8/12/11

Δημοσκόπηση: Πάει για πρωτάθλημα ο Λοβέρδος!

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/loverdos16-458x315.jpg

Πάαααααρε για εμέ τηλέφωνοοοοοο, λιγάκι να ηγηθούμεεεεεε.... 

Διαβάστε να δείτε τι παράξενες ιστορίες αγάπης γράφει η ζωή. Ρίχνει ένα SMS το περιοδικό Το Ποντίκι στην εταιρεία Pulse (εμείς σας ρωτάμε, εσείς απαντάτε, άλλοι πληρώνουν), το και το από υγεία είμεθα καλά και κάντε κάνα δημοσκοπησηματάκι στους ψηφοφόρους του πασόκ περί διαδοχής Παπανδρέου, να τα κονομήσετε.

Το διαβάζει ο διευθυντής της Pulse και φρικάρει. Βουτάει το τηλέφωνο και παίρνει αμέσως τον Πόντικα! Ρε συ Τρωκτικέ, τι δημοσκόπηση σε ψηφοφόρους του πασόκ μας λες ρε φίλε; Και που να τους βρούμε ρε;

-Ε ψάξτε ρε παιδιά, απαντάει ο αρχιποντίκης ο Δελλατόλας, χίλιους τόσους που χρειαζόμαστε θα βρείτε, τι στο διάλο;

Ρε Δελλατόλα, άμα είχανε χίλιους ψηφοφόρους θα κάνανε αμέσως εκλογές, γιατί νομίζεις το τραινάρουνε αυτό με την 19η Φεβρουαρίου; Προτείνω να ρωτήσουμε και ψηφοφόρους του λά.ος, δεν έχουν και πολλές διαφορές τα δυό κόμματα, συγκυβερνάνε ντε!

Τελικά έγινε η δημοσκόπηση χωρίς την βοήθεια του Καρατζαφέρη, αλλά με χίλια ζόρια. Πέσανε οι ρουφιάνοι της γειτονιάς μέσα, να πάρε ετούτον, να πάρε και αυτόν, ανίατοι πασόκοι οι άτιμοι, σκίστε τους, μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Πλακώσανε τα τηλεφωνήματα, να πέσει ο παράς.

Ο κύριος Μίμης Πρασινάκης, σοσιαλιστής το επάγγελμα, Δημόσιος Υπάλληλος στην ιδεολογία παρακαλώ;

-Ναι, αλλά ανάποδα.

Η Pulse είμαι, να σας κάνω μιά ερώτηση;

-Εξαρτάται την ερώτηση.

Οκ. Πρώτον, είστε ψηφοφόρος του πασόκ;

-Δεν λέω, θα φάω ξύλο!

Όχι ρε, δημοσκόπηση κάνουμε.

-Ορκίζεσαι;

Αμέ!

-Ε ορκίσου!

Μα τα κάλαντα!

-Εντάξει τότε. Ναι, είμαι.

Ωραία. Υποθέτουμε ότι ο Γιωργάκης δεν θα παρατήσει την προεδρία του πασόκ, μέχρι να μεγαλώσει η κορούλα του και να αναλάβει το μαγαζί. Αλλά τι κάνουμε στην περίπτωση που η κοπέλα αποφασίσει να κάνει κάτι πιό έντιμο στη ζωή της, ξέρω γω σχεδιάστρια ή δασκάλα και ο πατέρας της πληγωθεί τόσο πολύ και παρατήσει την πολιτική για να κάνει με το κανώ την διαδρομή αλέ Εξουσία-Αγύριστος χωρίς ρετούρ; Ποιός θα ήντουνε ο ιδανικός συνεχιστής του οράματος του δημοψηφίσματος και της εξουθένωσης της ελληνικής κοινωνίας;

Τελικά αφού ξεπάτωσαν μιά λίστα με περίπου χίλιους εκατό σοσιαλίζοντες (αλλά όχι και πάρα πολύ) νοματαίους στην ρωτηξιά, κάθονται στο τέλος και μετράνε τα αποτελέσματα.

Εγγεγραμμένοι 1.100. Τηλέφωνα 1.100. Μείον ένα σε ντελίβερυ για πίτσες, 1.099. Έγκυρα 1.099,  Άσπρα μηδέν. Άκυρα μηδέν. Θα τον σηκώσουνε τον ήλιο σίγουρα; Ναι. Έλαβον: Ανδρέας Λοβέρδος 25%, Μπένυ Βαζελίνος 22%, Άλλος 20%, Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης 7%, Αννούλα Διαμαντοπούλου 5%, Γιαννάκης Ραγκούσης 4%, Χρηστάκης Παπουτσής 2%. Σύνολον 87%, λείπουν 13% και κάτι μου λέει, ότι τα περισσότερα από αυτά τα μάζεψε η Αρσαίνενα, η Κατσέλη, που θα ήταν ιδανική προεδρίνα του πασόκ, αφού μπορείς να την διώξεις όποτε θέλεις και να την ξαναβάλεις μέσα όποτε εσύ γουστάρεις.

Τι βλέπουμε εδώ; Πρώτον την μεγάλη αδικία, να αφήσουν τον ήρωα τον Καρχιμάκη εκτός! Δεύτερον: Τον άδικο παραγκωνισμό του Παντελή Καψή, του οποίου ο αδερφός έγινε υπουργός και αυτός έμεινε στο mega να βαράει τις μύγες που ενοχλούν τον Πρετεντέρη. Τρίτον, την εξαφάνιση του Μπεγλίτη, τέταρτον τον καταποντισμό της Βασούλας Παπανδρέου, αυτή και αν είναι αδικία και αχαριστία! Αλλά ας πάμε στους...εκλεγέντες και ας αναλύσουμε την λαϊκή ρήση.

Οι ψηφοφόροι της Αλλαγής επιμένουν να μην αλλάξει τίποτα! Αυτοί που μας τάζανε "λεφτά υπάρχουν", αυτοί οι ίδιοι που μας πήραν ότι είχαμε για να μας "σώσουν", αυτοί και κανένας άλλος πρέπει κατά την γνώμη της πρασινάδας του σοσιαλισμού να αναρριχηθούν στην κορυφή του πασόκ.

Και ποιός κρίνεται ως πιό ικανός; Ο μαρθαβούρτσης Υγείας, ο γίγαντας Λοβέρδος! Αυτή η επιτομή της σοβαρότητας καλείται να σώσει κίνημα, Σοσιαλιστική Διεθνή και Έθνος!

Κάτι μου λέει, ότι τελικά θα θριαμβεύσει της ηθοποιίας ο...στόκος!

Μάθατε τι τραγούδαγε τις προάλλες στην γυναίκα του ο Γιωργάκης;

"Είναι νωρίς-για κανώ-Άντα....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου