29/12/11

Θα βάλει ο Γιωργάκης υποψηφιότητα για πρόεδρος του πασόκ; Δεν θα βάλει ο Γιωργάκης υποψηφιότητα για πρόεδρος του πασόκ; Ποιός θα είναι ο συμπληρωματικός; Ή θα το βγάλουν σε "ξυστό";

http://lh6.ggpht.com/_0JBPMk9m18I/TGJUioBledI/AAAAAAAAAtA/wKaxbgcwHgM/%CE%9F%20%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82.jpg


Βαρύγδουπες δηλώσεις του κάπα ράτσα γάμα φάτσα πρώην Αμύνης, λαμπόγυαλο Μπεγλίτη, για τον αρχιστόκο του πασόκ, Γιωργάκη Παπατζή:

"....Ο κ. Παπανδρέου δεν κρατά κλειστά τα χαρτιά του, δεν παίζει πόκερ, και δεν παίζει με το χρόνο. Παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Άνοιξε το δρόμο της συνεργασίας για να μπορέσουν να συμβάλουν οι πολιτικές δυνάμεις να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης..."

Στο περίπου, ακριβώς έτσι! Δώδεκα ώρες κράτησε η παρλαπίπα των πρωτοκλασσάτων λαμόγιων του πασόκ, δεν είναι δυνατόν να μην κατάλαβε τι έγινε, κοτζάμου Μπεγλίτης!

Και φυσικά δεν κρατάει ο Παπανδρέου τα χαρτιά του κλειστά. Μπορεί να τα κουνάει κάμποση ώρα κλειστά δεξιά αριστερά, αλλά κάποτε τα ανοίγει ένα ένα, να δούμε που είναι και ο...ιερωμένος ντε. Και το ευγενές αυτό παιχνιδάκι μόνο στο κομψό όνομα "πόκερ" δεν ακούει.

Πολύ ανοιχτά τα χαρτιά του πρόεδρου του πασόκ λοιπόν, μα νάναι τόσο ντιπ ανοιχτά, ακούστηκε να θαυμάζει στο τέλος της πασοκομάζωξης ο μαρθαβούρτσης Υγείας, Λοβέρδος.

Εντελώς ανοιχτά τα χαρτιά του Γιωργάκη που λέτε, αλλά ορθάνοιχτος και ο δρόμος που άνοιξε για την συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της κρίσης μόνος με τα χεράκια του, κι ας ζμπρώχνανε ολόκληρη Βρυξέλλα μαζί με Μερκοζύ και του έκαναν τα τρία τέταρτα της πασόκας γι΄αυτό φατούρο. Τέτοια τιτάνια προσπάθεια διάνοιξης της οδού ο Γιωργάκης!

Βασικά δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες μυστικότητες, αφού είναι γνωστό ανά την πανελλήνια χαβούζα του Κινήματος, ότι υπάρχει τόση πολλή σαβούρα στον τόπο μας, που αρκεί για να ξαναβγεί πρόεδρος ο Γιωργάκης, και μάλιστα παίζοντας με τα δεύτερα. Απλά αυτό με τα ανοιχτά και κλειστά χαρτιά ανταποκρίνεται καλύτερα στην βρωμερή βυζαντινίλα του κοινωνικοπολιτικού αυτού μιάσματος. 

Μας έφαγε η περιέργεια λοιπόν, και τι θα κάνουμε μέχρι να μας ανακοινώσει ο Παπανδρέου ποιό από τα τρία φύλλα είναι ο παπάς; Πολλοί από εμάς δεν θα την βγάλουν καθαρή με την αναμονή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου