8/12/11

ΙΚΑ: Παράταση! Στις 21 Δεκέμβρη αντί στις 16 οι συντάξεις! Λέτε να πάμε και στα πέναλτυ;

<b>Υπουργείο Εργασίας </b><br>Υποχρεωτική η προσωρινή σύνταξη

Χάλασε η αμαξοστοιχία κοντά στο Λιανοκλάδι, λένε. Θάρθει σε πέντε μέρες, μη περιμένετε.



Με καθυστέρηση πέντε ημερών θα πληρώσει τις συντάξεις του Γενάρη το ΙΚΑ.

Έλα τώρα, μη κάνεις έτσι για πέντε μέρες ρε γιαγιά! Τι 16 τι 21 Δεκεμβρίου; Δεν θα χαλάσει ντε ο κόσμος, αν πάρεις τα 385 σου ευρώ σύνταξη πέντε μερούλες αργότερα!

Ευτυχώς που δεν διαβάζουν μπλογκ οι γιαγιάδες, θα άκουγα πολλά. Το θέμα δεν προσφέρεται ούτε για ειρωνεία, συγγνώμη. Αλλά αν δεν βάλουμε και λίγο αλατάκι, να πάρει στάση υποψίας χαμόγελου το χειλάκι μας, δεν την βγάζουμε πλέον ρε παιδιά.

Τι έγινε; Τι να γίνει; Έπιασε η Ελευθεροτυπία (που έχει τρομερά οικονομικά ζόρια και βρίσκει μπροστά της έναν απροσπέλαστο τοίχο από πανελλήνια καιγαμωτασοσιαλιστικά κουνήματα και από καιγαμωτιςμηδιαπλεκόμενες τραπεζούλες, γιατί δεν είμαστε μεν κόκκινη φυλλάδα, αλλά όχι και να προσκυνάμε σαν Τα Νέα και το Βήμα το ευαγγέλιο του Μνημονίου ντε, άρα δάνειο γιόκ και ζήτω η Δημοκρατία) και έγραψε το άρθρο, που αν δεν βαριέστε μπορείτε να διαβάσετε εδώ  http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=330375.

Ούτε σάλιο στα ταμεία του ΙΚΑ, θα έλεγε ο εξπέρ του...λιπαντικού είδους, μαρθαβούρτσης Υγείας και Κοινωνικού Οέναςξεσκίζειτονάλλονε, Ανδρέας-θέλω-κι εγώ-να -γίνω-πρωθυπουργός-Λοβέρδος. Άρα ας περιμένει μιά βδομαδούλα η...βολεμένη γερουσία της χώρας, την χώρα σώζουμε, δεν κάνουμε ροκανίσματα με στροφή, να φτιάξουμε κοιλιακούς ντε.

Θα πει τώρα η αναρχοκομμουνηστική συνταξιουχία , και πως να περιμένουμε ρε Κόφτη του κερατά, που έχουμε ξεσκιστεί να πληρώνουμε το χαράτσι της αρκούδας και δεν φτάνουν πιά με τίποτα; Δε πα να λέει; Ποιός λογαριάζει τους συνταξιούχους τώρα που έχουμε ρίξει όλο το χαρτί της Ευρώπης να σώσουμε τις τράπεζες; Εξ άλλου έχουμε πάρει φόρα με τα...φιλολαϊκά μέτρα και δεν γίνεται να φρενάρει τόσο απότομα ο...σοσιαλισμός, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ντελαπάρει στην στροφή και να πέσει πάνω σε καμμιά βαρβαρότητα και να τρέχουμε και να μη προφταίνουμε.

Τι άλλο θα δούμε ακόμα; Θα δούμε όλο το ευγενές περιεχόμενο του ακόμα πιό ευγενούς "πακέτου στήριξης", που οριοθετείται από τις...ροζ γραμμούλες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ σχεδόν ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ και ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ.

Πενθήμερη παρακράτηση των συντάξεων το ΙΚΑ λοιπόν, και σιγά μη καταβάλουν και τόκους. Δεν προβλέπει το καταστατικό τέτοια νερόβραστα. Αφού μπορείτε να παίξετε όλα σας τα λεφτά στο bet and win, ότι δεν πρόκειται ο λαός να ανατρέψει για τέτοια "ψιλά" την τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας, έστω και αν τα κέρδη είναι μηδαμινά (1,001 στο 1 Ευρώ δίνει. Λίγα αλλά σίγουρα), γιατί να μη τα παίξετε τότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου