8/12/11

Καθόλου ύποπτο το πακέτο που αναστάτωσε την Deutsche Bank!

http://2.bp.blogspot.com/_DYEJ6LwGfCU/TA9hXxsZAaI/AAAAAAAAJzk/QPc1bB14R1Y/s1600/zeibekiko.jpgΈληξε ο συναγερμός σχετικά με το ύποπτο πακέτο με την ακόμα πιό ύποπτη σκόνη που έφτασε στα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank στην Φρανκφούρτη. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά σε ειδική πρες κόνφερενς η τοπική αστυνομία, ούτε το πακέτο, ούτε η σκόνη μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα για την εν λόγω τράπεζα ή για το κοινωνικό σύνολο που έχει νταλαβέρια με τον τραπεζιτικό κλάδο. (Που ακούστηκε αυτό, να έχει κάποιος πρόβλημα λόγω νταλαβεριού με την χρηματοπιστωτική ελίτ της μαφίας;).

Η όλη φάση πρόκειται για ένα αθώο λαθάκι υπαλλήλου της ΕΚΤ, ο οποίος μπέρδεψε την βούρτσαν με την Άρτεμιν, δηλαδή Λούτσαν (μη πούμε τίποτα άλλο και μας ξεσκίσει η ιερά ημών Μητρόπολις ως βλάσφημους και κωλόπαιδα μπλόγκερ) και απέστειλε το εν λόγω πακέτο στην Deutsche Bank αντί στον λογαριασμό της Ελληνικής (όχι εντελώς, αλλά αρκετά) Κυβέρνησης, στην Τράπεζα της-εμένα-μου-λες-Ελλάδος.

Καθόλου ύποφτη η σκόνη λοιπόν, καθώς -σύμφωνα με σατανικά εμπνευσμένες πληροφορίες-πρόκειται περί της περίφημης 6ης Δόσης! Η είδηση σκόρπισε στους κυβερνητικούς κύκλους (αν και το λά.ος επιμένει σε τετράγωνα, επειδή κυκλώνονται πιό εύκολα, λένε) της Αθήνας μεγάλο συνεργασιακό ενθουσιασμό! Ανεκμετάλλευτες από το πλατύ μπλογκοσφαιρικό κοινό πληροφορίες μιλάνε για άνοιγμα σαμπανιών από τον Βενιζέλο στο κυλικείο της Βουλής. Έπεσαν και κάτι ξεγυρισμένες ζεϊμπεκιές υπό το ελαφρά παραφρασμένο λαϊκό άσμα "Τώρα γελάν΄ όλα τ΄αλάνια, που δεν θα μείνουνε χαρμάνια"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου