30/11/11

Αχ τι ανακούφιση! Πήραμε την δόση μας επιτέλους

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/08/narkotika_1.jpg

Ουφ, την πήραμε την ρουφιάνα!

Χαρούλες να δείτε οι αξιάτιμοι οι δανειστές, αφού..."καταφέραμε" να μας δώσουν την δόση των 8 δις, για να τους επιστρέψουμε πάνω από 6 δις για τα μπαγάσικα τα τοκάκια.

Μεγάλη...βοήθεια οι "καλοί σαμαρίτες" των Βρυξελλών, τι θα γινόμαστε χωρίς αυτούς. Εδώ και έξη δόσεις φτύνει αίμα για το καλό των τραπεζών ο αναστενάζων, αλλά μέχρι εκεί, λαός. Με γειά του, με χαρά του!

Βασικά δεν θα πέρναγαν όλα αυτά τα όμορφα και γραφικά, που τείνουν να μετατρέψουν την χώρα στο μεγαλύτερο φτωχοκομείο των Βαλκανίων, αν όχι της Ευρώπης, αν δεν ατυχούσαμε να κοιμώμαστε με τα τσαρούχια μας όταν μας πιάνανε στον ύπνο. Γκαντεμιά!

Έξη δόσεις, έξη καλά γδαρσίματα, και έπονται άλλα τόσα!

Εκεί λοιπόν, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, χαράτσια υπάρχουν άφθονα, όρεξη νάχουμε μόνο.

Α, και εκεί που δεν κουνιέται φύλλο, εκεί που ακόμα και η τυποποιημένη αντίσταση-άλλοθι πνίγεται μέσα στον απίστευτο αυτισμό των "αντιφρονούντων", εκεί ακριβώς ας μη σκύψει ο λαός το κεφάλι, καλά περνάνε οι δοσούλες και με ψηλά το κεφαλάκι βλέπετε.

Να τα λέμε όμως με το όνομά τους. Τώρα που έπεσαν όλες οι μάσκες, τώρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της "σωτηρίας της χώρας" το μνημονιακό συνοθύλευμα της δεξιάς, πασόκ-νουδού-λά.ος, ο ρόλος του αντιφρονούντα ανήκει αποκλειστικά στην Αριστερά. Και η Αριστερά την πεπατημένη της: Το ΚΚΕ να περιμένει τους υπόλοιπους για "συμπόρευση", και οι υπόλοιποι να περιμένουν για "συμμαχία" της Αριστεράς το ΚΚΕ!

Πολύς κόσμος περιμένει βρε παιδιά!

Αλλά να ερχότανε καμμιά φορά και κανένας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου