25/11/11

ΕΛ.ΑΣ: Κάθε πιστόλι και τρελλός, κάθε τρελλός και μπάτσος, κι΄είναι η ζωή του καθενόοοοοος....

http://2.bp.blogspot.com/-cO-y1BgeaRE/ThBrSQIuVmI/AAAAAAAAA3s/3KvnlSqJXK0/s400/left_hand_mat_mpatso_karateeee_01-1.jpg


Δεν είχαν σήμερα τι να κάνουνε οι υπεύθυνοι της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στρωθήκανε χάμου και σκαρώσανε ένα άρθρο μέγκλα! Το βάλανε μάλιστα και στην εφημερίδα, άμα θέτε οπωσδήποτε να το διαβάσετε, τραβήξτε στο...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=161649

Τι λέει; Κατ΄αρχήν βάλανε έναν τίτλο νάχουνε:


Οπλοφορούν χωρίς να έχουν περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο 

Ακατάλληλοι να κρατούν όπλο οι Ελληνες αστυνομικοί

Σωστός ο Πρώτος Θέμας, αν και αυτό το ήξερε ακόμα και η χωλαίνων Αειπάρθενος, κατά κόσμον κουτσή Μαρία. Όχι μόνο ακατάλληλοι να κρατάνε όπλο, αλλά ακόμα και για να κρατάνε το ίσιο στο ψαλτήρι στην λειτουργία της Κυριακής οι καημένοι οι άνθρωποι, κακοχρόνο νάχουνε που λέει ο λαός.

Άντε, αφού σας έφαγε η περιέργεια, ας δούμε τι γράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα:

 
".... μόνο 10.111 ένστολοι από τους περίπου 55.000 που ανήκουν στην Ελληνική Αστυνομία, έχουν περάσει από την ειδική επιτροπή για να ελεγχθεί η καταλληλότητα τους να φέρουν όπλο. Συνεπώς, σύμφωνα με το νόμο του 2003, η πλειονότητα των Ελλήνων αστυνομικών οπλοφορεί χωρίς να έχει περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο.

Κάτι που θεωρείται παράνομο αφού οι διατάξεις του νόμου είναι ρητές και προστάζουν ότι όλοι οι αστυνομικοί μετά από πέντε χρόνια υπηρεσίας πρέπει να … ξαπλώνουν στον καναπέ του ψυχιάτρου...

...Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία από τους 10.111 αστυνομικούς που ελέγχθησαν, οι 296 κρίθηκαν ακατάλληλοι να οπλοφορούν. Όσο και αν γένεται απίστευτο, με απλά μαθηματικά και με βάση τη στατιστική αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 2000 ένστολοί (από το σύνολο των αστυνομικών) οπλοφορούν ενώ, αν περνούσαν από την ειδική επιτροπή θα είχαν κριθεί ακατάλληλοι… Μάχιμος αστυνομικός τονίζει στο «ΘΕΜΑ» με ειλικρίνεια πως «Υπηρετώ 25χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία και ποτέ δεν έχω κληθεί να εξεταστώ για να διαπιστωθεί εάν είμαι κατάλληλος να φέρω όπλο…"
    
Εποποιία γράφει η Αστυνομία! Οι περίπου 50 ειδικοί, ψυχολόγοι και ψυχίατροι που απασχολεί η ΕΛΑΣ, δεν μπορούν να φανούν αντάξιοι της ανωμαλίας που επικρατεί στις τάξεις της ένδοξης αυτής ημιπαρακρατικής οργάνωσης τραμπουκαλίσματος του πολίτη. Τα αποτελέσματα; Τα γνωστά: Ο ένας χρησιμοποιεί το όπλο του για να ληστέψει, ο άλλος για να καθαρίσει την κυρά του, ο τρίτος για να αυτοκτονήσει μέσα στα γραφεία του πασόκ* και δεν συμμαζεύεται...
80 στους 100 μπάτσους δεν έχουν περάσει ποτέ από έλεγχο, και σιγά τον έλεγχο τώρα, μήπως πάει λογικός άνθρωπος να κάνει καριέρα στο μπατσάδικο; Ή μήπως έχει ο έρμος ο πολίτης κάνα όφελος, αν ο ένστολος έχει περάσει από τεστ ή όχι; Δηλαδή τι να του πει, όταν τον βλέπει να του χυμάει στο Σύνταγμα, ρε κύριε όργανε, σας έχει τσεκάρει ποτέ τρελλογιατρός ή πέσαμε πάλι στην περίπτωση του 80%;
Α, μου έφεξε να κάνω και ένα σχετικό ανέκδοτο! Ακούστε!
Φωνάζει ένας ψυχίατρος του Δρομοκαΐτειου μιά ομάδα νοσηλευτών και τους λέει: Τραβάτε και λύστε τους  εδώ και δυό χρόνια "καθηλωμένους" μπάτσους Πάλλη, Χτύπα, Κοπάνα και Ψεκάζη. Περνάνε σήμερα από τεστ καταλληλότητας οπλοφορίας στην ΓΑΔΑ.
Είμαι πολύ περίεργος να μάθαινα τι τους ρωτάνε στο εν λόγω τεστ! Γιατί όταν σου βγάζουν στους δέκα χιλιάδες μόνο τριακόσιους νοματαίους παλαβούς, κάτι δεν πάει καλά με το τεστ! Ή πρόκειται για ψυχίατρο μαϊμού! Γιατί αν τον ρωτάς τον ένστολο, σου αρέζουν ρε συ χλεχλέ τα όπλα; και αυτός σου απαντάει, ουυυ, γιατί νομίζεις ότι ήρθα στην αστυνομία, για την στολή; Δεν πήγαινα άμα μου άρεζε η στολή, να γίνω εισπράχτωρ στον ΟΣΕ, να κάνω και ταξιδάκια; και εσύ τον τσεκάρεις για αντάξιο οπλοκατοχής και οπλοκατάχρησης, ε τότε καταλαβαίνετε.
Ο μπάτσος της φωτογραφίας μας πάντως έχει περάσει και το τεστ καταλληλότητας οπλοφορίας, και το τεστ καταλληλότητας εναέριων καταδρομών! Διαθέτει αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πτήσης, Η/Υ, αδρανειακό σύστημα πλοήγησης και ψηφιακή μονάδα μεταβίβασης δεδομένων. Ακόμα διαθέτει το ολοκληρωμένο σύστημα αυτοπροστασίας ICMS KOUKOULA 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου