρωικό τρόπο το ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου