4/11/11

Τέρμα στα τερτίπια του δικομματισμού! Εκλογές εδώ και ώρα!

http://3.bp.blogspot.com/-ymSn0rFeq4k/TfszcWxjaQI/AAAAAAACB44/EeT_5qgJbRs/s1600/orkos00.jpg

Κυβέρνηση είπατε; Εκλεγμένη από τον λαό, ορκισμένη στο όνομά του; Βουλευτές του πασόκ είπατε; Αξιοπρεπείς, μορφωμένοι και σοβαροί εκπρόσωποι του λαού; Ξεχάστε το!

Υπόκοσμος λέγεται αυτό, μούργα της κοινωνίας. Ένα τσούρμο πνευματικών και ηθικών ουραγών που κατάφεραν να βγουν-ως ελαφρύτεροι και αυτού του φελλού- στην συντέλεια του πολιτισμού που λαμβάνει χώρα στο έρμο ελληνιστάν, έλαιον, κοινώς λάδι.

Η χθεσινή θλιβερή μέρα έφερε για μια ακόμα φορά το απίστευτο χάλι της πολιτικής εξουσίας στο προσκήνιο. Οι σκηνές απείρου κάλλους που είχαμε την τύχη να ζήσουμε στην αίθουσα συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασόκ μιλούν από μόνες τους! Ειρωνείες, γελάκια, πασατέμπος και σποράκια, κατάρες, καφεδάκι και κόκα κόλα, ύβρεις, σεξιστικές ατάκες κατά συναδέλφων γυναικών, υποβιβασμός και χλευασμός θεσμών στον υπερθετικό βαθμό, απόλυτο σκοτάδι!

Άνθρωποι που δεν τους χαρακτηρίζει μόνο η έλλειψη ήθους και η απόλυτη περιφρόνηση για τον λαό που δήθεν εκπροσωπούν, βουλευτές και υπουργοί που δεν περιορίζονται στην απλή κακοποίηση Ορατών τε και Αοράτων διαχειριζόμενοι τουλάχιστον με χαμηλούς τόνους την τριτοκοσμική τους μετριότητα, αλλά ανίατα αρρωστημένες προσωπικότητες, ναρκισσιστές, κακομαθημένα αμόρφωτα υπεροπτικά παλιοτόμαρα που επιμένουν να προσβάλουν με τον πιό προκλητικό τρόπο πολιτισμό και κοινωνία.

Αηδία...

Το θέατρο του παράλογου συνεχίζεται. Βουλευτές-αντάρτες, βουλευτές που όμως όταν έρχεται η ώρα της κρίσης κάνουν τουμπεκί και βγάζουν τον σκασμό, βουλευτές που μαζεύουν υπογραφές για να παραμείνει ο Παπανδρέου στην εξουσία, γιατί οι ίδιοι είναι χειρότεροι απ΄αυτόν (γίνεται!...), ένας πρωθυπουργός ρεντίκολο που δεν λαμβάνει κανένας στον κόσμο πλέον στα σοβαρά, ένας πολιτικός νάνος, ένας είπα-ξείπα χωρίς τσίπα, χωρίς φιλότιμο τσαμπουκά και αρχίδια, υπουργοί ανάλογου βάθους χαρακτήρα, ο πάτος, η επιτομή του πάτου είναι ακόμα εδώ!

Εδώ είναι ακόμα ένα ξετρελλαμένο καθεστώς Παρακμής το οποίο απαιτεί -κρατηθείτε-ψήφο εμπιστοσύνης για να...παραιτηθεί! Ναι, έγινε και τούτο! Ο απίστευτος αυτός καραηλίθιος και γι΄αυτό επικίνδυνος άνθρωπος ζητάει από την Κ.Ο του πασόκ ψήφο εμπιστοσύνης με αντίτιμο την...παραίτησή του! Δηλαδή τι θα κάνει αν ΔΕΝ του δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης; Θα κάνει πραξικόπημα και θα παραμείνει πρωθυπουργός;

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανύπαρκτοι, άρα επικίνδυνοι! Και πίσω από αυτούς καραδοκούν οι ανύπαρκτοι και το ίδιο επικίνδυνοι της νέας δημοκρατίας, οι οποίοι πετάξανε χθες τις μάσκες τους πέφτοντας στα γόνατα να προσκυνήσουν το ευαγγέλιο της τρόϊκας.

Ούτε πασόκ, ούτε νέα δημοκρατία, ούτε συγκυβέρνηση των κομμάτων της μνημονιακής συγκατάβασης, εκλογές εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου