17/10/11

Στην θεωρητική αντεπίθεση τα τσόκαρα!

http://4.bp.blogspot.com/_GUPvYmJiCRo/TCDExRyok_I/AAAAAAAABj4/mollKGLjkgw/s1600/shoes_ifec1215498.jpg
 Μετά τους επίορκους λαθρεπιβάτες της ελληνικής πολιτικής, τους ξεπούλες της πράσινης συμμορίας, τον αδίστακτο κόφτη Λοβιτούρα, το παριανό παττακοειδές Ραγκούση, και την διαμαντοκαρχαρία Παιδείας, Αννούλα-τα δαγκώνει ούλα, εμφανίστηκε και τέταρτο τσόκαρο-ιδεολόγος της νεοφιλελεύθερης ακρίδας!

Ο μέχρι τούδε ψιλοτίποτας σάλιας Τύπου, Μόσιαλος, μέχρι προ λίγων μηνών πολιτικά το ίδιο γνωστός όσο τα νούφαρα ως αντισυλληπτικά (μη δοκιμάσετε, όσοι το τόλμησαν κάνανε τελικά...βατραχάκια), θεώρησε εαυτόν ικανό να σηκώσει την βαριά κληρονομιά των Chicago Boys στους μαλθακούς ώμους του και μας φούσκωσε σήμερα άλλον έναν νεοφιλελεύθερο Τιτανικό, δεν έφτανε βλέπετε ο χθεσινός.

Ρε συ τι κόλλημα είναι αυτό που έχουν με την....φιλοσοφία τα θατσερίδια της μεταλλαγμένης πασόκας! Ο κάθε μπαγιάτικος κουραμπιές, ο κάθε ηθικά και πνευματικά ξεσκέπαστος, ο κάθε μηδέν μετά το κόμα κομματογαβγάβ βουτάει πένα και χαρτί και το παίζει ιδεολόγος! Δεν τους φτάνει το όργιο αντιλαϊκής βίας που σκηνοθετούν εδώ και δυό χρόνια, βάζουνε τώρα τους γραφιάδες τους να σκαρώνουν νεοφιλελεύθερα ευαγγέλια για να μας προσηλυτίσουν στην θρησκεία της Αγίας Αγοράς.

Σου λέει τώρα ο Γα Μόσιαλος, που αισθάνεται ξαφνικά μεγάλος και καμπόσος τώρα που του δώσανε για να μη ξύνει τα απαυτά του να κρατάει ένα μικρόφωνο στα χέρια του: Αφού τάπε ο υπό του μηδέν Ραγκούσης, ε δεν δικαιούμαι κι΄εγώ που είμαι και τόσο μπουλούκος, λιγάκι θεωρία;

Έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα οι λακέδες της τρόϊκας!

Αλλά που θα πάει, θα την.... ξαναβρούν σε λίγο την "επαφούλα" με τον Μεγάλο Μαλάκα, τον φτωχό που βλέπει να γυρίζει σιγά σιγά ο μπαγάσας ο τροχός! Ο Μόσιαλος και οι άλλοι αλπινιστές της νεοφιλελεύθερης σκέψης δεν γνωρίζουν άραγε τα χούγια του φτωχού, που έπονται του γυρίσματος του τροχού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου