25/12/11

Mission Impossible: Τα κάλαντα!

schokoladenpistole

"Άμα έτουν να μου πάουν τα λετά από τα κάλαντα, τα του κοτώσω"


Να μπουκάρουν σε βρεφονηπιαγωγικό σταθμό και να αποσπάσουν υπό την απειλή νεροπίστολων τα μπιμπερό των πιτσιρικάδων; Όχι, δεν φτάσαμε ακόμα μέχρι εκεί, αλλά δεν θα αργήσει και πολύ.

Η σωτηρία του δικομματικού συστήματος νάναι καλά και έχουνε πολλά εξαίσια ακόμα να δούνε τα ματάκια μας. Για τις ληστείες σε βάρος μικρών παιδιών που έλεγαν χτες τα κάλαντα ο λόγος. Ναι, καλά ακούσατε, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο: Φτάσαμε να μετράμε ληστείες πιτσιρικάδων που βγήκαν παραμονή Χριστουγέννων να πούνε τα κάλαντα και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριών! Υποκλινόμαστε σε όλους πους μας φτάσανε μέχρι εδώ!

Δυό-δυό οι ληστές της ξεφτίλας στις επιθέσεις κατά ανηλίκων σε Κηφισιά, Νέο Κόσμο και Ελληνικό, δεν ξέρεις ντε τι μπορεί να προκύψει όταν ο άλλος κρατάει...τριγωνάκι. Σε μια άλλη ληστεία παιδιών, στην Νέα Σμύρνη αυτή την φορά, ήταν και οι ένοπλοι (μαχαίρι πάλι) παιδιά: Δύο δεκαπεντάχρονα αγόρια τα οποία συνέλαβε λίγο μετά η αστυνομία.

Όμορφος κόσμος, άγιος, αγγελικά πλασμένος...

Τι είπατε; Την κάνουνε μπουρδέλο την χώρα; Τώρα; Μπουρδέλο την έχουν κάνει προ πολλού. Ζούγκλα την κάνουν τώρα φίλοι μου! Και εμείς τους ανεχόμαστε ακόμα πάνω στην καμπούρα μας και τους αφήνουμε να αλωνίζουνε. Μέχρι πότε άραγε;

1 σχόλιο:

  1. Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
    2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
    3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
    Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή