30/1/12

Χρυσοχοΐδης: Πολύ καλοί αθρώποι αφτή η Κινέζοι!

http://www.agelioforos.gr/files/Militsi%20Georgia/resized/xrysoxoidis_kinezos_425x.jpg

Τσαντάνγκ Ξεκιναοκιάνκ: 迈克尔,我们会支持总统的运动,但是没有做任何事情,土豆,我知道我走了,毛泽东没有读过马克思,她现在中国废话。(Η μετάφραση του Google είναι χειρότερη και από τα ελληνικά του Χρυσοχοΐδη!)

Σκούρα τα βρήκε ο απίθανος υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, υποψήφιος πρόεδρος του πασόκ και παρατρίχα εξπέρ σε θέματα Μνημονίου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην σημερινή του συνάντηση με τον κινέζο ομόλογό του, Ζανγκ Ξιαοκιάνγκ, ανάθεμα τη φύτρα του για όνομα. Και από την κινέζικη άποψη ανάθεμα τη φύτρα του...


Περί "ενίσχυσης της συνεργασίας στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ναυπήγησης πλοίων", αλλά και για την ξεπούλα των αποκρατικοποιήσεων και την επέκταση της κονόμας της Cosco ο λόγος, πολύ κείμενο ρε γαμώτο, που να βρεις χρόνο να το διαβάσεις; 

Ο σύντροφος Τζανγκ Ξανκιαναντζάν υποσχέθηκε βοήθεια της χώρας του για να ξεπεράσει η ΕΕ και η Ελλάδα την κρίση και ο βαθιά συγκινημένος Χρυσοχοΐδης του έταξε φασττράκ διαδικασίες έκδοσης βίζας. Πάπια Πεκίνου άγνωστον αν φάγανε μετά.

Ο κύριος Κζιάνγκξ Ξαναματακαπαματζιάνγκ είπε στο τέλος και ένα ανέκδοτο, ότι οι κινέζικες επενδύσεις θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Παλιό αλλά καλό, πολύ γέλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου