4/11/11

Τα παλιόπαιδα, τα ατίθασα: Στα χνάρια της ενδοπασοκικής...τσεγκεβαρίας: Έλσα Παπαδημητρίου

Original Abstract Art

Θα πείτε τώρα, και από πότε είναι η Έλσα μέλος της πασόκας ρε βραχόκηπε; Γιατί ρε παιδιά; Μήπως είναι η Βασούλα η Παπανδρέου περισσότερο μέλος του πασόκ από ότι η Έλσα; Την έχετε ακούσει την Βάσω τι χολή βγάζει για την κυβέρνηση του κόμματός της; Και έχετε ακούσει ποτέ από τα χειλάκια της Παπαδημητρίου κακό λόγο για τον Παπανδρέου και για τον σοσιαλισμό; Όχι πέστε μου!

Το Ελσάκι με την ανεπαίσθητη διάλεκτο...προστάτη στην ομιλία της (άλλοι μιλάνε βλάχικα, άλλοι νησιώτικα, άλλοι ποντιακά, ε και;) είναι βασικά το πιό σοβαρό μέλος του πασόκ, και ας βρίσκεται ακόμα εκτός πασόκ. Σήμερα μάλιστα εμφάνησε και τα πρώτα συμπτώματα του γνωστού σοσιαλιστικού ιού "θα σας σκίσω, εμένα που με βλέπετε...αλλά μπορεί να το κάνω και γαργάρα".

Την πέτυχε που λέτε την Ελσούλα μας ένα συνεργείο τιβής την ώρα που μπούκαρε στη Βουλή και άρχησε να την ρωτάει: Τι θα κάνετε σήμερα το βραδάκι στην ψηφοφορία αγαπητή κυρία ανεξάρτητη; Η Έλσα χτύπησε ακαριαία! Ααα εεεγώω δεν πρόοοκειιταιι ναα ψηηφίιισωωω κάααποιοον άααλλοον εχτόοοος του κυρίιιουυυ Παααπαααπαααπαααα (εδώ κόλλησε λίγο) πανδρέεεου...

Μη το χέσουμε τώρα με το τρέμουλο, η Έλσα μας είπε τα εξής: Απαπαπαπα δεν ψηφίζει σήμερα πασόκ, εκτός και αν αλλάξει τελικά γνώμη επειδή θα την πείσει ο πρωθυπουργός, αλλά άλλους δεν ψηφίζει, μα τα κάλαντα!

Στο τέλος της εκπομπής δεν δίστασε μάλιστα να ρίξει και ένα χαμόγελο! Τώρα τελείωσε το φιλμ του καμεραμάν, του έπεσε η κάμερα ή το έβαλε ο άνθρωπος στα πόδια, δεν το γνωρίζω. Πάντως εκεί τελείωσε το βιντεάκι...


Ψηφίζει ναι-ψηφίζει όχι σημειώσατε χι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου