29/12/11

Η παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων και το μυστικό του αποχετευτικού συστήματος πασόκ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxJBht5UYTUn5CWl_9wfmTUo4pwKIzi7sIVTbcZUWj6FYkn58Cfu6mIM1Fr53raOBtc1d8XN2OlLjbAhm1U2wx3zH8U3iu4hZ1Fu6LrvyytTzkRdrpLOuRzMki1FjoXvN4BzP8Cx8_HWA/s640/308096_2177881210523_1351673423_32333200_1181124772_n.jpg


Η παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελλέων, Πεπόνη και Μουζακίτη, λόγω παρεμβάσεων διάφορων πολιτικών και οικονομικών κύκλων στο έργο τους, σκόρπισε αφάνταστη οδύνη στις τάξεις του πασόκ. Κλάμα να δείτε ο μαρθαβούρτσης Παιδείας! Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας και οι...εμπλεκόμενοι υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Βενιζέλος και Παπαϊωάννου, άφησαν να εννοηθεί, ότι είναι μεγάλος ο καημός για την αδυσώπητη παραίτηση των δύο εισαγγελέων, αλλά δεν χάθηκε ντε και ο κόσμος, αφού υπήρχε πιό πριν ήδη έτοιμο σχέδιο αντικατάστασής τους.

Απαράδεκτη ενέργεια των Πεπόνη-Μουζακίτη που κάνανε μιά χαρά την δουλειά τους, και έπρεπε γιά αυτό να αντικατασταθούν λόγω...αναβάθμισης του θεσμού. Βλέπετε, μπορεί να έχει προκριθεί σαν πρώτη του ομίλου η Μπάρτσα πριν το τελευταίο ματσάκι του ομίλου της Τσάμπιονς Λήγκ κόντρα στην Αγανάκτιση Καρδιτσομαγούλας που δεν έχει σταυρώσει ούτε ένα βαθμό, αλλά η συμμετοχή των Μέσσι, Ινιέστα, Τσάβι, Φαμπρεγκάς, Πουγιόλ, Πικέ, Βίγια, Άλβες, Βαλντέζ, Μασκεράνο, Μπούσκετς, Πέδρο κτλ κρίνεται στον εν λόγω αγώνα κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ευτυχώς που δεν υφίσταται διαπλοκή του πασόκ, αλλιώς πολλά θα ακούγαμε. Διαπλοκή υπάρχει φυσικά, παντού, σε όλα τα άλλα κόμματα, ιδιαίτερα σε αυτά της...Αριστεράς (όλο το μονοπώλιο, όλη η κατασκευή, η εκδοτικοκαναλική, η τραπεζίλα και η σκουπιδιαρία πάνω στα ταμεία του....ΚΚΕ και του ΣΥΝ/ΣΥΡ έχουνε πέσει, να τα στηρίξουν) αλλά κανένα δείγμα μέχρι σήμερα για το πασόκ.*

Προσπάθειες μίζας από την Κονόμα στο Κίνημα έχουν γίνει αρκετές, πάρτε ρε και εσείς οι σοσιαλιστές κάνα κατομμυριάκι που περισσεύει, να πιείτε έναν καφέ, που θα ρέψετε στην ανέχεια, και τάχουν φάει όλα οι Αριστεροί, αλλά αυτοί τς! Ούτε με σφαίρες! Γι΄αυτό και δεν έχουν πιάσει κανέναν σοσιαλιστή που "τάχει πιάσει", να τόνε χώσουνε μέσα και να βλέπει όξω. Τόχουν βεβαιώσει και κανιά δεκαριά εξεταστικές επιτροπές, τόση αθωότητα δηλαδή!

Τώρα πως έγινε αυτή η στραβή, το κόμμα της κάθαρσης, το πασόκ, να τα βρει σκούρα από δυό εισαγγελάκια που πηγαίνανε να στριμώξουνε κάτι καθήκια από τα καλά, και να αναγκαστούν ολόκληροι σοσιαλιστές να αναβαθμίσουν τον θεσμό με αρεοπαγίτες, ε αυτό είναι στον πάτο του βαρελιού της κάθαρσης και δεν το βλέπουμε τόσο καθαρά για να σας το εξηγήσουμε. Πάντως είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για την κάθαρση του φαινόμενου του Βόθρου, ότι ο μοναδικός ειδικός εμπειρογνώμων στον τομέα αυτό είναι η γνωστή φίρμα "Ο Αχόρταγος".

Τι σχέση έχει ο Αχόρταγος με το πασόκ; Καμμία βασικά. Γιατί μπορεί να διακρίνει τον πράσινο σοσιαλισμό μια ιδιαίτερη καΐλα για...κάθαρση, αλλά το πασόκ -σε αντίθεση με τον Αχόρταγο- δεν μεταφέρει μόνο το υλικό, αλλά το...παράγει κι όλας.

Τι μένει; Μένει η ευωδία της παιδικής αθωότητας του Κινήματος: Γαρδένια με νότα βανίλιας και ένα κοντέϊνερ λευκοί κρίνοι. Ακριβώς μέσα σε ένα πέλαγος από σκατά!




* Πολύ χρήμα σας λέω! Μέχρι και τούτο εδώ το μπλογκ "χρύσωσαν". Όλοι οι φίλοι που έχουν ανάγκη χρημάτων μπορούν να προσέλθουν. Δανεικά και αγύριστα και άνευ τόκοι παίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου