16/10/11

ΧΥΤΑ Φυλής: Τα σκουπίδια...απελευθέρωσαν τα σκουπίδια

http://www.otyposnews.gr/wp-content/uploads/2011/10/XYTA-KATALHPSH-588x250.jpg

Έπεσε το ύψωμα του ΧΥΤΑ Φυλής!

Ένα λίγο ξαφνικό αλλά κατά τα άλλα ιδιαίτερα αναμενόμενο ντου των ηρωικών ΜΑΤ σήμερα τα ξημερώματα είχε σαν αποτέλεσμα την απελευθέρωση των σκουπιδιών και φυσικά τον θρίαμβο του "απορριμματικού σοσιαλισμού".

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έφτασαν ποτέ στο μπλογκ μας, παραλίγο όμως, οι αστυνομικές δυνάμεις αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο σθένος, κάτι αναμφισβήτητα αναμενόμενο την στιγμή που βρίσκονταν -εν μέσω απορριμμάτων- στο στοιχείο τους.

Μάλιστα ακούστηκε ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της ματατζήδικης καταστολής οι αστυνομικές δυνάμεις αγωνίστηκαν χωρίς μάσκες! Ειδικοί γιατροί που εξέτασαν μετά την επιχείρηση τους εισβολείς, διαπίστωσαν μιά σειρά ευεργετικών συνεπειών της εισπνοής καθαρού αέρα: Λαμπερή και λεία επιδερμίδα, ξαναμαύρισμα των γκρίζων κροτάφων και ολική εξαφάνιση των κάλων (Στα ποδάρια μόνο. Αυτοί στο μυαλό θεωρούνται σήμα κατατεθέν των ΜΑΤ και δεν εξαφανίζονται με τίποτα).

Αναμένουμε το επίσημο πολεμικό ανακοινωθέν του Μόσιαλου, για να μάθουμε ποιές εγκλωβισμένες δυνάμεις της κοινωνίας επεγκλωβίστηκαν τελικά από τα σκουπιδοσωστικά συνεργεία των ΜΑΤ.



ΥΓ: Δεν είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε πόσα αδέσποτα σκυλιά δέχτηκαν κλωτσιά από μπότα Ματατζή. Χίλια συγνώμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου