28/11/11

Οι σταγόνες φταίνε που κάνει...νερά η Ευελπίδων

http://sarantakos.files.wordpress.com/2011/11/stagonidia.jpg?w=400&h=413


Τριαντατόσα χρόνια πριν από την "πατριδοσωστική" εποχή που έχουμε την τύχη να ζούμε, έκανε αναφορά στα περίφημα "σταγονίδια χουντικών" στον ελληνικό στρατό ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αβέρωφ. Τριάντα και χρόνια! Τριάντα και χρόνια και τα μπαγάσικα τα σταγονίδια καταφέρνουν να βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα.

Σταγονίδια και στην Σχολή Ευελπίδων λοιπόν, ευτυχώς που μας τόπανε, να ξέρουμε, και ησυχάσαμε. Γιατί άλλο να σου λένε, μάλιστα, υπάρχουν και στην Ευελπίδων...χρυσές ελπίδες του έθνους, όχι μόνο στην ελληνική αστυνομία και στις ένδοξες ομάδες των ΟΥΚ, και άλλο να ακούς να σου τραγουδάνε τα τρυφερά ευελπιδάκια την επέτειο του Πολυτεχνείου τον ύμνο της...θρυλικής χούντας. Ανατριχίλα και δέος μιλάμε....

Πολύ σταγονίδιο ρε παιδιά, με την σταγόνα εδώ και με την σταγόνα εκεί γίναμε εντελώς μούσκεμα. Μούσκεμα με τα σταγονίδια της Χρυσής...Βροχής στον Άη Παντελεήμονα και στην Δήμο Αθηναίων, Λούτσα με τα σταγονίδια ΕκλΟΥΚκτών Δυνάμεων στις παρελάσεις, το βρέξιμο της αρκούδας με την κυβερνοποίηση της λαϊκής ορθόδοξης σταγόνας, πλημμύρα  με τις ΜΑΤαιγίδες, τις ΔΙΑΣπτώσεις και ΖΗΤΑποντές.

Ας το έχουμε υπ΄όψη μας:

Βροχή-Σταγόνες-Κακοκαιρία, η μπόρα δεν τελείωσε το 73!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου